Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ

Στον παρακάτω σύνδεσμο θα δείτε όλες τις φωτογραφίες από την εκδήλωση
https://www.facebook.com/media/

στον τύπο :
www.axeloostv.gr  http://www.palo.gr http://www.attacktv.gr   http://wwwlefkaslive.blogspot.gr    http://xiromeronews.blogspot.gr

ΕΕΑΣΚΠ- Δ.Τ. ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 2-3-2013


ΘΕΜΑ : Ενημερωτική Εκδήλωση ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ στο Αγρίνιο με θέμα : Η ζωή με ΣΚΠ

 Η ΕΕΑΣΚΠ , λόγω της έναρξης λειτουργίας Γραφείου Ενημέρωσης και Υποστήριξης  των μελών της στην πόλη του Αγρινίου, πραγματοποίησε εκδήλωση  επιστημονικού χαρακτήρα, με θέμα : ¨Η ζωή με ΣΚΠ¨,  στο Αγρίνιο το Σάββατο 2 Μαρτίου 2013 και ώρα 5.30 μ. μ. , στο ξενοδοχείο Imperial . 

Πλήθος κόσμου κατέκλυσε την αίθουσα του ξενοδοχείου και παρακολούθησε με αξιοσημείωτο ενδιαφέρον τις εισηγήσεις των ομιλητών.

Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία της Προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κ. Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε για τους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου, καθώς και ότι τα Άτομα με ΣΚΠ της περιοχής μπορούν να απευθύνονται στα γραφεία του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ «Η Ελπίδα» κάθε Τρίτη και Παρασκευή , καθώς επίσης ότι θα ξεκινήσει Δωρεάν Ψυχοκοινωνική στήριξη των μελών, και Δωρεάν Φυσικοθεραπευτική αντιμετώπιση και χρήση θεραπευτικής πισίνας στις εγκαταστάσεις του ΚΕΚΥΚΑΜΕΑ Αγρινίου.

Κατόπιν χαιρέτισαν την εκδήλωση η Αντιδήμαρχος Πρόνοιας κ. Μαργαρίτα Σερπάνου, η Αντιπρόεδρος της ΕΛΕΠΑΠ Αγρινίου κ. Διαμαντοπούλου και ο Πρόεδρος του Συλλόγου ΑμεΑ « Η Ελπίδα» κ. Θεόδωρος Μαδιάς, όπου υποσχέθηκαν όλοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης.

Ακολούθησε επιστημονική ενημέρωση , από τον Νευρολόγο κ. Κωνσταντίνο Μπίσσα με θέμα : «ΣΚΠ- Νεώτερα δεδομένα», την Φυσικοθεραπεύτρια κ. Λαμπρινή Κολοβού με θέμα : «Φυσικοθεραπευτική στρατηγική στη ΣΚΠ και Υδροθεραπεία» και την Κοινωνική Λειτουργό- Οικογενειακή Θεραπεύτρια, Προπτυχιακή στο Τμήμα Ψυχολογίας Πανεπιστημίου Κρήτης κ. Μαρία Κορακά με θέμα : «Η ΣΚΠ σε μέλος της Οικογένειας και οι επιπτώσεις της».
Οι εισηγήσεις ήταν εμπεριστατωμένες και πολύ διευκρινιστικές και κάλυψαν πλήρως τους παρευρισκόμενους.

Την εκδήλωση έκλεισαν μέλη της ΕΕΑΣΚΠ της περιοχής, απαγγέλλοντας συγκινητικά ποιήματα και τραγουδώντας όμορφα μουσικά ακούσματα με την ενεργό συμμετοχή του Προέδρου της Ελπίδας κ. Θεόδωρου Μαδιά.

Τον συντονισμό της εκδήλωσης τον έκανε η Υπεύθυνη Ενημέρωσης των μελών στο Αγρίνιο κ. Κωνσταντίνα Ιωακείμ.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.


Με εκτίμηση                                                                                                                  
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ