Παρασκευή 29 Μαρτίου 2013

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΑΚΤΙΚΩΝ ΜΕΛΩΝ ΣΤΗΝ ΕΤΗΣΙΑ ΤΑΚΤΙΚΗ Γ.Σ. 2013

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, προσκαλεί τα τακτικά μέλη του στην Γενική Συνέλευση του έτους 2013, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 31 Μαρτίου 2013, στις 6.00 μ. μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου « ΑΣΤΗΡ», με ΘΕΜΑ : Απολογισμός των πεπραγμένων του Σωματείου, Ισολογισμός και έγκριση του Προϋπολογισμού 2013 . Τροποποίηση Καταστατικού, Γενική συζήτηση για θέματα, που αφορούν τη λειτουργία του Σωματείου.
Στην Περιφέρεια Δυτικής Ελλάδας και στη Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας -Κανάρη 44 Πάτρα (1ος όροφος γραφείο 8) θα λειτουργεί Γραφείο διακοπής καπνίσματος, από 4 Απριλίου 2013 και κάθε Τετάρτη, από ώρα 11.00 π.μ. έως 15.00 μ.μ.

Οι συναντήσεις θα γίνονται κατόπιν ραντεβού. Πληροφορίες για ραντεβού στα τηλέφωνα εργάσιμες ημέρες και ώρες (εκτός Τετάρτης) : 2613-620714 και 2613-620715.

Πάτρα: Ημερίδα με θέμα "Σκλήρυνση κατά πλάκας και πρωτοβάθμια περίθαλψη" Το Σάββατο 30 Μαρτίου 2013, 4.00 μ.μ. ατην "Αγορά Αργύρη",Πάτρα


Πάτρα: Συναυλία από την Πολυφωνική για την στήριξη του Ομίλου "Aγκαλιάζω"


8o ΣΥΣ. ΠΡΟΣΚ. ΚΟΡ/ΛΛΟΥ (ΠΡΑΞΗ ΕΛΠΙΔΑΣ ΜΗΝΥΜΑ ΖΩΗΣ)

http://www.youtube.com/watch?v=fpsF-WoQHt0&feature=share
Σχέδιο για τη διευκόλυνση των δανειοληπτών στεγαστικών δανείων ετοιμάζει η κυβέρνηση
Επιπλέον, αφορά άνεργους, πάσχοντες από βαριά ασθένεια ή /και μόνιμη αναπηρία και πολύτεκνους.

http://amea-blog.blogspot.gr/2013/03/blog-post_1638.html

Αχαΐα: Δωρεάν έλεγχος ΚΤΕΟ και έκδοσης Κάρτας Καυσαερίων για τα ΑμεΑ

Το Σωματείο Ατόμων με Αναπηρία Νομαρχιακής Αυτοδιοίκησης Αχαΐας ενημερώνει τα άτομα με αναπηρία Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας που είναι κάτοχοι δελτίου-κάρτας στάθμευσης ΑμεΑ ότι ύστερα από συμφωνία με το MegaΚΤΕΟ Πατρών που εδρεύει πλησίον της Βιομηχανικής Περιοχής δικαιούνται ένα Δωρεάν Έλεγχο ΚΤΕΟ και Κάρτα Καυσαερίων εφόσον αυτός διενεργηθεί μέσα στα έτη 2013 και 2014.

Απρίλιο η προκήρυξη ΑΣΕΠ για μόνιμους νοσηλευτές

Οι δηλώσεις προτιμήσεων είναι και αυτές ηλεκτρονικές ή/και έντυπες, μέσω των οποίων δηλώνεται η σειρά προτίμησης των προκηρυσσόμενων θέσεων.
Επίσης οι υποψήφιοι καλούνται να δεσμευτούν ότι θα υπηρετήσουν για την περίοδο των πέντε ετών στη θέση που θα διοριστούν.
Στη συνέχεια καταρτίζεται ο πίνακας διοριστέων και αποστέλλεται για δημοσίευση στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως.ΕΘΝΟΣ
Εγκύκλιος του Υπ.Υγείας για χορήγηση πιστοποιητικών υγείας μαθητών, μαθητριών
Ως περίοδος εξυπηρέτησης των οικογενειών και των μαθητών-τριών ορίζονται οι μήνες Απρίλιος-Ιούνιος και Σεπτέμβριος-Οκτώβριος 2013.