Κυριακή 19 Μαΐου 2013

Επιστημονική Εκδήλωση ΕΕΑΣΚΠ


Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ, έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην επιστημονική εκδήλωση με Θέμα : “Σύγχρονη Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 11.30 π. μ. στο ξενοδοχείο «Patra-Palace» ( Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11.00-11.30 : Προσέλευση-καφές
11.30-12.00 : Χαιρετισμοί – Ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
12.00-12.30 : Σύγχρονες και Μελλοντικές Θεραπείες στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Νικόλαος Φάκας, Διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών
12.30-13.00 : Η αντιμετώπιση των κινητικών διαταραχών στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Στέργιος-Στυλιανός Δ. Γκατζώνης Νευρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
13.00-13.30 : Ερωτήσεις – Συζήτηση
13.30 : Ελαφρύ γεύμα

Συντονισμός : Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος

• Η εκδήλωση είναι μια ευγενική χορηγία της GENESIS pharma
• Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

Photo: Επιστημονική Εκδήλωση ΕΕΑΣΚΠ  

Το Διοικητικό Συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ,  έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην επιστημονική εκδήλωση με Θέμα : “Σύγχρονη Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 11.30 π. μ. στο ξενοδοχείο «Patra-Palace» ( Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

11.00-11.30   :    Προσέλευση-καφές 
11.30-12.00   :   Χαιρετισμοί – Ενημέρωση για την Παγκόσμια    Ημέρα ΣΚΠ, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
12.00-12.30  : Σύγχρονες και Μελλοντικές Θεραπείες στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Νικόλαος Φάκας, Διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών
12.30-13.00  : Η αντιμετώπιση των κινητικών διαταραχών στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Στέργιος-Στυλιανός Δ. Γκατζώνης Νευρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
13.00-13.30  :  Ερωτήσεις – Συζήτηση
13.30             :  Ελαφρύ γεύμα 

Συντονισμός : Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος

•	Η εκδήλωση είναι μια ευγενική χορηγία της GENESIS pharma  
•	Υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΕΑΣΚΠ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΚΠ 2013

Στα πλαίσια της Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ, Τετάρτη 29 Μαΐου 2013, το Σωματείο «Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας» με έδρα την Πάτρα , συμμετέχει στην Παγκόσμια κινητοποίηση έχοντας ως στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του ευρύτερου κοινού στα θέματα της ΣΚΠ. Η φετινή εκστρατεία για την MS DAY 2013 θα επικεντρωθεί στους νέους που με τη διάγνωσή τους με ΣΚΠ , οδηγούνται να επαναξιολογήσουν τα σχέδια και τους στόχους στη ζωή τους.
Ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης

Την Τετάρτη 29 Μαΐου 2013 –Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ, θα λειτουργούν ειδικά ενημερωτικά περίπτερα στην Πάτρα, στο Αγρίνιο και στον Πύργο και θα διαμοιράζει ενημερωτικά φυλλάδια στους πολίτες.

• Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα από τις 10.00π.μ έως τις 8.00μ.μ..

• Ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατεία Δημοκρατίας στο Αγρίνιο από τις 10.00 π.μ έως τις 2.00 μ.μ.

• Ενημερωτικό περίπτερο στην κεντρική Πλατεία στον Πύργο, από τις 10.00 π. μ έως τις 2.00 μ. μ.

Επιστημονική Εκδήλωση ενόψει Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΕΑΣΚΠ , σας προσκαλεί στην επιστημονική εκδήλωση με Θέμα : “Σύγχρονη Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης”, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 26 Μαΐου 2013 στις 11.30 π. μ. στο ξενοδοχείο «Patra-Palace» ( Όθωνος Αμαλίας 15, Πάτρα)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
11.00-11.30 : Προσέλευση-καφές
11.30-12.00 : Χαιρετισμοί – Ενημέρωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ
12.00-12.30 : Σύγχρονες και Μελλοντικές Θεραπείες στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Νικόλαος Φάκας, Διευθυντής Νευρολογικής Κλινικής 401 Στρατιωτικού Νοσοκομείου Αθηνών
12.30-13.00 : Η αντιμετώπιση των κινητικών διαταραχών στην Πολλαπλή Σκλήρυνση, Στέργιος-Στυλιανός Δ. Γκατζώνης Νευρολόγος, Αναπληρωτής Καθηγητής Ιατρικής Σχολής Πανεπιστημίου Αθηνών
13.00-13.30 : Ερωτήσεις – Συζήτηση
13.30 : Ελαφρύ γεύμα
Συντονισμός : Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος
Η εκδήλωση είναι μια ευγενική χορηγία της GENESIS pharma

Οι εκδηλώσεις της ΕΕΑΣΚΠ, έχουν ελεύθερη είσοδο και τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και των Δήμων : Πατρέων, Αγρινίου και Πύργου και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (ΠΟΑμΣΚΠ).
ΣΗΜΕΙΩΣΗ :
Η Παγκόσμια Ημέρα Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας ( WORLD MS DAY 2013) , ξεκινά για πέμπτη φορά σε όλο τον κόσμο και θα κάνει και πάλι έκκληση για αλληλεγγύη και υποστήριξη για 2,5 εκατ. ανθρώπους σ' όλον κόσμο που πάσχουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας-Πολλαπλή Σκλήρυνση, εκ των οποίων πάνω από 500.000 ζουν στην Ευρώπη και περίπου 10.000-12.000 στην Ελλάδα.
Βοηθήστε με τη συμμετοχή σας, να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη να αναλάβει δράση!

Υπεύθυνες γραφείου συντονισμού, ενημέρωσης και υποστήριξης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων κα Μαρία Κορακά, Τηλ.: 6974349109 και κα Κωνσταντίνα Ιωακείμ, Τηλ.: 6984713332

Με εκτίμηση
Μαργαρίτα Καραγιώργου Πρόεδρος ΕΕΑΣΚΠ Β΄ Αντιπρόεδρος ΠΟΑμΣΚΠ

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΕΑΣΚΠ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑΣ ΗΜΕΡΑΣ ΣΚΠ 2013 ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΟ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ ΣΤΟΝ ΠΥΡΓΟ, ΚΕΝΤΡΙΚΗ ΠΛΑΤΕΙΑ
May 29 at 10:00am
Αγαπητό μέλος του Coolnews.gr, όπως είναι γνωστό η οικονομική κρίση μας έχει επηρεάσει λίγο πολύ όλους & η έλλειψη ρευστότητας & χρημάτων έχουν δημιουργήσει ένα ασφυκτικό περιβάλλον διαβίωσης. Βρήκαμε στο διαδίκτυο μια έξυπνη, καινούρια ιδέα που κατά κάποιο τρόπο αντιμετωπίζει το πρόβλημα της ρευστότητας & θυμίζει τις εποχές που οι άνθρωποι δε συναλλάσονταν μεταξύ τους μόνο με χρήματα αλλά & με απευθείας ανταλλαγή προιόντων ή υπηρεσιών. Χωρίς δεύτερη σκέψη γίναμε σπόνσορας & προωθούμε αυτή την προσπάθεια! Μόλις εγγραφείτε στο παρακάτω site θα έχετε τη δυνατότητα να ανταλλάξετε οτιδήποτε θέλετε, ή να χαρίσετε ότι δεν χρειάζεστε πια, ή να σας χαρίσουν κάτι που θα θέλατε! Δοκιμάστε το! Είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ! - Για εγγραφή CLICK ΕΔΩ! --> www.coolnews.gr/offers/tn.html?utm_source=fb&utm_medium=post&utm_campaign=tn
ΣΥΝΤΟΜΑ ΚΟΝΤΑ ΣΑΣ η νέα τηλεοπτική εκπομπή"AMEA H Φωνή Σου"

Αγαπητοί φίλοι/ες , Θέλουμε να σας ενημερώσουμε ότι σύντομα ξεκινά η νέα τηλεοπτική εκπομπή με θέματα αποκλειστικά για τα ΑΜΕΑ .
Η παραγωγή είναι από το Focus Web TV ( http://www...

Νέες ηλεκτρονικές υπηρεσίες προς τον πολίτη


Συγκεκριμένα, μετά από τεχνικές και θεσμικές παρεμβάσεις, αναβαθμίζεται το επίπεδο παροχής υπηρεσίας προς τον πολίτη για 81 πιστοποιημένες διαδικασίες, όπως εκδόσεις πιστοποιητικών, βεβαιώσεων, κλπ. Για τις υπηρεσίες αυτές, η συναλλαγή του πολίτη με τη Δημόσια Διοίκηση, μπορεί πλέον να διεκπεραιώνεται μέχρι τέλους ηλεκτρονικά, χωρίς ο πολίτης να χρειάζεται να επισκεφθεί αυτοπροσώπως οποιαδήποτε υπηρεσία, είτε για να υποβάλλει αίτηση είτε για να παραλάβει έγγραφο. (Οι τυποποιημένες αυτές διαδικασίες του ΕΡΜΗ βρίσκονται στην αρχική σελίδα, κάτω από τον τίτλοΗλεκτρονικές Υπηρεσίες ).

4ο Προπονητικό Πρόγραμμα Rugby με Αμαξίδιο στις 17-18-19 Μαΐου 2013 στο ΟΑΚΑ
Απόλυση δημοσίου υπαλλήλου για «ανικανότητα» επιστροφή στο Μεσαίωνα

Ποιες γνωματεύσεις ιατρικών επιτροπών γίνονται δεκτές για απαλλαγή αναπήρων από τα τέλη ταξινόμησης & κυκλοφορίας αυτοκινήτων


Με νέα εγκύκλιο του υπ. Οικονομικών διευκρινίζεται ποιες γνωματεύσεις ιατρικών επιτροπών γίνονται δεκτές για απαλλαγή αναπήρων από τα τέλη ταξινόμησης και κυκλοφορίας αυτοκινήτων. Συγκεκριμένα, πέραν των γνωματεύσεων των ΚΕΠΑ, όπως ορίζεται στις διατάξεις του ν. 4110/2013, γίνονται δεκτές και οι γνωματεύσεις της Ανωτάτης του Στρατού Υγειονομικής Επιτροπής (Α.Σ.Υ.Ε.).

Ο Σύλλογος Επιστημόνων Λογοπαθολόγων Λογοθεραπευτών Ελλάδος (ΣΕΛΛΕ) και η Αντιδημαρχία Παιδείας, Διαφάνειας και Ηλεκτρονικής Διαβούλευσης του Δήμου Πατρέων, με αφορμή την Πανελλαδική Ημέρα Λογοθεραπείας, σας προσκαλούν την Τετάρτη 22 Μαΐου 2013 και ώρα 19:00 στην Αγορά Αργύρη, στην Ενημερωτική Ημερίδα με θέμα «Λογοθεραπεία και Διαταραχές προσχολικής και σχολικής ηλικίας».
ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΗΜΕΡΙΔΑ ΛΟΓΟΘΕΡΑΠΕΙΑΣ 2013

Στις παραλίες της Ναυπάκτου οι εθελόντριες του ΑγκαλιάΖω το Σάββατο


ΔΙΑΝΟΜΗ ΦΥΛΛΑΔΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΑΝΩΜΑ

Ενημέρωση - ευαισθητοποίηση των πολιτών της Ναυπάκτου στο μελάνωμα, το οποίο προκαλείται από την υπερβολική έκθεση στον ήλιο, θα πραγματοποιήσουν το ερχόμενο Σάββατο οι εθελόντριες του Ομίλου κατά του Καρκίνου ΑγκαλιάΖω. Γι' αυτό τον σκοπό θα στηθεί περίπτερο στην πλατεία Φαρμάκη και στην πλατεία στο λιμάνι της Ναυπάκτου.Στους περαστικούς θα διανέμεται έντυπο υλικό, στο οποίο εξηγείται από επιστήμονες ιατρούς η κακή χρήση της ηλιοθεραπείας και ο κίνδυνος έκθεσης στον ήλιο σε συγκεκριμένες ώρες της ημέρας. Τα περίπτερα θα λειτουργούν από τις 11 το πρωί μέχρι στις 2 το μεσημέρι στην πλατεία Φαρμάκη και από 6 το απόγευμα μέχρι τις 8 το βράδυ στο λιμάνι.
ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΗΝ ΠΑΠΑΧΑΡΑΛΑΜΠΕΙΟ
Την ερχόμενη Κυριακή θα γίνει εκδήλωση για τους κινδύνους του μελανώματος με ομιλητές ιατρούς στην Παπαχαραλάμπειο αίθουσα της Ναυπάκτου στις 7 το βράδυ. Συνδιοργανώνεται από τον Ομιλο ΑγκαλιάΖω και τον Δήμο Ναυπάκτου. Ομιλητές οι ιατροί: Μήτροβα, δερματολόγος, Δήμητρα Τσιλιμπότη, πλαστική χειρουργός και Παν. Μαγκαφάς, κοινωνικός λειτουργός. Υπεύθυνη της διοργάνωσης η γεν. ιατρός κ. Παϊσίου.

Δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας 15 -19 Μαϊου…


Ο Ελληνικός Σύλλογος Υποστήριξης Ασθενών με Οστεοπόρωση σε συνεργασία με το Δήμο Αχαρνών πραγματοποιούν δωρεάν μετρήσεις οστικής πυκνότητας στην Αίθουσα Εκδηλώσεων του Δήμου Αχαρνών( Φιλαδελφείας & Μπόσδα 87) Οι εξετάσεις θα πραγματοποιηθούν τις ημέρες: Τετάρτη-Πέμπτη-Παρασκευή-Σάββατο-Κυριακή 15,16,17,18 και 19 Μαΐου αντίστοιχα, ώρες 10:00 έως 15:00. Οι μετρήσεις οστικής πυκνότητας θα πραγματοποιούνται μόνο κατόπιν ραντεβού.

Για περισσότερες πληροφορίες παρακαλούμε επικοινωνήστε στο τηλέφωνο: 213 2086698 (ώρες 13:00-18:00 κα Άννα Ντούτση)

ΘΕΜΑ: Κοινοποίηση των διατάξεων του άρθρου 66 του Ν. 4144/2013 περί παράτασης χορήγησης συντάξεων λόγω αναπηρίας


ΙΚΑ: Δεν ισχύει η 6μηνη παράταση για το επίδομα παραπληγίας & για συνταξιούχους με επίδομα απολύτου αναπηρίας

Με νέα εξαιρετικά επείγουσα εγκύκλιο (αρ. 29/13.5.2013) το ΙΚΑ εδωσε σημαντικές διευκρινίσεις σχετικά με τις διατάξεις του άρθρου 66 του Ν. 4144/2013 περί παράτασης χορήγησης συντάξεων λόγω αναπηρίας εξαιτίας καθυστέρησης των ΚΕ.Π.Α. Προσοχή: στη ρύθμιση υπάγονται μόνο οι συνταξιούχοι λόγω αναπηρίας, και όχι οι επιδοματούχοι του εξωϊδρυματικού επιδόματος, ούτε οι συνταξιούχοι που λαμβάνουν προσαύξηση λόγω απόλυτης αναπηρίας.

ΘΕΜΑ: α) Παράταση συνταξιοδότησης για ένα εξάμηνο στις περιπτώσεις λήξης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος και εφόσον εκκρεμεί στις Υγειονομικές Επιτροπές ΚΕ.Π.Α. για υγειονομική κρίση. β) Θεώρηση βιβλιαρίου ασθενείας σε συνταξιούχους αναπηρίας για το αντίστοιχο χρονικό διάστημα παράτασης της σύνταξής τους μέχρι την εξέτασή τους από τις αρμόδιες υγειονομικές Επιτροπές.

Αιτήσεις ένταξης στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Δήμου Αιγιαλείας


Την ένταξη 50 νέων εξυπηρετούμενων στις δομές του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» για λόγους κοινωνικής αλληλεγγύης μετά την αυξανόμενη ζήτηση για υπηρεσίες κατ’οίκον φροντίδας από κατηγορίες του πληθυσμού του Δήμου Αιγιαλείας που αντιμετωπίζουν σοβαρά κοινωνικά προβλήματα, αποφάσισε ομόφωνα το Δ.Σ. της Δημοτικής Κοινωφελούς Επιχείρησης Αιγιαλείας, που είναι και ο φορέας υλοποίησης του προγράμματος,
Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να προσέλθουν είτε αυτοπροσώπως, είτε εξουσιοδοτώντας νόμιμο εκπρόσωπό τους, στα γραφεία της ΔΗΚΕΠΑ, Νικ. Πλαστήρα 19 Αίγιο (Παλαιό Νοσοκομείο Αιγίου), από την Τρίτη 14 έως την Πέμπτη 23 Μαΐου, ώστε να καταθέσουν τα απαραίτητα δικαιολογητικά:
-Έγγραφη αίτηση
-Πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης
-Εκκαθαριστικό σημείωμα έτους 2012
-Ιατρική γνωμάτευση (σε περίπτωση προβλήματος υγείας) ή πιστοποιητικό αναπηρίας από υγειονομική επιτροπή (όπου υπάρχει)
-Φωτοαντίγραφο ταυτότητας
-Φωτοαντίγραφο βιβλιαρίου ασθενείας.
Ακολούθως, θα γίνει μοριοδότηση των κριτηρίων των αιτούντων ώστε να ενταχθούν στο πρόγραμμα οι πρώτοι 50 της σειράς κατάταξης.
Σημειώνεται πως σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης και απαραίτητης ένταξης νέων εξυπηρετούμενων, οι οποίοι μπορεί να παραμείνουν στο πρόγραμμα προσωρινά ή μόνιμα, κρίνεται αναγκαία εκτός των άλλων δικαιολογητικών και η έκθεση Κοινωνικού Ιστορικού της Κοινωνικής Λειτουργού του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι».
Περισσότερες πληροφορίες στα τηλ. 26910-60555 και 26910-68308, fax 26910-60555, εργάσιμες μέρες και ώρες.

Εξάμηνη "ανάσα" για τους φορείς που στεγάζονται στο "Σπίτι του Πολίτη" - Παραμένουν εκεί τουλάχιστον ως τα τέλη του έτους - Διαφοροποίηση για λόγους αρχής του αντιδημάρχου Οικονομικών, Παν. Βαφέα
Ευχάριστη τροπή για τους αρκετούς φορείς και...See More
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ ΠΡΟΣ ΚΟΙΝΣΕΠ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΕΣ ΧΟΡΗΓΗΣΗΣ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΟΥ ΜΕΛΟΥΣ

Εγκρίθηκε η τοποθέτηση πέντε μηχανισμών πρόσβασης στις Αχαϊκές παραλίες

Αποφασίσθηκε, τελικά, να χρηματοδοτηθεί από την Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας η εγκατάσταση πέντε (5) συστημάτων αυτόνομης πρόσβασης των ατόμων με ειδικές ανάγκες (ΑμΕΑ) Seatracs), σε ολόκληρη την παραλιακή ζωνη τής Αχαΐας.
Εκπρόσωπος, στην ειδική επιτροπή παρακολούθησης και εκτέλεσης όρων της σύμβασης μεταξύ της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του αναδόχου για την εγκατάσταση συστημάτων πρόσβασης των ΑμΕΑ στις παραλίες των Περιφερειακών Ενοτήτων Αχαΐας, ορίστηκε ο Περιφερειακός Σύμβουλος Γεράσιμος Φεσσιάν.
Μένει να δούμε, λοιπόν ποιες θα είναι οι «τυχερές» παραλίες που θα επιλεγούν και αν θα περιλαμβάνεται και αυτή της ανατολικής Αιγιαλείας (δίπλα στον Κράθι ποταμό)

Προκήρυξη θέσεων στο υπουργείο Οικονομικών


ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Από την Εθνική Συνομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Προκήρυξη θέσεων στο υπουργείο Οικονομικών

Η Περιφερειακή Διεύθυνση Αττικής και Νήσων τού Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού προκηρύσσει την πλήρωση δεκατεσσάρων συνολικά θέσεων στο Υπουργείο Οικονομικών από άτομα που προστατεύονται από το Ν. 2643/98 (ΦΕΚ 220τ.Α 28.9.1998) όπως ισχύει μέχρι σήμερα και προσκαλεί τους ενδιαφερόμενους, οι οποίοι διαθέτουν τα τυπικά προσόντα που απαιτούνται για τις θέσεις αυτές, -σύμφωνα με την αντίστοιχη προκήρυξη του ΑΣΕΠ 1Κ/2013 ΦΕΚ2/15-3-2013- να υποβάλουν μόνο έντυπη αίτηση-δήλωση (χωρίς τα δικαιολογητικά). Από τις 14 θέσεις οι 4 είναι για άτομα με αναπηρία και 1 θέση έμμεση ΑμεΑ.

Παρατίθεται το ΦΕΚ. Παρακαλείσθε να ενημερώσετε τα μέλη σας.