Τρίτη 10 Μαρτίου 2015

¨Το Σύμβολο Γυναίκα¨

Μια υπέροχη εκδήλωση με τίτλο: ¨Το Σύμβολο Γυναίκα¨. διοργάνωσε ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα.
Στην εκδήλωση απεύθυναν χαιρετισμό η Πρόεδρος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας & Πρόεδρος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτ. Ελλάδος κα Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, , η Αντιπρόεδρος του Ομίλου Αγκαλιάζω Ν. Αχαίας κα Γωγώ Παπαθανασοπούλου, και η Πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας κα Μαργαρίτα Καραγιώργου,
Την εκδήλωση συντόνισε το επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Συγγραφέας-Δημοσιογράφος Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. Έφη Αναλυτή για την τιμητική πρόσκληση, επίσης συγχαίρει την τιμώμενη υψίφωνο κα Βασιλική Καραγιάννη και δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια σε όλους για την επιτυχία της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ

 δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Το Σύμβολο "γυναίκα"

Ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πατρών στο πλαίσιο του Εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας της γυναίκας διοργανώνει εκδήλωση με τίτλο:Το Σύμβολο "γυναίκα"που θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015 και ώρα 19.00 στην Αγορά Αργύρη.
Στην εκδήλωση θα προσφωνήσει η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κ. 'Εφη Αναλυτή και θα απευθύνουν χαιρετισμό οι κκ. Σταυρούλα Παναγοπούλου Νικολάου, Πρόεδρος Εργατουπαλληλικού Κέντρου Πάτρας & Πρόεδρος ΙΝΕ/ΓΣΕΕ Δυτ. Ελλάδος, Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, Πρόεδρος του Ομίλου Αγκαλιάζω Ν. Αχαίας, Μαργαρίτα Καραγιώργου, Πρόεδρος της Ελληνικής 'Ενωσης για την Αντιμετώπιση της σκλήρυνσης κατά πλάκας.
Θα μιλήσει η Κοινωνιολόγος και Προισταμένη Τμ. Ευπαθών Ομάδων Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων κ. Αμαλία Τράκα με θέμα: "Βία κατά των γυναικών-μια κατάφωρη μορφή καταπάτησης των ανθρωπίνων δικαιωμάτων"

ΗΜΕΡΙΔΑ Ε.Κ.Π. ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΥΝΑΙΚΑΣ

Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εξαιρετική Ημερίδα - Εκδήλωση του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας την Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, 11:00 π.μ., σε αίθουσα του Astir Patras Hotel.
Εκ μέρους της ΕΕΑΣΚΠ παρευρέθηκε και χαιρέτησε την εκδήλωση η Πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου αναφέρθηκε κυρίως στις πολλαπλές διακρίσεις που υπόκεινται οι γυναίκες με αναπηρία και οι μητέρες παιδιών με αναπηρία, τόσο λόγω φύλου τους, όσο και λόγω Αναπηρίας.
Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά την Πρόεδρο του Ε.Κ.Π. κα Σταυρούλα Παναγοπούλου για την τιμητική πρόσκληση, επίσης δίνει τα θερμά του συγχαρητήρια στους εισηγητές των θεμάτων που παρουσιάστηκαν και σε όλους τους συντελεστές της επιτυχίας της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Πρόγραμμα της Ημερίδας - Εκδήλωσης του Εργατοϋπαλληλικού Κέντρου Πάτρας για τον Εορτασμό της Παγκόσμιας Ημέρας της Γυναίκας.

Κυριακή, 8 Μαρτίου 2015, 11:00 π.μ.,
Astir Patras Hotel, Αγίου Ανδρέου 16


Ημέρα της Γυναίκας Γυναίκες με αναπηρία,

Μήνυμα για την 8η Μάρτη, Ημέρα της Γυναίκας Γυναίκες με αναπηρία, μητέρες παιδιών με αναπηρία: διάκριση λόγω Φύλου αλλά και λόγω Αναπηρίας μέσα στην οικονομική κρίση
Η οργάνωση εκπροσώπησης των ατόμων με αναπηρία στην ελληνική πολιτεία και κοινωνία.
esamea.gr