Τετάρτη 5 Σεπτεμβρίου 2012

ΘΕΡΜΑ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ !

Με χρυσά γράμματα γράφτηκε η συμμετοχή των αθλητών μας στο μπότσια και στην κατηγορία BC3 στους Παραολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου. Η Εθνική ομάδα επικράτησε με 4-1 της Πορτογαλίας και ανέβηκε στο πρώτο σκαλί του βάθρου.Τους δίνουμε 5.000 like?

ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ ΠΑΤΡΑΣ

Μετά από αιτήματα πολλών φίλων, είμαστε πλέον σε θέση να ανακοινώσουμε την έναρξη της Ακαδημίας των Πολιτών Πάτρας, αρχικά στις αίθουσες του Ξενοδοχείου Αστήρ, με Ανοιχτό Λαϊκό Πανεπιστήμιο, κάθε Πέμπτη 6-9μμ και Πρόγραμμα συστημικής οικογενειακής θεραπείας, μία Παρασκευή το μήνα 3-9μμ. Ο κύκλος του ανοιχτού λαϊκού πανεπιστημίου θα ξεκινήσει με ψυχολογία και συμβουλευτική. Οι εγγραφές γίνονται στο 2251054739 και academy@aigaion.org
ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΚΑΔΗΜΙΑ

Πόσα δισ. έχασε κάθε Ασφαλιστικό Ταμείο από το κούρεμα χρέους

Απώλειες πολλών δισεκατομμυρίων είχαν τα Ασφαλιστικά Ταμεία από το κούρεμα των ελληνικών ομολόγων υπό ελληνικό και ξένο δίκαιο (το λεγόμενο PSI) με αποτέλεσμα να βρίσκονται κυριολεκτικά σε άθλια οικονομική κατάσταση.

Συνέδριο για τις επιπτώσεις του Μνημονίου στην Υγεία και την Περίθαλψη

Στο φετινό συνέδριο θα δοθεί ιδιαίτερη βαρύτητα στις εξελίξεις που συντελούνται στο χώρο της υγείας σε εθνικό και σε ευρωπαϊκό επίπεδο και οι οποίες σε συνδυασμό με το οικονομικό περιβάλλον που έχει διαμορφωθεί μετά την τήρηση των όρων του μνημονίου και την άμεση επιβολή μέτρων, μεταβάλλουν ολόκληρο το φάσμα παραγωγής και διανομής των υπηρεσιών υγείας στη χώρα μας. 

ΔΕΘ: Δωρεάν εξετάσεις από το πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου

Με ένα πολυιατρείο των Γιατρών του Κόσμου συμμετέχει η ΔΕΗ στη φετινή 77η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.
Το πολυιατρείο, που δημιουργήθηκε μέσα στο χώρο της Έκθεσης θα στελεχωθεί από έμπειρο ιατρικό προσωπικό, εθελοντές των «Γιατρών του Κόσμου
», προσφέροντας στους επισκέπτες τη δυνατότητα για παροχή δωρεάν πρωτοβάθμιων παιδιατρικών, γυναικολογικών, οδοντιατρικών, οφθαλμολογικών, παθολογικών και καρδιολογικών εξετάσεων.
Το πολυιατρείο θα λειτουργεί καθημερινά από τις 8 έως και τις 16 Σεπτεμβρίου, με ώρες λειτουργίας: Δευτέρα - Παρασκευή 16:00 - 22:00, Σάββατο & Κυριακή: 10:00 - 22:00.

Η κοινωνία εκτελείται…

Μέτρα πρωτοφανή, κοινωνικά άδικα, χωρίς οίκτο και έλεος που… εκτελούν την ελληνική κοινωνία. Στόχοι: συνταξιούχοι, επιδοματούχοι κοινωνικής πρόνοιας και μισθωτοί.

ΕΟΠΥΥ (ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ ΥΓΕΙΑΣ)

Ο ΕΟΠΥΥ είναι ο κύριος ασφαλιστικός οργανισμός του Ελληνικού Συστήματος Υγείας. Η δημιουργία αυτού του φορέα πάνω στα χρεωμένα πρώην ασφαλιστικά ταμεία, χωρίς σοβαρό σχεδιασμό, με πενιχρό κλειστό προϋπολογισμό και χωρίς τις απαραίτητες διαρθρωτικές αλλαγές, οδήγησε στην δημιουργία ενός θνησιγενούς "μορφώματος" που στερείται πόρων, υποχρηματοδοτείται αυστηματικά, με αποτέλεσμα την πολύμηνη στάση πληρωμών προς τους παρόχους ιατροφαρμακευτικής και νοσηλευτικής περίθαλψης, οδηγώντας τους σε ατέρμονη οικονομική ασφυξία. Δυστυχώς, η κατάσταση στον ΕΟΠΥΥ είναι μια «ωρολογιακή βόμβα» έτοιμη να σκάσει από στιγμή σε στιγμή, συμπαρασύροντας τους ασφαλισμένους, τους αυτοαπασχολούμενους γιατρούς, την ιατροφαρμακευτική και νοσηλευτική δαπάνη των πολιτών.

Παράλυτοι αισθάνονται ξανά

Δοκιμαστική θεραπεία με εμβρυϊκά βλαστικά κύτταρα αποκαθιστά για πρώτη φορά τη χαμένη αίσθηση

Ξεκίνησαν οι εγγραφές του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο - Κάντε την εγγραφή σας

Η Ακαδημία των Πολιτών, έχοντας διοργανώσει Ανοιχτά Λαϊκά Πανεπιστήμια σε τριάντα πόλεις της Ελλάδας, στη Κύπρο και το Εξωτερικό, προκηρύσσει την έναρξη των μαθημάτων του Λαϊκού Πανεπιστημίου στο Αγρίνιο.
Yπάρχουν ειδικές εκπτώσεις για φοιτητές, ανέργους πολυτέκνους, ΑμεΑ και μονογονεϊκές οικογένειες.
http://www.aerasnews.gr/aitolokarnania/agrinio/24261-ksekinisan-eggrafes-laiko-panepistimio-agrinio