Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

Eξαθλίωση για χιλιάδες ΑμεΑ - Πολύμηνη αναμονή στις λίστες των ΚΕΠΑ

Εγκλωβισμένοι στη γραφειοκρατία των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας εξακολουθούν να βρίσκονται αυτή τη στιγμή 6014 δικαιούχοι από τη Δυτική Ελλάδα. Η πολύμηνη αναμονή τους έχει οδηγήσει στα όρια εξαθλίωσης καθώς όλο αυτό το χρονικό διάστημα δεν έχουν κανένα εισόδημα.
Στην Αχαϊα βρίσκονται στις λίστες του ΚΕΠΑ 3519 άτομα, στην Αιτωλοακαρνανία 1755 και στην Ηλεία 740. Ο χρόνος αναμονής μέχρι να περάσουν από επιτροπή ξεπερνά τους 15 μήνες.

Τροποποίηση του Ενιαίου Κανονισμού Παροχών Υγείας του ΕΟΠΥΥ -παθήσεων με μειωμένη ή μηδενική συμμετοχή


Άδωνις: “είμαστε σε πλήρη συμφωνία με την τρόικα” Οι 4 αλλαγές στον ΕΟΠΥΥ!!!

Με ένα σχέδιο τεσσάρων σημείων που παρουσίασε σήμερα στην τρόικα ο Υπουργός Υγείας και έγινε αποδεκτό από τους δανειστές μας, επιχειρείται η διάσωση του ΕΟΠΥΥ.

Νικώ τον εαυτό μου σημαίνει δεν εξαρτιέμαι από τον κόσμο

«Όταν ο χρόνος σου επιτίθεται καταβρόχθισε το χρόνο όταν ο πόνος σού επιτίθεται καταβρόχθισε τον πόνο όταν η αμφιβολία σού επιτίθεται καταβρόχθισε την αμφιβολία όταν ο φόβος σού επιτίθεται καταβρόχθισε το φόβο»!
‘Νικώ τον εαυτό μου σημαίνει ότι δεν εξαρτιέμαι από τον κόσμο,
σημαίνει ότι είμαστε δημιουργοί, κυρίαρχοι του εαυτού μας, των καταστάσεων του Είναι και επομένως κυρίαρχοι του κόσμου.
Αυτή η ικανότητα αποδέσμευσης είναι πέρα για πέρα φυσιολογική, είναι δικαίωμα που έχει ο κάθε άνθρωπος από την γέννησή του».

«Εξασφαλίστε δωρεάν υγεία και στους ανασφάλιστους»

Απόφαση-σταθμός από το Συμβούλιο της Ευρώπης για να παρέχεται δωρεάν ιατροφαρμακευτική περίθαλψη σε όλους τους ασθενείς ανεξαρτήτως ασφαλιστικής κάλυψης, και συνάμα δικαίωση για τους εθελοντές του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ).

Προσφέροντας αίμα χαρίζεις μια ζωή!!!!!

Το αίμα είναι ο φορέας της ζωής, μόνο ο άνθρωπος μπορεί να το προσφέρει!!!
- Ούτε παράγεται
- Ούτε αγοράζεται
- Ούτε πωλείται
- Ούτε πιστώνεται.
ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ

Ενημερωτική εκδήλωση των δομών του Δικτύου Κοινωνικής Παρέμβασης Περιστερίου, την Τετάρτη 3/7 και ώρα 19:30 στο ΚΥΒΕ (Εθνάρχου Μακαρίου 1)


Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ειδικών κατηγοριών (Έλληνες του εξωτερικού, Αλλοδαποί-Αλλογενείς, Ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις).

Υποβολή ηλεκτρονικής αίτησης και μηχανογραφικού δελτίου για την εισαγωγή στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση ειδικών κατηγοριών (Έλληνες του εξωτερικού, Αλλοδαποί-Αλλογενείς, Ατόμων που πάσχουν από σοβαρές παθήσεις).

Σημαντικό γερμανικό ενδιαφέρον για ελληνικές υπηρεσίες υγείας σε άτομα με αναπηρία


Μειώστε τον κίνδυνο να αρρωστήσετε κατά 80%!

Όλοι ξέρουμε ότι ένας υγιεινός τρόπος ζωής είναι σημαντικός για την εμφάνιση μελλοντικών επιπτώσεων στην υγεία μας. Σε ποιό βαθμό όμως μπορεί να επηρεάσει την υγεία μας και να μας προστατεύσει από μελλοντικές ασθένειες;

Κατασκηνωτικό Πρόγραμμα για ΑμεΑ (ΚΠ ΑμεΑ) που υλοποιεί τις τελευταίες 3 δεκαετίες η ΠΟΣΓΚΑμεΑ


Ασανσέρ… τα ποσοστά αναπηρίας χρόνιων αναπήρων και πασχόντων !!!


Ράμπα κολύμβησης για ΑμεΑ!


Ξεκινάει από τον Ιούλιο η πρώτη φάση του προγράμματος Τουρισμός για όλους του ΕΟΤ

Ξεκινάει από τον Ιούλιο η πρώτη φάση του προγράμματος Τουρισμός για όλους του ΕΟΤ και του υπουργείου Τουρισμού, που θα ολοκληρωθεί στις 31 Δεκεμβρίου 2013 και αφορά 43.000 δικαιούχους. Τα άτομα με αναπηρία 67 τοις εκατό και άνω θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο Απόφασης Πρωτοβάθμιας Υγειονομικής Επιτροπής από την οποία να προκύπτει το ποσοστό αναπηρίας. Η αναγκαιότητα συνοδείας προκειμένου να χορηγηθεί Δελτίο σε συνοδό θα προκύπτει μόνο από σχετική βεβαίωση της Υγειονομικής Επιτροπής. Δεν απαιτείται περαιτέρω βεβαίωση για την αναγκαιότητα συνοδείας μόνο στις περιπτώσεις Ολική τύφλωσης, Βαριάς Νοητικής Στέρησης, βεβαιωμένης αναπηρίας άνω του 80 τοις εκατό. Οι άποροι και τα άτομα με αναπηρία 67 τοις εκατό και άνω που λαμβάνουν επίδομα Πρόνοιας ή αναπηρίας θα προσκομίζουν φωτοαντίγραφο του επιδόματος απορίας ή και του βιβλιαρίου ασφάλισης.

Κάθε παροχή πρώτης βοήθειας πρέπει να ακολουθείται από ιατρική φροντίδα

Πρώτες Βοήθειες είναι το σύνολο των ενεργειών που αποσκοπούν στη διατήρηση, αν όχι βελτίωση της κατάστασης του τραυματία.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΡΑΠΕΙΑ! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΙΑΤΡΙΚΗ ΠΡΑΞΗ!
Κάθε παροχή πρώτης βοήθειας πρέπει να ακολουθείται από ιατρική φροντίδα

Αποτελέσματα επικουρικού προσωπικού μέσω ασεπ 2013

ΘΕΜΑ: « Περί πρόσληψης επικουρικού προσωπικού σε νοσοκομεία του Ε.Σ.Υ.»
Κατά προτεραιότητα θα προηγηθούν η 2η Υ.ΠΕ. Αττικής, 6η Υ.ΠΕ. Πελοποννήσου, Ηπείρου και Ιονίων Νήσων και 7η Υ.ΠΕ. Κρήτης και σε δεύτερο χρόνο με αριθμητική σειρά όλες οι λοιπές.

ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Έλεγχος της ποιότητας των θαλάσσιων νερών

Ο έλεγχος της ποιότητας των θαλάσσιων νερών θα συνεχιστεί σε όλη την διάρκεια της κολυμβητικής περιόδου κατά μήκος όλων των ακτών της Περιφερειακής Ενότητας Αχαΐας. Για κάθε θαλάσσια περιοχή που θα διαπιστώνεται υπέρβαση των ανώτατων ορίων των παραμέτρων που ορίζονται από τα ισχύοντα για την καταλληλότητα των θαλάσσιων υδάτων, θα εκδίδεται νέα απόφαση από την Διεύθυνση Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας.
Την ευθύνη τοποθέτησης σχετικών απαγορευτικών πινακίδων για την ενημέρωση των κολυμβητών έχουν οι κατά τόπους Δήμοι.

ΑΜΕΑ Η Φωνή Σου»: 6η Εκπομπή

Η παραγωγή είναι από το Focus Web TV (http://www.focuswebtv.gr/ )σε συνεργασία με το.http://www.newsitamea.gr/ Η εκπομπή θα ασχολείται με θέματα των ΑΜΕΑ , θα προβάλει άτομα , συλλόγους ΑΜΕΑ , θα αναδεικνύει τα προβλήματα και θα προτείνει λύσεις . Βασικό λόγο σε αυτή την εκπομπή θα έχουν τα ίδια τα ΑΜΕΑ από όλη την Ελλάδα .

Γραφείο διαμεσολάβησης


Κοινωνικός τουρισμός 2013 ΟΑΕΔ, Νέο πρόγραμμα για επιδοτούμενες διακοπές100.000 δικαιούχους

Η εκπληκτική δουλειά στο τμήμα ΑμεΑ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Φυλής

Η εκπληκτική δουλειά στο τμήμα ΑμεΑ του Πολιτιστικού & Αθλητικού Οργανισμού Φυλής

Παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ συγκεντρώση υπογραφών για αλλαγή στα κριτήρια

Σε μείζον πρόβλημα για τις μητέρες αλλά και τους άνδρες ,που επιθυμούν να συμμετέχουν στο πρόγραμμα παιδικοί σταθμοί ΕΣΠΑ 2013 2014 της ΕΕΤΑΑ ,αναδεικνύονται τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για τη συμμετοχή τους .

Συγκεκριμένα το πρόβλημα εντοπίζεται στο εκκαθαριστικό σημείωμα που ζητά η προκήρυξη για τους παιδικούς σταθμούς ΕΣΠΑ

Πρόσκληση εκπαιδευτικών για απόσπαση στα Ευρωπαϊκά Σχολεία

Tην πλήρωση με απόσπαση των εξής θέσεων εκπαιδευτικών, που θα προκύψουν στα Ευρωπαϊκά Σχολεία
κατά τα σχολικά έτη 2013-2014 και 2014-2015:


ΠΗΓΗ: www.dikaiologitika.gr

Ε.Σ.Α.μεΑ. προς κ. Στουρνάρα: «Πάρτε πίσω το άρθρο 65»!

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. εκφράζει τη ριζική αντίθεσή της και διαμαρτύρεται έντονα για το άρθρο 65 του ν/σ «Ενσωμάτωση της Οδηγίας 2011/16/ΕΕ, Ρύθμιση θεμάτων της ΕΛ.ΤΕ., Αναμόρφωση Οργανισμού του ΝΣΚ, και άλλες διατάξεις» που ψηφίστηκε από τη Βουλή εν μέσω θύελλας αντιδράσεων αφού με τις διατάξεις του προβλέπεται ότι για τη χορήγηση του επιδόματος στήριξης τέκνων θα λαμβάνεται το συνολικό οικογενειακό εισόδημα και όχι το οικογενειακό φορολογητέο εισόδημα. Τέτοιου είδους ρυθμίσεις αντικοινωνικού χαρακτήρα αφήνουν ερωτηματικά για τον τρόπο που ο υπουργός Οικονομικών αντιλαμβάνεται αυτά τα τόσο σημαντικά κοινωνικά θέματα.

Η διάταξη αυτή ειδικά σε μια εποχή που η ανεργία καλπάζει και οι πολύτεκνες οικογένειες βιώνουν τεράστια οικονομικά προβλήματα κρίνεται βαθιά αντικοινωνική. Ειδικά όμως για τις τρίτεκνες και πολύτεκνες οικογένειες που έχουν στη φροντίδα τους άτομα με αναπηρία, η διάταξη αυτή τους οδηγεί με μαθηματική ακρίβεια στην εξαθλίωση, αφού η προσμέτρηση ακόμα και των προνοιακών επιδομάτων θα τους θέσει εκτός των οικογενειακών επιδομάτων στήριξης.

Είναι αδιανόητο να προσμετρούνται στο συνολικό οικογενειακό εισόδημα και τα προνοιακά - αναπηρικά επιδόματα από τη στιγμή που δεν νοούνται ως εισόδημα αφού χορηγούνται από το κράτος για την κάλυψη των αναγκών που πηγάζουν από την αναπηρία ή χρόνια πάθηση και για το λόγο αυτό απαλλάσσονται από τη διαδικασία φορολόγησης.

Αδιανόητη είναι και η απάντηση του υπουργού στις αντιδράσεις βουλευτών της συμπολίτευσης και της αντιπολίτευσης για την επίμαχη διάταξη: «Δεν καταλαβαίνω γιατί να μην προστίθενται τα προνοιακά επιδόματα στο εισόδημα. Τα προνοιακά επιδόματα είναι μόνιμο εισόδημα και πρέπει να υπολογίζεται ως τέτοιο».

Αυτές οι τοποθετήσεις είναι σαν να βρίσκεται ο κ. Στουρνάρας σε άλλη χώρα.

Το αναπηρικό κίνημα μαζί με όλες τις ευπαθείς ομάδες θα αγωνιστούν με κάθε μέσο είτε δια της νομικής οδού είτε με αγωνιστικές κινητοποιήσεις για την κατάργηση τέτοιων απαράδεκτων διατάξεων.

ΘΕΜΑ: Διευκρινίσεις ως προς την επιβολή της ειδικής εισφοράς αλληλεγγύης και του τέλους επιτηδεύματος, οικονομικού έτους 2013.

Με κατεπείγουσα εγκύκλιο του υπουργείου Οικονομικών δίνονται διευκρινίσεις για την ειδική εισφοράς αλληλεγγύης και το τέλος επιτηδεύματος, οικονομικού έτους 2013. Σημειώνουμε πως εξαιρούνται από την επιβολή της εισφοράς αλληλεγγύης, για όλα τους τα εισοδήματα, οι κινητικά ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας από 80% και άνω. Ωστόσο, όσοι έχουν κινητική αναπηρία 80% ακριβώς, εξαιρούνται μόνο από την εισφορά και όχι από την επιβολή του φόρου εισοδήματος.

Νεότερη Ενημέρωση: Η Περιφερειακή Ομοσπονδία Ατόμων με Αναπηρία

Δυτικής Ελλάδας & Νοτίων Ιονίων Νήσων παρενέβη για δεύτερη φορά σχετικά με το μείζον ζήτημα της χορήγησης υγειονομικών υλικών σε άτομο με βαριά αναπηρία που είναι απαραίτητα και ζωτικής σημασίας καθώς είναι κλινήρης και ανίκανο να αυτοεξυπηρετηθεί. Το θέμα είχε δημοσιοποιηθεί μετά από διαμαρτυρία του πατέρα κου Νικολάου Πουλκουρτζή και η Παρέμβαση της Ομοσπονδίας ήταν άμεση.

Μετά από ενημέρωση που είχε η Ομοσπονδία από την Διοίκηση του Ε.Ο.Π.Υ.Υ. μέσω του εκπροσώπου της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία (Ε.Σ.Α.μεΑ) το υγειονομικό υλικό που χρειάζεται η ασφαλισμένη (υποσέντονα, γάζες, γάντια latex, χαρτοβάμβακα) είναι στη διάθεση του πατέρα που έχει ενημερωθεί και μπορεί να το παραλάβει από την Νομαρχιακή Μονάδα Υγείας Πάτρας (Γιαννιτσών 3).

Δεν έχει τελειώσει ο "Γολγοθάς" για την οικογένεια του Νίκου Πουλκουρτζή από την Πάτρα, ο οποίος βρίσκεται
έξω από το Υπουργείο Υγείας, μαζί με την τετραπληγική κόρη του Μαρία και είναι αποφασισμένος να ξεκινήσει νέα απεργία πείνας.

Ο λόγος είναι ότι η εκτέλεση της απόφασης του Προέδρου του ΕΟΠΥΥ για παροχή αναλώσιμων υγειονομικών υλικών που έχει ανάγκη η κόρη του, έχει μείνει στα χαρτιά από τις 6 Ιουνίου.

ΚΑΛΟΚΑΙΡΙΝΗ ΓΙΟΡΤΗ ΟΜΙΛΟΥ “ΑΓΚΑΛΙΑΖΩ”

Μια υπέροχη, δροσερή βραδιά χάρισε στους φίλους και εθελοντές του, ο Όμιλος κατά του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" Νομού Αχαΐας, την Κυριακή, 30 Ιουνίου στον "Φάρο" στον Άγιο Ανδρέα. Απολαύσαμε το ηλιοβασίλεμα, τη θαλασσινή αύρα, όμορφα τραγούδια και αλληλοευχηθήκαμε με αγάπη και χαμόγελο ένα ξέγνοιαστο καλοκαίρι . Θερμά συγχαρητήρια σε όλους και ευχαριστούμε για την πρόσκληση στην ΕΕΑΣΚΠ. Καλό Καλοκαίρι σε όλους !

δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Κ.Α.Α.Π. Βούλας: παραλία ειδικά σχεδιασμένη για ΑμΕΑ

Η μοναδική παραλία για ΑμΕΑ κλειστή στο ΠΙΚΠΑ Βούλας

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανάγκη για αιμοπετάλια ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ: Ανάγκη για αιμοπετάλια ΔΙΑΔΩΣΤΕ ΤΟ

Προχωρά σε νέα απεργία πείνας ο πατέρας της τετραπληγικής Μαρίας – Aυτή τη φορά μαζί με την κόρη του!!!


«Τα άτομα με αναπηρία χόρτασαν από λόγια. Θέλουν και να ζήσουν με αξιοπρέπεια…»

«Δέσμευση όλων μας θα πρέπει να είναι το σπάσιμο του φράγματος της στασιμότητας για ένα -καθόλου ευκαταφρόνητο- ποσοστό συνανθρώπων μας που στερούνται τη δυνατότητα να διεκδικήσουν με ίσους όρους τη ζωή.

Χρέος όλων μας είναι να δημιουργήσουμε ίσους όρους και ίσες ευκαιρίες για όλους.

Αυτή είναι η ανθρωποκεντρική διάσταση της πολιτικής.

Μπορούμε να δημιουργήσουμε μια κοινωνία με ίσες ευκαιρίες για όλους τους πολίτες και θα το πετύχουμε με τη βοήθεια της πλατιάς συμμαχίας των πολιτών που συμμερίζονται το όραμα για μια κοινωνία με ανθρώπινο πρόσωπο.

Συμμετοχή 0% στα αναλώσιμα, ανάσα ζωής για τους διαβητικούς

Με τροποποίηση της κοινής Υπουργικής Απόφασης «Ενιαίος Κανονισμός Παροχών Υγείας (Ε.Κ.Π.Υ.)» του Εθνικού Οργανισμού Παροχής Υπηρεσιών Υγείας (Ε.Ο.Π.Υ.Υ.) με αριθμό ΦΕΚ 1561 τεύχος Β΄ (δημοσιεύτηκε στις 21/06/2013), δικαιώθηκε μετά από αγώνα χρόνων το αίτημα της ομοσπονδίας των Ελλήνων διαβητικών (ΠΟΣΣΑΣΔΙΑ) για μηδενική οικονομική συμμετοχή των ασφαλισμένων στο ΕΟΠΥΥ ατόμων με διαβήτη τύπου 2 στο κόστος κάλυψης των αναλώσιμων.

Επιδόματα και φορολογική δήλωση

Όπως προκύπτει από τη σχετική εγκύκλιο, τα απαλλασσόμενα εισοδήματα της παρ. 5 του άρθρου 6 του ΚΦΕ ν. 2238/94 που απαλλάσσονται της φορολογίας δηλώνονται υποχρεωτικά στον κωδικό 659-660.
Αντιθέτως, όσα επιδόματα – βοηθήματα δεν φέρουν τα απαραίτητα γενικά εννοιολογικά χαρακτηριστικά του εισοδήματος, δίδονται ως κοινωνική παροχή για την αντιμετώπιση και κάλυψη συγκεκριμένων ειδικών δαπανών στις οποίες υποβάλλονται ευπαθείς ομάδες φορολογούμενων, δίδονται χωρίς αντάλλαγμα παροχής εργασίας, χωρίς να αποτελούν καρπό περιουσιακών στοιχείων, δεν αναγράφονται στον συγκεκριμένο κωδικό της δήλωσης και συνεπώς δεν τίθεται θέμα επιβολής εισφοράς.

Παραδείγματα επιδομάτων που σύμφωνα με την θέση της Διοίκησης δεν αποτελούν εισόδημα, είναι το διατροφικό επίδομα, το επίδομα τυφλότητας, το επίδομα τοκετού, τα επιδόματα λουτροθεραπείας, εισπευσοθεραπείας, αεροθεραπείας, ενεσοθεραπείας κλπ.

Υπενθυμίζεται ότι εξαιρούνται από την επιβολή της εισφοράς, για όλα τους τα εισοδήματα, οι κινητικά ανάπηροι με ποσοστό αναπηρίας από ογδόντα τοις εκατό (80%) και άνω, συνεπώς και όσοι έχουν βαριά κινητική αναπηρία 80% ακριβώς.

Σημειώνεται ότι, τα άτομα με κινητική αναπηρία 80% ακριβώς, εξαιρούνται μόνο από την εισφορά και όχι από την επιβολή του φόρου εισοδήματος

Χωρίς λογική και ευαισθησία για τους αναπήρους

Η μάχη για την προτεραιότητα, η «άγρα» πελατών, τα «κόλπα» και οι αναποδιές που γιγαντώνουν την ταλαιπωρία για μια ευπαθή μερίδα Ελλήνων

Στο Καστέλλι Πεδιάδας :1η Ιουλίου δωρεάν εξετάσεις για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας


Προσλήψεις 1000 ανέργων για πλήρη απασχόληση

Ξεκινά την 1η Ιουλίου η υποβολή αιτήσεων για συμμετοχή στο πρόγραμμα του Οργανισμού Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την επιχορήγηση επιχειρήσεων για την πρόσληψη ατόμων σε μειονεκτική και πολύ μειονεκτική θέση.

ΠΑΤΡΑ : Τεράστια κινητοποίηση - Ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα μεταφέρεται στη Ρωσία

Στρατιωτικά αεροσκάφη, ειδικά διαμορφωμένα τρένα ένας τεράστιος μηχανισμός σε τέσσερις χώρες και περίπου 3.000.000 προσκυνητές συνθέτουν την εικόνα της μεταφοράς για πρώτη φορά του Σταυρού του Αγίου Ανδρέα από την Πάτρα στην Ρωσία την Ουκρανία και την Λευκορωσία.

Από τις 11 Ιουλίου έως και τις 2 Αυγούστου, ο Σταυρός του Αγίου Ανδρέα θα βρίσκεται σε αυτές τις τρεις χώρες στο πλαίσιο του εορτασμού για τα 1025 χρόνια από την Βάπτιση των Ρώς.

ΒΡΑΒΕΥΣΗ Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ, ΜΟΥΣΙΚΗ ΒΡΑΔΙΑ ¨ΕΛΠΙΔΑΣ¨

Με μαγευτικό φόντο τη λίμνη Τριχωνίδα, πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η Μουσική Βραδιά του Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αιτ/νιας «Η ΕΛΠΙΔΑ», την Παρασκευή 28 Ιουνίου 2013 στο Αρχοντικό της Λίμνης στο Καινούργιο Τριχωνίδας. Τραγούδησαν ο Χρήστος Παπαδόπουλος (από τα παιδιά από την Πάτρα), Κώστας Αυγέρης, Βασίλης Παϊτέρης και Δήμητρα Καψάλη. Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύτηκε από το Σύλλογο ΕΛΠΙΔΑ, μεταξύ άλλων και το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές για την υπέροχη εκδήλωση και τους ευχαριστούμε θερμά για την τιμή και την αναγνώριση στην ΕΕΑΣΚΠ. Ευχόμαστε να συνεχιστεί η αγαστή συνεργασία των φορέων με λάβαρο την αγάπη και την αλληλεγγύη ανάμεσά μας και ο αγαπητός φίλος και πρόεδρος της Ελπίδας κ. Θεόδωρος Μαδιάς να συνεχίσει να αποτελεί πρότυπο πηγής αισιοδοξίας,, ελπίδας και αγωνιστικότητας για όλους μας.



δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ