Δευτέρα 1 Απριλίου 2013



ΔΥΤΙΚΗ ΕΛΛΑΔΑ: Παρατείνεται έως τις 30 Σεπτεμβρίου το Πρόγραμμα "Βοήθεια στο Σπίτι"
Το πρώτο 10ήμερο του Απριλίου θα καταβληθούν τα προνοιακά επιδόματα
ΑμεΑ: Δημοσιεύθηκε το ΦΕΚ με την κατανομή των επιτυχόντων σε Δήμους και Περιφέρειες
Άνοιξε το νέο Κ.Ε.Π στην λιμενική ζώνη. Ευκολότερη πρόσβαση και καλύτερη εξυπηρέτηση για τους δημότες και εξοικονόμηση 20.000€ τον χρόνο για τον Δήμο.

ΗΜΕΡΙΔΑ ΣΚΠ 30-3-2013

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η 5η Εκπαιδευτική Ημερίδα, με θέμα «Σκλήρυνση κατά Πλάκας και πρωτοβάθμια περίθαλψη» του Νευρολογικού Τμήματος του Γ. Νοσοκομείου Πατρών «Άγιος Ανδρέας», το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, στον Πολυχώρο «Αγορά Αργύρη». Παρουσιάστηκε από έγκριτους επιστήμονες Υγείας η πολυδιάστατη φύση της ΣΚΠ και η πολυπλοκότητα των συμπτωμάτων της νόσου . Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ, κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου συμμετείχε με την εισήγηση υπό τον τίτλο: «Ο ρόλος των Συλλόγων στην αναβάθμιση των υπηρεσιών σε πάσχοντες με ΣΚΠ». Ευχαριστούμε θερμά τον Διευθυντή του νευρολογικού Τμήματος κ. Μακρή, για την πρόσκληση στην εξαιρετική και σημαντική για τα ΑμΣΚΠ Ημερίδα , γιατί μας δόθηκε η ευκαιρία να ενημερωθούμε αλλά και να κοινωνικοποιήσουμε τα προβλήματα που βιώνουν τα ΑμΣΚΠ σε όλους τους τομείς και ειδικά στον ευαίσθητο χώρο της Υγείας και συνάμα να προωθήσουμε τους σκοπούς και τους στόχους του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.











Διευκρινίσεις για τα προγράμματα οικονομικής ενίσχυσης ΑμεΑ & τη χορήγηση προνοιακών επιδομάτων
“Ρυθμίσεις για την τροποποίηση και τη βελτίωση συνταξιοδοτικών, δημοσιονομικών, διοικητικών και λοιπών διατάξεων του Υπουργείου Οικονομικών”