Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΕΤΗΣΙΟΣ ΑΠΟΚΡΙΑΤΙΚΟΣ ΧΟΡΟΣ ΕΕΑΣΚΠ ΕΤΟΥΣ 2014

Η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει Εκδήλωση Ψυχαγωγικού Χαρακτήρα και διοργανώνει τον Ετήσιο Αποκριάτικο Χορό την ΤσικνοΠέμπτη 20 ΦΕΒΡΟΥΑΡΊΟΥ 2014 και ώρα έναρξης 9.00 μ.μ., στο κέντρο «ΔΙΑΚΟΥ» στην περιοχή Διάκου κοντά στο Γηροκομειό , με πλούσια λαχειοφόρο αγορά.

Τιμή πρόσκλησης 15 € (περιλαμβάνει φαγητό, ποτά και λαχνό λαχειοφόρου αγοράς) και θα διατίθεται και εντός του χώρου διεξαγωγής της εκδήλωσης.

Σας περιμένουμε όλους, να διασκεδάσουμε μαζί με πολύ κέφι, τραγούδι και χορό !

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ-ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ

ΥΜΝΟΣ ΣΤΟΝ ΕΡΩΤΑ-ΠΕΡΙ ΤΕΧΝΩΝ
Μια μαγευτική βραδιά «ύμνο» στον έρωτα διοργάνωσαν ο Ροταριανός Όμιλος Πάτρα-Γέφυρα και το Inner Wheel Πατρών Βορρά Ρίου, στο Κέντρο Πολιτισμού «περί τεχνών» την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου2014. Την εκδήλωση υποστήριξε ο Σοροπτιμιστικός Όμιλος Πάτρας.
Η αίθουσα ήταν κατάμεστη από κόσμο που απόλαυσαν την ποίηση του «Σβήσε τα μάτια μου» του Ρ.Μ. Ρίλκε, την ερωτική ομολογία του Ο. Ελύτη στο «Μονόγραμμα» και κορυφώθηκε με τη «Σονάτα του Σεληνόφωτος» του Γ. Ρίτσου, που απαγγέλθηκαν από τους ηθοποιούς του Ρεφενέ Ε.Σ.Πάτρας κ. Ευάγγελο Μιχάλη και κα Λαμπρινή Ζώτου και τη συγγραφέα κα Πέρσα Ζηκάκη,
Σκοπός της εκδήλωσης ήταν η ενίσχυση του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τους οργανωτές της βραδιάς για την πρωτοβουλία και υποκλίνεται στην επιλογή του θέματος.
«Η επιστήμη προσπάθησε να τιθασεύσει τον έρωτα. Να τον βάλει σε δοχείο και να τον σύρει στα εργαστήρια προς εξέταση. Ο έρωτας όμως είναι άπιαστος, σαν αφρός. Φλογερός, συντροφικός, κεραυνοβόλος, αμοιβαίος ή χωρίς ανταπόκριση, κατακτητικός, ανυπεράσπιστος, κάθε φορά μοναδικός.»
¨Ο ΕΡΩΤΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΙΔΙΑ Η ΖΩΗ ΜΑΣ¨
Με εκτίμηση Το Δ.Σ