Δευτέρα 11 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ - ¨ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ¨


Η ΕΕΑΣΚΠ  ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο θα παρευρίσκεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 17.00 και θα προβεί σε συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων και υποδημάτων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.

Σας περιμένουμε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν  λίγα τρόφιμα , ένα ρούχο ή ένα παιχνίδι για την Τράπεζα Τροφίμων και τη Δημοτική Ιματιοθήκη με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ» !

Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για να  προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα !
Μπορούμε να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και να γεμίσουμε την ψυχή μας με χαρά !

           «ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ»
                                        γιατί
"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"
 
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
 
Την προσπάθεια στηρίζουν η Ιερά Μητρόπολη, O Δήμος Πατρέων & το Επιμελητήριο Αχαϊας
Διοργάνωση
ΚΟΣΜΟΣ ΤΗΣ ΠΑΤΡΑΣ, 7 ΜΕΡΕΣ ΑΓΓΕΛΙΕΣ, ΜΑΧ FM, ΒΗΜΑ 90 FM, LOVE RADIO 102.7, SFERA 96.6, DERTI 105.7, LEPANTO TV, DETE.GR
 
Επισυνάπτεται η Πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού Δήμου Πατρών

Οι "Patrinistas" στην Κιβωτό της Αγάπης

Την προσεχή Κυριακή 17 Φεβρουαρίου και ώρα 10.00 το πρωί , οι Patrinistas με καλλιτεχνική διάθεση και κέφι , θα μπουν στην Κιβωτό και θα φέρουν τ΄ απάνω κάτω στους χώρους που περνούν τα παιδιά τον ελεύθερο και δημιουργικό χρόνο τους , μεταμορφώνοντας τον σε ζωντανό πίνακα ζωγραφικής!

Και φυσικά όλοι ευπρόσδεκτοι να μας βοηθήσετε στον καλλιτεχνικό μας οίστρο!
Μαζί μας , όσο εμείς θα ζωγραφίζουμε τους τοίχους, θα είναι και η γνωστή συγγραφέας κ. Άννα Δενδρινου , η οποία θα κρατήσει συντροφιά στα παιδάκια με παιγνίδι και μουσική!
Παράλληλα , όσοι ήθελαν και δεν πρόλαβαν να προσφέρουν ζάχαρη , πάνες για ενήλικες και φόρμες αθλητικές , θα μπορούν έρθουν να τα παραδώσουν στο χώρο της Κιβωτού την Κυριακή το πρωί !
Σας περιμένουμε !

http://www.dete.gr/news 

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ !


Το νέο Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας ΑμεΑ

Συνεδρίασε σήμερα 10 Φεβρουαρίου το Γενικό Συμβούλιο της Εθνικής Συνομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρία υπό τη νέα του σύνθεση http://esaea.gr/index.php?module=announce&ANN_user_op=view&ANN_id=4227&MMN_position=20%3A20&thms=4&ns_news=1 , όπως αυτή προέκυψε από τις εκλογές που διενεργήθηκαν γι’ αυτό το σκοπό στις 9 Φεβρουαρίου 2013.

Το Γενικό Συμβούλιο συνήλθε μετά από πρόσκληση του πλειοψηφήσαντος συμβούλου Ιωάννη Βαρδακαστάνη, ο οποίος προέδρευσε σ’ αυτή τη συνεδρίαση με μοναδικό θέμα την εκλογή των 15 μελών της Εκτελεστικής Γραμματείας της Συνομοσπονδίας.

Τα 15 μέλη της Εκτελεστικής Γραμματείας προέρχονται από τα μέλη του Γενικού Συμβουλίου ως ακολούθως: τα 4 μέλη εκπροσωπούν τους γονείς και νόμιμους κηδεμόνες ατόμων με αναπηρία και τα υπόλοιπα 11 είναι άτομα με αναπηρία και προέρχονται από τα μέλη του υπόλοιπου Γενικού Συμβουλίου, σύμφωνα με τα άρθρα 9 και 10 του ισχύοντος καταστατικού .