Δευτέρα 6 Οκτωβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΘΕΜΑ : ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ


 Η ΕΕΑΣΚΠ  Δ. Ελλάδας, κατόπιν προσκλήσεως από τον τομέα Υγείας του ΣΥΡΙΖΑ Αγρινίου, συμμετείχε στην εκδήλωση  με θέμα:
« ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗΝ ΥΓΕΙΑ - ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ», που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 5 Οκτωβρίου 2014 στις 11.30 π. μ. στο Δημοτικό Θέατρο του Αγρινίου.
Καλεσμένος ομιλητής στην εκδήλωση ήταν ο ιατρός Νίκος Μανιός,
μέλος της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ, υπεύθυνος τομέα Υγείας ΣΥΡΙΖΑ.
Στην εκδήλωση χαιρέτησαν και μίλησαν εκπρόσωποι φορέων και ανάμεσά τους η πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου γνωστοποίησε σε όλους τα μύρια προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στο χώρο της υγείας.
Επίσης τόνισε ότι ο τομέας της Υγείας έχει ιδιαίτερη σημασία για τα ΑμΣΚΠ εάν λάβουμε υπόψη ότι είναι συχνοί χρήστες των υπηρεσιών υγείας και ότι  η σημερινή απαράδεκτη κατάσταση στην υγεία-πρόνοια, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια εκτεταμένη ανθρωπιστική κρίση.
 Κλείνοντας δήλωσε ότι όλοι μαζί είμαστε πιο δυνατοί και «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ» και ευχήθηκε καλή επιτυχία στον αγώνα για δωρεάν και δημόσια υγεία και καλή δύναμη σε όλους!
Από το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ  παρευρέθηκαν επίσης ο Γ. Γραμματέας κ. Δημήτρης Μπάλλας, η Ταμίας κα. Κωνσταντίνα Κουργιαλή, ο υπεύθυνος του γραφείου συντονισμού μελών στην περιοχή του Αγρινίου κ. Χρήστος Τζωρτζόπουλος και ο εθελοντής κ. Βασίλης Λάζαρης.

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ









 Η κατάσταση στην υγεία-πρόνοια, οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια σε μια εκτεταμένη ανθρωπιστική κρίση.