Τρίτη 11 Φεβρουαρίου 2014

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ YOUTUBE

Παρακολουθήστε το κανάλι της ΕΕΑΣΚΠ στο youtube και δείτε όλα τα βίντεό μας,

ΤΟ ΚΑΝΑΛΙ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ YOUTUBE

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014 ΑΣΤΗΡ

ΑΠΟΣΠΑΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014 ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ (ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ-ΟΜΙΛΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΕΕΑΣΚΠ , ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΙ ΕΠΙΣΗΜΩΝ,ΑΠΟΝΟΜΗ ΑΡΙΣΤΕΙΩΝ ΠΡΟΣΦΟΡΑΣ)

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΕΑΣΚΠ 2014 ΘΕΜΑ : ΠΛΗΘΟΣ ΚΟΣΜΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ 2014 ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ

Πραγματοποιήθηκε με πολλή μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2014 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) την Κυριακή 9 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.

   Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και  εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.

   Η εκδήλωση ξεκίνησε με καλωσόρισμα και ενημέρωση για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ, από τη συντονίστρια της εκδήλωσης, τη Δημοσιογράφο κα Άντυ Μαγνησαλή, ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου αναφέρθηκε εκτενώς στα μείζονα θέματα που αφορούν τα ΑμΣΚΠ και τους στόχους της ΕΕΑΣΚΠ  και μετά έγινε  η Κοπή της Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του εκπροσώπου της Ι. Μητρόπολης Πατρών, Πατέρα Νικόλαου Σκιαδαρέση και του Πατέρα Κων/νου Καπετανόπουλου.

 Η κοπή της πίτας συνεχίστηκε από την Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ και ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από το Δήμαρχο Πατρέων κ. Ιωάννη Δημαρά, τον βουλευτή της ΔΗΜΑΡ κ. Νίκο Τσούκαλη, τον Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου κ. Κώστα Καρπέτα, το μέλος της Ν.Ε. της ΔΗΜΑΡ Αχαΐας κ. Δημήτρη Κόκλα, τον Οργανωτικό Γραμματέα της ΕΣΑμεΑ, Πρόεδρο της ΠΟΜΑμεΑ και Δημοτικό Σύμβουλο κ. Αντώνη Χαροκόπο, την Πρόεδρο του ¨Άλμα Ζωής»  κα Λιολιώ Κολυπέρα, την Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, την Υποδιοικήτρια του ¨Inner Wheel κα Σίσσυ Αυγερινού, και την επίτιμη Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη.

Επίσης χαιρέτησαν και τιμήθηκαν από την ΕΕΑΣΚΠ με ¨Αριστεία Προσφοράς¨, ο πρώην Διοικητής του Νοσοκομείου Αγρινίου και νυν Διοικητής του Νοσοκομείου Άργους κ. Λάμπρος Δημητρογιάννης, η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών κα Μαρία Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη, η Πρόεδρος του Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πατρών κα Έφη Αναλυτή, ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ Ν. Αιτ./νίας και Αντιπρόεδρος της ΠΟΜΑμεΑ Δυτ. Ελλάδας κ. Θεόδωρος Μαδιάς, η Υπεύθυνη του ΚΕ.Φ.Ι.ΑΠ Αγρινίου κα Βασιλική Γώγου, ο Ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ κ. Ηλίας Μετζελόπουλος και η Υπεύθυνη της διαδικτυακής Ομάδας Αλληλεγγύης Ανθρώπων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας  κα Μαρίνα Ζεκάκου.

Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, η Δημοτική Σύμβουλος κα Τασία Μανωλοπούλου, ο Πολιτευτής των ΑΝΕΛ Αχαΐας κ. Γιάννης Λαινιώτης, ο κ. Παπαλαμπρακόπουλος Παύλος και η κα Χριστοπούλου Γεωργία εκπρόσωποι της Δημοτικής Παράταξης ¨ΝΕΑ ΠΟΛΗ¨, η Διαμερισματική Σύμβουλος Κεντρικού Διαμερίσματος κα Δέσποινα Παπαφιλιπποπούλου , ο Γ. Γραμματέας Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και Διοικητικός Διευθυντής Ελληνικού Ωδείου Πύργου κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος και το Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.

Έστειλαν χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μαριάννα Σταματιάδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου ΄ΦΛΟΓΑ¨κα Τασία Παπαιωάννου και ο Βουλευτής Ν.Δ. Νομού Ηλείας κ. Ανδρέας Μαρίνος.


Ακολούθησε Επιστημονική Ενημέρωση από το Νευρολόγο, Διευθυντή του Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν. Πατρών ¨΄Αγ. Ανδρέας¨ κ. Νίκο Μακρή με Θέμα : Αντιμετώπιση πασχόντων Πολλαπλής Σκλήρυνσης από τους Ασφαλιστικούς Φορείς και από τον Νευρολόγο κ. Παναγιώτη Καρανάσιο, Επιμελητή Α΄ , Γ.Ν.Πατρών ¨Άγ. Ανδρέας¨ με Θέμα : Διαχείριση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης υπό το φως των νέων εξελίξεων.

       

   Δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα 2014 της ΕΕΑΣΚΠ και έγινε  λαχειοφόρος αγορά για ένα έργο ζωγραφικής με τίτλο ¨το μπαλκόνι¨,  προσφορά της δημιουργού ζωγράφου και επίτιμου μέλους του Σωματείου κας Ευαγγελίας Βούλτσου.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και έκλεισε με ελαφρύ γεύμα για όλους τους παρευρισκομένους.

 

 Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ,  ευχαριστεί θερμά όλους  για την παρουσία και τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!


Με εκτίμηση

Το Δ.Σ.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες σε αυτόν τον σύνδεσμο.