Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΗ ΣΥΛΛΟΓΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ & ΑΝΑΓΚΑΙΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ



     Ενόψει της Εορτών Χριστουγέννων και Πρωτοχρονιάς, μέσα στα πλαίσια της ηθικής και υλικής υποστήριξης των οικονομικά ασθενέστερων μελών και με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη, η ΕΕΑΣΚΠ με μέλη του Σωματείου, την ομάδα φοιτητών του Τμήματος Κοινωνικής Εργασίας του ΑΤΕΙ Πάτρας και των εθελοντών του Σωματείου προέβη την Παρασκευή & Σάββατο 18, 19 Δεκεμβρίου 2015 στη συλλογή τροφίμων και άλλων αγαθών και τα διένειμε σε οικογένειες πασχόντων από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.

     Η συλλογή έγινε με την ευγενική χορηγία πολιτών της Πάτρας και τα είδη συλλέχθηκαν στη ζεστή φιλοξενία των τοπικών επιχειρήσεων Super Market  ΚΡΟΝΟΣ και ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΣ.

  Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλους τους πολίτες που στήριξαν τη Χριστουγεννιάτικη συλλογή τροφίμων & αναγκαίων ειδών, ευχαριστεί τη σπουδαία ομάδα των μελών, των φοιτητών και των εθελοντών του Σωματείου και ευχαριστεί πολύ τις Διευθύνσεις των παραπάνω τοπικών επιχειρήσεων για τη θετική τους ανταπόκριση  και τη φιλοξενία της δράσης της ΕΕΑΣΚΠ.

Εύχεται επίσης, Χρόνια Πολλά,  Καλές Γιορτές και  η Γέννηση του Θεανθρώπου να γίνει πηγή ελπίδας και χαράς για όλους  !

Με εκτίμηση                                                                                                             Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ





ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ : ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ



Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , η ΕΕΑΣΚΠ πραγματοποίησε  με επιτυχία Χριστουγεννιάτικο Bazaar την Κυριακή 20 Δεκεμβρίου 2015 από τις 10.00 π. μ. έως τις 8.00μ.μ. στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και όλους τους εκλεκτούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν με αγάπη την Δωροέκθεση της ΕΕΑΣΚΠ.

 Ευχαριστούμε όλους τους φίλους και τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας, όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του Bazaar του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.

Ευχαριστούμε θερμά τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική Χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται ολόψυχα σε όλους, Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Δύναμη!


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.