Δευτέρα 24 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ 2014

ΘΕΜΑ : ΜΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ Η ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΠΥΡΓΟΥ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ 2014
 
Πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση Κοπής  Πίτας με Επιστημονική Ενημέρωση για την Πολλαπλή Σκλήρυνση, του Γραφείου Πύργου  της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ), την Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014 στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου στο «Λάτσειο Δημοτικό Μέγαρο» στον Πύργο.
Παρευρέθηκαν μέλη, φίλοι και εκλεκτοί καλεσμένοι, καθώς και  εκπρόσωποι της Μητρόπολης και της Πολιτείας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με την ευλογία της Πίτας από τον εκπρόσωπο της Μητρόπολης Πύργου Πατέρα Άγγελο Ζέζα και συνέχισαν την Κοπή η Πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς καλέστηκαν και εκλεκτοί καλεσμένοι να χαιρετίσουν την εκδήλωση και να δώσουν τις ευχές τους.
Τίμησαν και χαιρέτησαν την εκδήλωση ο Υποδιοικητής 6ης ΥΠΕ κ. Τάκης Αντωνακόπουλος, η Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ηλείας κα Διονυσία-Θεοδώρα Αυγερινοπούλου, ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ηλείας κ. Ανδρέας Μαρίνος, η Δημ. Σύμβουλος Αμαλιάδας κα Ρούλα Παπαδάτου Γκουβίτσα, ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαλιάδας κ. Αναστάσιος Σμέρος, η υπ. Δημ. Σύμβουλος Δήμου Αμαλιάδας κα Αγγελική Γάσπαρη, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Ηλείας κ. Ιωάννης Παπαδάτος, ο Γ. Γραμματέας Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και Διοικητικός Διευθυντής Ελληνικού Ωδείου Πύργου κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος και το Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ η Ζωγράφος-Συγγραφέας κα Ευαγγελία Βούλτσου.
 
Ακολούθησε η ομιλία της Προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ  κας Μαργαρίτας Καραγιώργου με Θέμα : Ο ρόλος του Σωματείου ΕΕΑΣΚΠ -ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»  και στη συνέχεια έγινε επιστημονική ενημέρωση από την Ιατρό- Νευρολόγο κα Μαρία Σικαλιά με ΘΕΜΑ: Συμπτωματική Θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις και συζήτηση μεταξύ των παρευρισκομένων.
 
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ,  ευχαριστεί τη συντονίστρια του Γραφείου Πύργου κα Σία Δημακοπούλου για την τέλεια οργάνωση της εκδήλωσης, το μέλος της ΕΕΑΣΚΠ από Αμαλιάδα κ. Τρύφωνα Καρούτζο για τη πολύτιμη βοήθειά του καθώς και τη Βιοτεχνία  Ζαχαροπλαστικής ¨ΗΛ ΒΙΖΑΧ¨ ΑΦΟΙ ΧΡΟΝΟΠΟΥΛΟΙ ΚΑΙ ΣΙΑ Ο.Ε. για την ευγενική χορηγία της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας, το ΧΡΥΣΟΧΟΕΙΟ του κ. Ρουσόπουλου Παναγιώτη για την προσφορά του Δώρου για τον τυχερό που πέτυχε το φλουρί της Πίτας, τον κ. Παναγιώτη Λιακόπουλο για την Ηχοληψία, το 3ο Δημοτικό Σχολείο Πύργου και ειδικότερα το Δάσκαλο κ. Κώστα Τερλεπάνη για τον projector της παρουσίασης και ευχαριστεί θερμά όλους τους παρευρισκόμενους  για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή Χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!
 
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.