Σάββατο 27 Ιουνίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΗΝ ΠΑΡΑΚΛΗΣΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗΣ ΓΙΟΡΤΗΣ 2015




Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ σας προσκαλεί την Τετάρτη 1 Ιουλίου 2015, στις 7.00 μ. μ. στον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέα Πατρών , όπου θα γίνει Εσπερινός και Παράκληση Υγείας για όλους
 και στις 8.30 μ. μ. στο κέντρο-καφέ ¨το ΝΕΟΝ¨  (Τριών Ναυάρχων 42)
για να περάσουμε μια όμορφη βραδιά, αλληλοευχόμενοι ένα χαρούμενο και ξέγνοιαστο καλοκαίρι.
            Με εκτίμηση  Το Δ.Σ.

ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΑμΣΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΑμεΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΣΑμεΑ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟ. ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΠΑΝΤΑ ¨ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ¨! Το Αναπηρικό Κίνημα Αγωνίζεται Ενωμένο Χωρίς Αποκλεισμούς & Διακρίσεις | Αντώνης Χαροκόπος Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Με αφορμή την έγκριση και ένταξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στην Εθνική Συνομοσπονδία

ΕΝΑ ΠΑΓΙΟ ΑΙΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΟΑμΣΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΣΤΗΝ ΕΣΑμεΑ, ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΙΜΗ ΣΤΗΡΙΞΗ ΤΟΥ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑ ΤΗΣ ΕΣΑμεΑ και ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΥΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ κ. ΑΝΤΩΝΗ ΧΑΡΟΚΟΠΟ.
ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΠΟΛΥ , ΠΑΝΤΑ ¨ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ¨!


Το Αναπηρικό Κίνημα Αγωνίζεται Ενωμένο Χωρίς Αποκλεισμούς & Διακρίσεις | Αντώνης Χαροκόπος 
Συνάδελφοι, Συναδέλφισσες Με αφορμή την έγκριση και ένταξη της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στην Εθνική Συνομοσπονδία...antonisxarokopos.gr

«Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλά»

Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατα Πλάκας Στη Δυτική Ελλάδα's photo.Το έργο «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα», υλοποιείται από το Κοινωφελές Σωματείο Αρωγής και Φροντίδας Ηλικιωμένων & ΑμεΑ-ΦΡΟΝΤΙΖΩ σε συνεργασία με την Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ).
Σκοπός του έργου είναι η υλοποίηση στοχευμένων δράσεων σε διάφορες περιοχές της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος με σκοπό: την προάσπιση των δικαιωμάτων των ασθενών με σκλήρυνση κατά πλάκας και ιδιαίτερα των ατόμων που βρίσκονται σε παραγωγική ηλικία, τη διαμεσολάβηση σε φορείς και οργανισμούς της περιοχής με σκοπό την εξασφάλιση συνεργασίας για την υποστήριξη των ατόμων αυτών, την ευαισθητοποίηση/ενημέρωση της κοινότητας για ζητήματα που αφορούν την ασθένεια της ΣκΠ και τα άτομα που την αντιμετωπίζουν κτλ.
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» – Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.

Στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής

Στην ακρόαση φορέων της Επιτροπής Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής μίλησε χθες Τετάρτη 24 Ιουνίου ο αντιπρόεδρος της ΕΣΑμεΑ Γρηγόρης Λεοντόπουλος, κατά την εξέταση και επεξεργασία του σχεδίου νόμου «Μέτρα για την ανακούφιση των ΑμεΑ, την απλοποίηση της λειτουργίας των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας (ΚΕ.Π.Α.), την καταπολέμηση της εισφοροδιαφυγής και συναφή ασφαλιστικά ζητήματα».

Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία.
esamea.gr|By Tania Katsani