Πέμπτη 29 Μαΐου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΩΝ ΠΕΡΙΠΤΕΡΩΝ ΑΓΡΙΝΙΟΥ-ΠΥΡΓΟΥ–ΠΑΤΡΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ 2014



ΘΕΜΑ: Η ΕΕΑΣΚΠ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ ΓΙΟΡΤΑΣΕ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΠ 2014

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας για την Πολλαπλή Σκλήρυνση την Τετάρτη 28 Μαΐου 2014  λειτούργησε στην Πλ. Δημοκρατίας στο Αγρίνιο και στην Κεντρική Πλατεία στον Πύργο, από τις 10.00 π.μ. έως τις 2.00 μ.μ., καθώς και στην Πλ. Γεωργίου στην Πάτρα από τις 10.00 π.μ. έως τις 8.00 μ.μ. , ενημερωτικά περίπτερα ευαισθητοποίησης του ευρύτερου κοινού και των φορέων της Πολιτείας για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν τα ΑμΣΚΠ στην καθημερινότητά τους. Μέλη και εθελοντές διαμοίρασαν έντυπο υλικό για τη ΣΚΠ και το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ σε όλους τους διερχόμενους στις Πλατείες, στους Πεζόδρομους και στις κεντρικές οδούς των παραπάνω πόλεων/
 Το περίπτερο ενημέρωσης Πατρών, τίμησαν με την παρουσία τους η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κα Μαρία Ρούβαλη , εκλεκτοί φίλοι όπως ο Δημοσιογράφος-Συγγραφέας και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου, , η Πρόεδρος του Συλλόγου «Φλόγα» κα Τασία Παπαϊωάννου, και πολλοί άλλοι, καθώς και  μέλη-φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν υπό την αιγίδα των Δήμων : Πατρών, Αγρινίου και Πύργου και το Δ.Σ. τους ευχαριστεί για την παραχώρηση των ειδικών χώρων  ενημέρωσης. Επίσης ευχαριστεί πολύ τον Εμπορικό Σύλλογο Πατρών για την παραχώρηση του Κινητού Περιπτέρου για την πραγματοποίηση της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ και ευχαριστεί θερμά για την παρουσία και τη στήριξη όλων όσων παρευρέθηκαν στις εκδηλώσεις ενημέρωσης.
Συγχαίρει την ομάδα μελών και εθελοντών του Σωματείου που παρευρέθηκαν στο Αγρίνιο, στον Πύργο και στην έδρα  την Πάτρα για την επιτυχία των εκδηλώσεων και δίνει ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ σε όλα τα μέλη πάσχοντες από Πολλαπλή Σκλήρυνση, γιατί κατάφεραν με αλληλεγγύη , δύναμη και χαμόγελο να μεταδώσουν την ελπίδα και το μήνυμα ότι η Πολλαπλή Σκλήρυνση δεν σημαίνει το τέλος για όλα τα όνειρα στη ζωή.

Τέλος το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται  Χρόνια Πολλά με Υγεία και καλή Δύναμη σε όλους.

Με εκτίμηση                                                                                                                                                  Το Δ.Σ.