Τετάρτη 13 Ιανουαρίου 2016

Κοπή Πίτας 2016 του «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας

Η ΕΕΑΣΚΠ παρευρέθηκε με εκπρόσωπο την πρόεδρο κα Μαργαρίτα Καραγιώργου και εθελοντές του Σωματείου στην εκδήλωση κοπής της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του Συλλόγου Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ» Ν. Αχαΐας, που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 12 Ιανουαρίου 2016 σε αίθουσα του Ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ . Ήταν μια επιτυχημένη και όμορφη βραδιά, ευχαριστούμε πολύ για την πρόσκληση και ευχόμαστε Καλή Χρονιά με Υγεία , Αγάπη και Κοινωνική Αλληλεγγύη μεταξύ μας.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ




Η ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015

Μια εξαιρετική εκδήλωση για « ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΤΗΣ ΧΡΟΝΙΑΣ 2015», πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 11 Ιανουαρίου στο Συνεδριακό Κέντρο του Πανεπιστημίου Πατρών από την εφημερίδα ¨ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ¨, όπου μεταξύ άλλων σημαντικών και αξιόλογων προσώπων βραβεύτηκε η πρόεδρος και τιμήθηκε το έργο του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά τη διεύθυνση και τη δημοσιογραφική ομάδα της εφημερίδας, καθώς και όλους όσους ψήφισαν την τιμητική συμμετοχή.
Συγχαίρει τους διοργανωτές και όλους όσους βραβεύτηκαν και εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά & Καλή Χρονιά με υγεία, αγάπη και δύναμη σε όλους.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ


για περισσότερες φωτογραφίες πατήστε εδώ