Πέμπτη 5 Φεβρουαρίου 2015

ΚΟΠΗ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑΤΙΚΗΣ ΠΙΤΑΣ ΕΕΑΣΚΠ 2015

Πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας 2015 της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (ΕΕΑΣΚΠ) την Τετάρτη 4 Φεβρουαρίου σε αίθουσα του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.
Παρευρέθηκαν πλήθος μελών, φίλων και εκλεκτών καλεσμένων, καθώς και εκπρόσωποι της Εκκλησίας και της Πολιτείας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με το καλωσόρισμα όλων των καλεσμένων από την συντονίστρια της εκδήλωσης και Κοινωνική Λειτουργό του Σωματείου κα Χριστίνα Χριστοπούλου, έγινε η Κοπή της Πρωτοχρονιάτικης Πίτας με την ευλογία και τις ευχές του Σεβασμιότατου Μητροπολίτη Πατρών κ. κ. Χρυσόστομου και ακολούθησε η ομιλία-χαιρετισμός της Προέδρου κας Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε τους καλεσμένους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαρίστησε ξεχωριστά τους καλεσμένους για τη στήριξή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.
Ακολούθησαν χαιρετισμοί και ευχές από την Πρόεδρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αναστασία Τογιοπούλου, την Πρόεδρο του Ομίλου Εθελοντών κατά του καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, την Πρόεδρο του ¨Άλμα Ζωής» κα Λιολιώ Κολυπέρα, την επίτιμη Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη, την Πρόεδρο της Αντικαρκινικής Εταιρίας κα Λίτσα Παπαδοπούλου, τον Γ.Γ. της ΜΚΟ Φροντίζω κ. Δημήτρη Θεοδωρόπουλο, τον Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ κ. Γιάννη Γκόβα, τον Πολιτευτή του ΣΥΡΙΖΑ και Γ.Γ. Ε.Ι.Ν.Α. κ. Τάσο Γιακουμή και από τον Διευθυντή του Νευρολογικού Τμήματος Γ.Ν.Π. ¨Άγ. Ανδρέας¨ κ. Νίκο Μακρή. 
Η εκδήλωση συνεχίστηκε με την ομιλία της Ψυχολόγου κας Δήμητρας Γεωργακοπούλου, όπου αναφέρθηκε αναλυτικά στο Πρόγραμμα: Συνηγορία για τη ΣΚΠ στη Δυτική Ελλάδα και έκλεισε με την ομιλία της Φυσικοθεραπεύτριας κας Κουράκου Σταυρούλας, η οποία ανέλυσε τα οφέλη της άσκησης με Clinical Pilates στην Πολλαπλή Σκλήρυνση. 
Τίμησαν την εκδήλωση με την παρουσία τους, ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και Επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, εκπρόσωποι φορέων όπως από την Πρόταση η κα Αρετή Καλογεροπόυλου, η δημοσιογράφος κα Νότα Βασιλείου του Ράδιο 1 Πάτρας και άλλοι.
Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης προσφέρθηκαν καφές , χυμοί και διάφορα εδέσματα και δόθηκε δώρο σε όλους τους παρευρισκόμενους η ατζέντα 2015 της ΕΕΑΣΚΠ.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ , ευχαριστεί θερμά όλους για την παρουσία τους και τους εύχεται ολόψυχα Χρόνια Πολλά και Καλή χρονιά με Υγεία, Αγάπη, Δύναμη και Χαρά!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ