Τετάρτη 3 Απριλίου 2013

πανελλήνιος σύλλογος παραπληγικών πασπα

ΕΠΙΤΥΧΗΣ ΕΠΑΝΑΦΟΡΑ ΣΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΗΔΕΜΟΝΕΣ……. ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ…..!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το Νέο Πρόεδρο του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. κ. Παπαγεωργόπουλο, συνάντησαν μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου μας μαζί με Αντιπροσωπεία της Ε.Ο.Κ.Α.

Μ ε τη μορφή διαμαρτυρίας ζητήσαμε να διορθωθούν άμεσα αποφάσεις που έχουν επιφέρει μεγάλα προβλήματα στους Βαριά Κινητικά Αναπήρους, και αφορούν τη μεγάλη μείωση στα Αναπηρικά Βοηθήματα, ( καρότσια , μαξιλάρια κλπ), τη συνέχιση των φυσικοθεραπειών τουλάχιστον με το προηγούμενο καθεστώς, τη συνέχιση της μηδενικής συμμετοχής σε φάρμακα κηδεμόνες και εργαστηριακές εξετάσεις καθώς και την εξακολούθηση χορήγησης επιδομάτων και συντάξεων, σε όσους αναμένουν αποφάσεις από τα Κ.Ε.Π.Α.

Ο Πρόεδρος ζητώντας πίστωση χρόνου για να μας απαντήσει, τόνισε ιδιαίτερα την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται ο Ε.Ο.Π.Υ.Υ. αυτό το διάστημα.

Μετά τη συνάντηση αυτή επακολούθησε σειρά και επομένων συναντήσεων στις οποίες μετά από συντονισμένες ενέργειες, πετύχαμε τη μηδενική συμμετοχή μας στα φάρμακα και τους κηδεμόνες, και σε ότι αφορά τα υπόλοιπα θέματα που βρίσκονται σε εκκρεμότητα οι προσπάθειες θα συνεχιστούν με την ίδια αποφασιστικότητα, για να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Ως εκ’ τούτου είναι ένα ζητήματα το οποίο χρήζουν από εμάς στενής παρακολούθησης, μια και είναι άμεσα συνδεδεμένα με την υγεία και τη ποιότητα ζωής των μελών που εκπροσωπούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου