Παρασκευή 3 Απριλίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΠΑΣΧΑΛΙΑΤΙΚΗ ΚΑΜΠΑΝΙΑ ΕΕΑΣΚΠ, ΣΥΛΛΟΓΗΣ ΤΡΟΦΙΜΩΝ/ΑΓΑΘΩΝ.


 
    Ενόψει της Εορτής του Πάσχα μέσα στα πλαίσια της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων μελών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, η ΕΕΑΣΚΠ με την ομάδα φοιτητών ΤΕΙ, των εθελοντών και με τις κοινωνικούς λειτουργούς του Σωματείου, προέβη την Πέμπτη 26, Παρασκευή 27 και Σάββατο 28 Μαρτίου 2015,  στη συλλογή τροφίμων, ειδών ένδυσης και υπόδησης και άλλων αγαθών και τα διένειμε σε 25 οικογένειες πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

     Η συλλογή έγινε με την ευγενική χορηγία πολιτών της Πάτρας και τα είδη αγαθών και τροφίμων συλλέχθηκαν στη ζεστή φιλοξενία των τοπικών επιχειρήσεων Super Market  ΚΡΟΝΟΣ και ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

     Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους συμπολίτες που στήριξαν την Πασχαλιάτικη καμπάνια συλλογής αγαθών, ευχαριστεί τη σπουδαία ομάδα της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαριστεί πολύ τους Διευθυντές των επιχειρήσεων κ. Καρακίτσο Γεώργιο και κ. Ανδρικόπουλο Χαράλαμπο για τη θετική ανταπόκριση και την πολύτιμη  συμβολή τους στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ.

     Ευχόμαστε  Χρόνια Πολλά,  Καλό Πάσχα και  η Ανάσταση του Θεανθρώπου να γίνει πηγή ελπίδας και χαράς για όλους  !

Με εκτίμηση                                                                                                             Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ