Πέμπτη 11 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2014 ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ



Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ την Τρίτη 9 Δεκεμβρίου 2014, σε αίθουσα επί της οδού Φιλοποίμενος 35, στην Πάτρα.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και όλους τους εκλεκτούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν με αγάπη την ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας, όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του Bazaar του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε πολύ την κα Μαρία Ασημακοπούλου για την δωρεάν παραχώρηση του χώρου διεξαγωγής του bazaar.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται ολόψυχα σε όλους, Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Δύναμη!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.










ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΘΕΜΑ: Παρουσίαση Προγράμματος «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα»- Πρόγραμμα «Είμαστε Όλοι Πολίτες»


Παρουσιάστηκε με επιτυχία το πρόγραμμα «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα», σε εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 8 Δεκεμβρίου 2014 στην αίθουσα ¨ΑΙΓΛΗ¨ στον Πολυχώρο της Veso Mare στην Πάτρα.
Την εκδήλωση προλόγισε η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου αναφέρθηκε στη δράση του Σωματείου και στα ΑμΣΚΠ, συνέχισε με σύντομο χαιρετισμό ο Πρόεδρος του Δ.Σ. της ΜΚΟ ΦΡΟΝΤΙΖΩ κ. Γεώργιος Κουμανάκος, και ακολούθησαν χαιρετισμοί από τον εκπρόσωπο της Ι. Μητρόπολης Πατρών π. Νικόλαο Σκιαδαρέση, από το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Ν. Αχαΐας κ. Βασίλη Χατζηλάμπρου, από τον Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πολιτικής και Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ κ. Αντώνη Χαροκόπο, από την Πρόεδρο του Ιατρικού Συλλόγου Πατρών κα Άννα Μαστοράκου, από την Πρόεδρο της ΜΚΟ « Άλμα Ζωής» κα Λιολιώ Κολυπέρα, από την Ταμία του «Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου» κα Αδαμαντία Δημοπούλου και από την Πρόεδρο της Inner Wheel κα Σίσσυ Αυγερινού.
Ακολούθησε η βιωματική εμπειρία του Μέλους της ΕΕΑΣΚΠ και Υπεύθυνης του Γραφείου Συντονισμού στην Αιγιαλεία κας Βασιλικής Τρεχλή με θέμα ¨: «Η φίλη μου η Σκλήρυνση». Κατόπιν έγινε η Παρουσίαση του έργου: «Συνηγορία για τη Σκλήρυνση Κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα»-Πρόγραμμα "Είμαστε Όλοι Πολίτες"» από την ψυχολόγο κα Μαριανή Παπανικολάου. Η εκδήλωση έκλεισε με την εισήγηση του Ψυχίατρου, τ. Διευθυντή ΕΣΥ κ. Γεωργίου Μανωλέσου με θέμα: «Η προσαρμογή στην Πολλαπλή Σκλήρυνση».
Την εκδήλωση τίμησαν εκλεκτοί καλεσμένοι, πολλοί φίλοι, μέλη, εθελοντές και συνεργάτες των διοργανωτών φορέων . Παρευρέθηκαν επίσης ο Διευθυντής του Νευρολογικού Τμήματος του Π.Γ.Ν. Πατρών ¨Ο Άγ. Ανδρέας¨ κ. Νίκος Μακρής, και ο κ. Παντελής Πρέζας , αναπληρωματικό μέλος του Δ.Σ. του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων.
Στο συντονισμό της εκδήλωσης ήταν η κα Ελένη Βασιλοπούλου, Δημοσιογράφος
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την Αιγίδα του Πολιτιστικού Οργανισμού Δήμου Πατρέων
Το έργο χρηματοδοτείται στο πλαίσιο του Προγράμματος «Είμαστε όλοι Πολίτες» – Αύξηση παροχής υπηρεσιών κοινωνικής πρόνοιας σε ευάλωτες κοινωνικές ομάδες – το οποίο είναι μέρος του συνολικού Χρηματοδοτικού Μηχανισμού του ΕΟΧ για την Ελλάδα. Διαχειριστής Επιχορήγησης του Προγράμματος είναι το Ίδρυμα Μποδοσάκη. Στόχος του Προγράμματος είναι η ενδυνάμωση της κοινωνίας των πολιτών στη χώρα μας και η ενίσχυση της κοινωνικής δικαιοσύνης, της δημοκρατίας και της βιώσιμης ανάπτυξης.