Σάββατο 22 Δεκεμβρίου 2012

Φάρμακα με πίστωση ξανά στους ασφαλισμένους του ΕΟΠΥΥ

Φάρμακα με πίστωση θα μπορούν να προμηθεύονται και πάλι από σήμερα οι ασφαλισμένοι του ΕΟΠΥΥ, μετά την χθεσινή απόφαση του Πανελλήνιου Φαρμακευτικού Συλλόγου (ΠΦΣ) για αναστολή των κινητοποιήσεων.
Στη σχετική ανακοίνωσή του ο ΠΦΣ αναφέρει ότι δίνεται η δυνατότητα στον Έλληνα ασφαλισμένο και μάλιστα στην περίοδο των εορτών να προμηθευτεί τα αναγκαία φάρμακά του.
Επισημαίνει ακόμη πως από την κυβέρνηση διεκδικεί να είναι συνεπής με τις δεσμεύσεις της, να αποπληρώσει άμεσα τα χρέη του 2011, να προχωρήσει στη γενναία χρηματοδότηση του ΕΟΠΥΥ, να προχωρήσει σε συγκεκριμένο θεσμικό διάλογο με τους φαρμακοποιούς για όλα τα κρίσιμα θέματα που είναι σε εκκρεμότητα.
Το ΔΣ του ΠΦΣ θα εκτιμήσει τις εξελίξει σε νέα συνεδρίασή του το πρώτο δεκαήμερο του Ιανουαρίου.

http://www.attacktv.gr/news 

Γιατροί του Κόσμου - Ένα μήνυμα για όλους

23 χρόνια τώρα οι Έλληνες Γιατροί του Κόσμου υπερασπιζόμαστε το ΔΙΚΑΙΩΜΑ στην ΥΓΕΙΑ και την ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ για όλους. Χωρίς διακρίσεις.

ΜΑΖΙ μπορέσαμε να κάνουμε πραγματικότητα ένα μεγάλο ΕΛΛΗΝΙΚΟ μήνυμα αλληλεγγύης.

Σήμερα που η ανθρωπιστική κρίση χτυπά και την δική μας πόρτα, χρειαζόμαστε περισσότερο από ποτέ τη δική σας βοήθεια.

Για να στηρίξουμε ΜΑΖΙ τα πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου που δίνουν φάρμακα, τρόφιμα και ελπίδα σε χιλιάδες συμπολίτες μας.

Με ένα μήνυμα μπορούμε ΜΑΖΙ να κάνουμε την διαφορά.

Με ένα ευρώ μπορούμε ΜΑΖΙ να επιστρέψουμε λίγη από την χαμένη αξιοπρέπεια.

Στείλτε sms τη λέξη ΜΑΖΙ στο 19059 για τα πολυιατρεία των Γιατρών του Κόσμου σε Αθήνα, Πέραμα, Θεσσαλονίκη, Χανιά και Πάτρα, από τις 22/12/2012 έως τις 28/12/2012. (το μήνυμα κοστίζει 1 ευρώ + 0,23 Φ.Π.Α.)

http://www.attacktv.gr/news