Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
 ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ  ΜΗΝΟΣ ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2013

Μετά την επιτυχή επιστημονική εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ ,  που πραγματοποιήθηκε στις 10-11-2013 στην Πάτρα, θέλουμε να σας ευχαριστήσουμε για την παρουσία και τη στήριξή σας και να σας ενημερώσουμε τα εξής :

 • Η ΕΕΑΣΚΠ  συμμετέχει στον διαγωνισμό της Global Sustain (Eurocharity): https://www.facebook.com/GlobalSustain/app_328997750532910 με το εξής Πρόγραμμα : Αγορά χώρου για δημιουργία Συμβουλευτικού Κέντρου, στήριξης και ψυχαγωγίας, και ανάπτυξης δραστηριοτήτων  για τα Άτομα με Σκλήρυνση κατά Πλάκας , ελπίζοντας στην επιτυχία για τη χρηματοδότηση του έργου, καθώς παρακαλεί τα μέλη και όλους τους φίλους να στηρίξουν με την ψήφο τους την  προσπάθεια αυτή και  τους οποίους ευχαριστούμε, εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή τους .
Λήξη ψηφοφορίας: 15 Δεκεμβρίου 2013. 

 •    Την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013  και ώρα 10.00 π. μ. έως 8.00μ.μ., προγραμματίζουμε Χριστουγεννιάτικο Bazaar σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα με την ευκαιρία των  εορτών των Χριστουγέννων.                                                                                     Παρακαλούμε να δηλώσετε έγκαιρα  στο Δ.Σ. του Σωματείου τις προσφορές σας (αντικείμενα, διάφορα εδέσματα κλπ) για τον εμπλουτισμό του  Bazaar και να ενημερώσετε τους φίλους σας να στηρίξουν τη δράση μας.

 • Το γραφείο του Σωματείου λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00π.μ.-2.00μ.μ., στην έδρα του Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου 7 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ 
      Τηλ. – Faχ : 2610422655 
      e-mail: eenosims@yahoo.gr
     Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.com/

 • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων στη διεύθυνση: Μαβίλη 12, Τηλ. : 2641024198 
Υπεύθυνη Γραφείου Ενημέρωσης : κα Μαρία Κορακά ,Τηλ.: 6974349109.
Τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ  στο Αγρίνιο, συμμετέχουν στα προγράμματα : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοκοινωνική Στήριξη  και ΔΩΡΕΑΝ Φυσικοθεραπείες και θεραπευτική πισίνα.

 • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Πύργου και Περιχώρων . Υπεύθυνη συντονισμού μελών : κα Σία Δημακοπούλου Τηλ.: 6973307237    

 • Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της    ΕΕΑΣΚΠ   στο Αίγιο. Υπεύθυνη συντονισμού μελών η κα Βάσω Τρεχλή Τηλ.6976070566

 • Παρακαλούμε τα μέλη των περιοχών του Ν. Αιτ/νίας και Ν. Ηλείας και Αιγιαλείας να έρθουν σε επαφή με τις κατά τόπους υπεύθυνες συντονισμού μελών της ΕΕΑΣΚΠ.
  • Λειτουργεί η ομάδα κοινωνικών επισκέψεων στα σπίτια  ΑμΣΚΠ,  που χρήζουν στήριξης λόγω ειδικών καταστάσεων, από εθελοντές μέλη του Σωματείου μαζί με ειδικούς θεραπευτές.

 • Η ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης μελών της ΕΕΑΣΚΠ  λειτουργεί για 4η συνεχή χρονιά ΔΩΡΕΑΝ, κάθε Πέμπτη 4μ.μ -5μ.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σοφίας Πατρών.  υπό την διεύθυνση του ψυχιάτρου Dr. Γιώργου Μανωλέσου , με ειδικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διατροφολόγο και ειδικούς εναλλακτικών θεραπειών όπως ( Ρέικι, Σωματική Ψυχοθεραπεία κ.α.).

 •  Συνεχίζεται η συνεργασία με ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους και ειδικούς για θεραπευτικό-χαλαρωτικό μασάζ , καθώς και διαιτολόγο-διατροφολόγο, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ειδική τιμή για όλα τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

 • Ξεκίνησαν να δίνονται τα τρόφιμα στους δικαιούχους, στα πλαίσια του προγράμματος δωρεάν διανομής τροφίμων 2013 του ΟΠΕΚΕΠΕ Η διανομή στους δικαιούχους, γίνεται με ενημέρωση στα μέλη από το Σωματείο, μετά την παραλαβή των ειδών από το Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης.
  • Η ΕΕΑΣΚΠ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο δημιούργησε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για τα μέλη της και τους Α΄ βαθμού συγγενείς τους.                                                    Παρακαλείστε να ενημερώσετε και τους φίλους και συγγενείς σας, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να ενημερώνουν το Τμήμα  Αιμοδοσίας  κάθε φορά, ότι είναι για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ.

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ  ΕΚΛΟΓΩΝ  ΕΕΑΣΚΠ

 • Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Μελών Διοίκησης και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΕΑΣΚΠ,  και των Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΑμΣΚΠ ,την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ. έως τις 3.00μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», που ορίστηκε Εκλογικό Κέντρο για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας του Σωματείου.
Συνήλθαν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής : Βασίλης Ηλιόπουλος, Αναστασία Γεωργοπούλου , Παναγιώτης Τοσκίδης και παρουσία Δικαστικής Αρχής της Δικηγόρου Πατρών Μαρίας Πετροπούλου διεξήχθησαν οι εκλογές.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται κατά σειρά των ψήφων που έλαβαν οι εξής :

Για το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ
 1. Καραγιώργου Μαργαρίτα
 2. Κουργιαλή Κωνσταντίνα
 3. Λαζανά Ρούλα
 4. Μπάλλας Δημήτριος
 5. Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
 6. Μπερδέ Αλεξάνδρα
 7. Κορακά Μαρία
Για την Ε.Ε. ΕΕΑΣΚΠ
 1. Αρβανίτη Ευγενία
 2. Καμπούρη Σπυριδούλα
 3. Καρβούνη Ελένη
Για Αντιπροσώπους του Σωματείου στην ΠΟΑμΣΚΠ
 1.  Καραγιώργου Μαργαρίτα
 2.  Κουργιαλή Κωνσταντίνα
 3.  Λαζανά Ρούλα
 4.  Μπάλλας Δημήτριος
 5.  Παπαστεργίου Δημήτρης
 6.  Κορακά Μαρία
 7.  Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
 8.  Μπερδέ Αλεξάνδρα
 9.  Λεοντίση Ειρήνη
 10.  Ματζουράνη Αιμιλία

Ευχόμαστε  Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους και Καλή Δύναμη στο εθελοντικό έργο τους !
Στην ΕΕΑΣΚΠ έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε όπου μας χρειαστεί ο συμπάσχοντάς μας! Βιώνουμε το πρόβλημα της Σ.Κ.Π. γι' αυτό είμαστε σε θέση να τον κατανοήσουμε και να τον ενημερώσουμε σε κάθε τι, πάντα με γνώμονα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη.
 • Παρακαλούμε για όλες τις ενημερώσεις για τα προγράμματα, καθώς  και  για όλες τις πληροφορίες να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του γραφείου : 2610422655 και στο κινητό : 6937234419 

Με εκτίμηση                                                                                                                                                   Το Δ.Σ.                                                           
  


ΕΕΑΣΚΠ-ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ Global Sustain

Η Global Sustain (Eurocharity) ενισχύει το έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών για 8η συνεχή χρονιά.
Στο τέλος κάθε οικονομικού έτους, η εταιρία προσφέρει ποσοστό των κερδών της για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων ΜΚΟ με σκοπό να στηρίξει σημαντικά το έργο τους, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους.

Ψηφίστε την ΕΕΑΣΚΠ  για να υλοποιήσει το σχέδιο της να αποκτήσει συμβουλευτικό σταθμό υποστήριξης για τους πάσχοντες με ΣΚΠ.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα:
  1. Μπείτε στο σύνδεσμο : https://www.facebook.com/GlobalSustain/app_328997750532910 και κάντε Like
2. Εισάγετε το e-mail σας και πατήστε «Έναρξη ψηφοφορίας».
3. Επιλέξτε (√ ) στην Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας (8η σειρά)και υποχρεωτικά και έναν ακόμη φορέα της επιλογής σας. Πατήστε «Επόμενο»
4. Στο επόμενο παράθυρο μπορείτε ΑΝ θέλετε να γράψετε τα στοιχεία σας ή να αφήσετε τον πίνακα κενό.
Πατήστε «Επόμενο».
5. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να ελέγξετε το e-mail σας.
Θα σας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ενεργοποιηθεί η ψήφος σας, αλλιώς δεν θα προσμετρηθεί στο τελικό αποτέλεσμα.

Η ψηφοφορία θα είναι ενεργή μέχρι και τις 15 Δεκεμβρίου 2013.  

 
H φετινή ψηφοφορία διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της Global Sustain στο Facebook https://www.facebook.com/GlobalSustain?ref=ts&fref=ts .

Η τελική επιλογή των προγραμμάτων προς χρηματοδότηση βασίζεται:
• Στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
• Στη γνώμη της Ειδικής Πενταμελούς Επιτροπής.

ΤΑ LIKE ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ


Παρακαλούμε κοινοποιήστε το και στους φίλους σας προκειμένου να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερες υπογραφές, με έμφαση στα έργα που υλοποιούνται με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη.

Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ

Με εκτίμηση                                                                                                                                                  Το Δ.Σ.


Πάτρα: Χριστουγεννιάτικο Bazaar από το "Χαμόγελο του Παιδιού"

"Κατ' Οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων"

Η Φροντίδα Ζωής καλεί όλα τα ΑμεΑ-χαμηλοσυνταξιούχους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΙΚΑ, ΟΓΑ κ.α.), να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για ενημέρωση τους, προκειμένου να επωφεληθούν δωρεάν σημαντικών υπηρεσιών στα πλαίσια του προγράμματος: "Κατ' Οίκον Φροντίδας Συνταξιούχων".

Νέες Υπηρεσίες ειδικά για τα Άτομα με Αναπηρία
Υποβολή δικαιολογητικών για απαλλαγή από το ειδικό τέλος ακινήτων
Επίλυση φορολογικών θεμάτων (υποβολή φορολογικής δήλωσης κ.α.)
Ενημέρωση για δικαιολογητικά, παροχές (δελτίο μετακίνησης ΑμεΑ, κοινωνικό τιμολόγιο ΔΕΗ-ΟΤΕ, δωρεάν διανομή τροφίμων κ.α.)
Ασφαλιστικά ζητήματα (ενημέρωση για θέματα που αφορούν το ΚΕΠΑ, παροχές ασφαλιστικών ταμείων)
http://frontidazois.gr/help-at-home.php
Η Φροντίδα Ζωής καλεί όλα τα ΑμεΑ-χαμηλοσυνταξιούχους ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ (ΙΚΑ, ΟΓΑ κ.α.), να επικοινωνήσουν άμεσα μαζί μας για ενημέρωση τους, προκειμένου να επωφεληθούν δωρεάν σημαντικών υπηρεσιών στα πλαίσια του προγράμματος: "Κατ' Οίκον Φρ...See More
— with Ιατρικός Σύλλογος Πατρών and 26 others.

Ο Όμιλος Εθελοντών κατα του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ"

Ο Όμιλος Εθελοντών κατα του Καρκίνου "ΑγκαλιάΖΩ" σας προσκαλεί στο ετήσιο bazaar που θα πραγματοποιήσει στις 27-28-29 Νοεμβρίου στο πρώην κατάστημα "Rannia" (Ερμού 56),από τις 10.00-21.00μ.μ.

Ημερίδα: Όταν ο καρκίνος ξανάρχεται - Άλμα Ζωής Πάτρας

ΟΟΣΑ: Καταδικασμένοι οι Έλληνες από τις περικοπές στην Υγεία

Η Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη

Η Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη (1034) του Ερευνητικού Πανεπιστημιακού Ινστιτούτου Ψυχικής Υγιεινής (ΕΠΙΨΥ), είναι μια εμπιστευτική υπηρεσία, που λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9.00 -- 21.00 και στελεχώνεται από ειδικά εκπαιδευμένους επαγγελματίες ψυχικής υγείας υπό την εποπτεία ψυχιάτρων.
Παρέχεται ψυχολογική και συναισθηματική στήριξη, συμβουλευτική και επιστημονικά τεκμηριωμένη και υπεύθυνη πληροφόρηση για την κατάθλιψη και για άλλα προβλήματα ψυχικής υγείας.
Στη Γραμμή μπορεί να τηλεφωνήσει οποιοσδήποτε νιώθει την ανάγκη να μιλήσει και να ζητήσει υποστήριξη για ζητήματα σχετικά με την κατάθλιψη ή γενικότερα θέματα ψυχικής υγείας που απασχολούν τον ίδιο ή πρόσωπα του περιβάλλοντός του.
Γραμμή Βοήθειας για την Κατάθλιψη 1034
www.youtube.com

Επίδομα και κάρτα ανεργίας προϋποθέσεις για ΑμεΑ

Βελτιώσεις στο κοινωνικό τιμολόγιο της ΔΕΗ

ΕΕ: Προτεραιότητα η αντιμετώπιση της φτώχειας

Γιατροί του Κόσμου: Πρόγραμμα ιατρικού ελέγχου στην ευρύτερη περιοχή της Αιτωλοακαρνανίας

Για τα ΚΕΠΑ και το ΕΚΑΣ στη Βουλή

Εντείνει τις προσπάθειές της η ΕΣΑμεΑ αναφορικά με το ΕΚΑΣ για τους συνταξιούχους με αναπηρία κάτω των 65 ετών, που «κόβεται» από 1/1/2014 καθώς και για την παράταση του χρόνου καταβολής αναπηρικών συνάξεων και επιδομάτων μέχρι την ομαλοποίηση της λειτουργίας των ΚΕΠΑ.

Με επιστολή της στην Επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων, όπου συζητείται το νομοσχέδιο του υπουργείου Εργασίας για το Ασφαλιστικό, υπενθυμίζει τις δεσμεύσεις της Πολιτείας και ζητά από τους βουλευτές μέλη της Επιτροπής να καταθέσουν εμπρόθεσμη τροπολογία στο εν λόγω νομοσχέδιο για την διατήρηση του ΕΚΑΣ για τα άτομα με αναπηρία χωρίς ηλικιακό όριο και για την παράταση του χρόνου καταβολής αναπηρικών συνάξεων και επιδομάτων μέχρι την ομαλοποίηση της λειτουργίας των ΚΕΠΑ.

Πιο αναλυτικά, η Συνομοσπονδία ζητά:

1. Να μην κοπεί το ΕΚΑΣ στους συνταξιούχους με αναπηρία κάτω των 65 ετών από 1/1/2014 και να μην γίνει καμία μείωση σε κύριες και επικουρικές συντάξεις, συνταξιούχων με αναπηρία και γονέων που προστατεύουν άτομα με νοητική αναπηρία, σύνδρομο down, αυτισμό, εγκεφαλική παράλυση κλπ. Οι συνταξιούχοι με αναπηρία στην πλειοψηφία τους είναι κάτω των 65 ετών.

2. Η ΕΣΑμεΑ ζητά ρύθμιση με την οποία θα δοθεί παράταση της χορήγησης της αναπηρικής σύνταξης, αλλά και πάσης φύσεως επιδομάτων και ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στα άτομα με αναπηρία και χρόνιες παθήσεις που παραμένουν στις λίστες αναμονής των ΚΕΠΑ, όπως είχε δεσμευτεί η ηγεσία του υπουργείου Εργασίας στις 30 Οκτωβρίου. Να αναφέρεται ότι «στις περιπτώσεις λήξης του συνταξιοδοτικού δικαιώματος λόγω αναπηρίας και εφόσον εκκρεμεί στις υγειονομικές επιτροπές ΚΕ.Π.Α. ιατρική κρίση, χωρίς υπαιτιότητα των αιτούντων πολιτών, το δικαίωμα συνταξιοδότησής τους λόγω αναπηρίας, παρατείνεται έως το χρόνο έκδοσης της Γνωμάτευσης Αναπηρίας, με το ίδιο ποσό που ελάμβαναν οι συνταξιούχοι πριν από τη λήξη του δικαιώματος, όπως και στις περιπτώσεις λήξης του δικαιώματος χορήγησης πάσης φύσεως αναπηρικών επιδομάτων (προνοιακών, εξωϊδρυματικού, απολύτου αναπηρίας κ.λπ.), καθώς επίσης και η διατήρηση της ιατροφαρμακευτικής κάλυψης».

ΙΚΑ-Ηλεκτρονική δήλωση διεύθυνσης για την θεώρηση βιβλιαρίου 2014

ΕΣΑμεΑ: Ημερίδα στην Πάτρα

ΕΣΑμεΑ: Ημερίδα στην Πάτρα: «Κοινωνική Πρόνοια & Κοινωνική Φροντίδα για Άτομα με Αναπηρία σε περίοδο οικονομικής κρίσης
Photo

ΕΕΑΣΚΠ -ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΕΚΛΟΓΩΝ 24-11-2013

ΕΚΛΟΓΕΣ ΕΕΑΣΚΠ

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Μελών Διοίκησης και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΕΑΣΚΠ,  και των Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΑμΣΚΠ ,την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ. έως τις 3.00μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», που ορίστηκε Εκλογικό Κέντρο για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας του Σωματείου.

Συνήλθαν τα μέλη της Εφορευτικής Επιτροπής : Βασίλης Ηλιόπουλος, Αναστασία Γεωργοπούλου , Παναγιώτης Τοσκίδης και παρουσία Δικαστικής Αρχής της Δικηγόρου Πατρών Μαρίας Πετροπούλου διεξήχθησαν οι εκλογές.

Σύμφωνα με την καταμέτρηση των ψήφων εκλέγονται κατά σειρά των ψήφων που έλαβαν οι εξής :

Για το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ

 1.     Καραγιώργου Μαργαρίτα
 2.     Κουργιαλή Κωνσταντίνα
 3.     Λαζανά Ρούλα
 4.     Μπάλλας Δημήτριος
 5.     Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
 6.     Μπερδέ Αλεξάνδρα
 7.     Κορακά Μαρία

Για την Ε.Ε. ΕΕΑΣΚΠ

 1.     Αρβανίτη Ευγενία
 2.     Καμπούρη Σπυριδούλα
 3.     Καρβούνη Ελένη

Για Αντιπροσώπους του Σωματείου στην ΠΟΑμΣΚΠ
 1.      Καραγιώργου Μαργαρίτα
 2.      Κουργιαλή Κωνσταντίνα
 3.      Λαζανά Ρούλα
 4.      Μπάλλας Δημήτριος
 5.      Παπαστεργίου Δημήτρης
 6.      Κορακά Μαρία
 7.      Τριανταφυλλοπούλου Ιωάννα
 8.      Μπερδέ Αλεξάνδρα
 9.      Λεοντίση Ειρήνη
 10.    Ματζουράνη Αιμιλία

Θερμά Συγχαρητήρια σε όλους και Καλή Δύναμη στο εθελοντικό έργο τους !

Στην ΕΕΑΣΚΠ έχουμε την πρόθεση και τη διάθεση να  βοηθήσουμε και να  στηρίξουμε όπου μας χρειαστεί ο συμπάσχοντάς μας! Βιώνουμε τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης, γι' αυτό είμαστε σε θέση να τον κατανοήσουμε και να τον ενημερώσουμε σε κάθε τι, πάντα με γνώμονα την Αγάπη και την Αλληλεγγύη.

 Σημαία μας το : «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»ΕΚΛΟΓΕΣ 2013 ΕΕΑΣΚΠ

Πραγματοποιήθηκαν οι αρχαιρεσίες για την εκλογή Μελών Διοίκησης και μελών της Εξελεγκτικής Επιτροπής της ΕΕΑΣΚΠ, και των Αντιπροσώπων στη Γενική Συνέλευση της ΠΟΑμΣΚΠ ,την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ. έως τις 3.00μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», που ορίστηκε Εκλογικό Κέντρο για τη διενέργεια της εκλογικής διαδικασίας του Σωματείου.
Ευχαριστούμε τα μέλη της εφορευτικής επιτροπής, τη δικηγόρο, την αντιπρόσωπο της ΠΟΑμΣΚΠ , τα μέλη και τους εθελοντές της ΕΕΑΣΚΠ που βοήθησαν στη διάρκεια της εκλογικής διαδικασίας, καθώς και τη Διεύθυνση του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για τη Δωρεάν παραχώρηση της αίθουσας για τη διεξαγωγή των εκλογών της ΕΕΑΣΚΠ. Κυρίως ευχαριστούμε θερμά τα τακτικά μέλη ΑμΣΚΠ του Σωματείου, που στήριξαν με την ψήφο τους , τους υποψήφιους των αρχαιρεσιών της ΕΕΑΣΚΠ. Η συμμετοχή τους, μας κάνει πιο δυνατούς, όλοι μαζί μπορούμε περισσότερα και ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ !
Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού ......

Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού θα πάρει μέρος την Παρασκευή 29/11/2013 και ώρα 12:00μμ στη διαμαρτυρία που οργάνωσε η Ομοσπονδία Ενώσεων Νοσοκομειακών Γιατρών Ελλάδας έξω από το Υπουργείο Υγείας, με αίτημά μας την ελεύθερη και καθολική πρόσβαση των ανασφάλιστων πολιτών στο δημόσιο σύστημα υγείας.

Καλούμε όλους τους πολίτες να πάρουν μέρος στη διαμαρτυρία και να διεκδικήσουν τα δικαιώματα τους.

Παρακαλούμε βοηθήστε μας και υπογράψτε την καμπάνια μας στο AVAAZ https://secure.avaaz.org/en/petition/Stop_with_the_criminal_budget_cuts_to_Greeces_Public_Healthcare_System_1/