Πέμπτη 31 Μαΐου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΠ 2012

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για τη ΣΚΠ, λειτούργησε στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα την Τετάρτη 30 Μαΐου 2012 από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ., ενημερωτικό περίπτερο ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της ΣΚΠ και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους.
Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους στην Πλατεία, στον Πεζόδρομο της Ρήγα Φεραίου και στις γύρω κεντρικές οδούς της Πλατείας.
Το περίπτερο επισκέφτηκαν ο Δήμαρχος Πατρών κ. Ι. Δημαράς, η Δημοτική Σύμβουλος κα Ήρα Κουρή, η Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Μαριάννα Σταματιάδου και πολλοί εκλεκτοί φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ.
Συγχαρητήρια στην ομάδα του Σωματείου για την επιτυχία της εκδήλωσης και ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλους μας, γιατί καταφέραμε με αλληλεγγύη , δύναμη και χαμόγελο να μεταδώσουμε την ελπίδα και το μήνυμα ότι η ΣΚΠ δεν σημαίνει το τέλος για όλα τα όνειρα στη ζωή μας.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρών και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.
Ευχαριστούμε θερμά τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση του Κινητού Περιπτέρου για την πραγματοποίηση της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχόμαστε Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους. 


 δείτε φωτογραφίες των μελών και των φίλων της ΕΕΑΣΚΠ παρακάτω:

Έγραψαν σχετικά με την επιστημονική ενημέρωση για την σκλήρυνση κατά πλάκας

Επισκεφτείτε τους παρακάτω συνδέσμους για το δελτίο τύπου στο Ράδιο Γάμμα στο Patras Events και στο Attacktv

http://radiogamma.blogspot.com            http://www.patrasevents.gr           http://www.attacktv.gr