Δευτέρα 4 Ιουνίου 2012

ΕΕΑΣΚΠ –ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

Το γραφείο του Σωματείου, λειτουργεί  κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 7.00μ.μ.-9.00μ.μ. και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00π.μ.-13.00π.μ., στην έδρα του [ Πλατεία Εργ. Κατοικιών Ν. Δρόμου 7 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ ],
Τηλέφωνο : 2610422655 ,
e-mail : eenosims@yahoo.gr    
 Διεύθυνση ιστού : http://eenosims.blogspot.com/

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΩΝ ΕΕΑΣΚΠ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

-Η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 εκδρομή στο Ναύπλιο. Παρακαλούνται τα μέλη και φίλοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Δ.Σ. του Σωματείου. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ έκαστος. 

Ιστοσελίδα με έργα καλλιτεχνών με αναπηρίες (Art & Disability)

τα πλαίσια μεταπτυχιακής εργασίας, δημιουργήθηκε μία ιστοσελίδα στο διαδίκτυο, όπου θα προβάλλεται το έργο καλλιτεχνών με (οποιασδήποτε μορφής) αναπηρία.
Αφορά όσους καλλιτέχνες με αναπηρία θα ήθελαν να προβληθεί δείγμα του έργου τους σε έναν κοινό δικτυακό τόπο (δωρεάν). 

ΕΕΑΣΚΠ- ΟΜΑΔΑ ΨΥΧΟΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΑμΣΚΠ

Ψυχοκοινωνική Στήριξη μελών της ΕΕΑΣΚΠ για το χρονικό διάστημα Οκτώβριος 2011 έως και Μάιος 2012

Ολοκλήρωσε το έργο της την Πέμπτη 31 Μαΐου 2012, η ομάδα Ψυχοκοινωνικής Στήριξης των μελών της ΕΕΑΣΚΠομαδικής και ατομικής στήριξης ασθενών με Σ.Κ.Π., υπό την διεύθυνση του Ψυχιάτρου Dr. Γ. Μανωλέσου , Διευθυντή του ΕΣΥ της Πανεπιστημιακής Ψυχιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Πατρών (Ρίο), με ειδικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διατροφολόγο και ειδικούς εναλλακτικών θεραπειών όπως ( Ρέικι, Σωματική Ψυχοθεραπεία κ.α.), η οποία λειτουργούσε στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Νικολάου Πατρών κάθε Πέμπτη από τις 4.00 μ. μ. έως τις 5.15 μ. μ..

Η επαναλειτουργία της θα γίνει τον Οκτώβριο 2012 με την ίδια σύνθεση μελών της ειδικής ομάδας θεραπευτών και με μέλη του Σωματείου, που θα εκδηλώσουν ενδιαφέρον συμμετοχής.