Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2013

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης προς το συνάνθρωπο και μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, η ΕΕΑΣΚΠ λειτούργησε το ειδικό σπιτάκι-περίπτερο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 δημιουργώντας ένα μικρό Bazaar με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου και ενημέρωσε τους διερχόμενους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Πατρέων και κυρίως την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού για τη δωρεάν παραχώρηση του περιπτέρου, τα μέλη , τους φίλους και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας , όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του εθελοντικού έργου της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους , την Αντιδήμαρχο Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών κα Μαρία Ρούβαλη – Ανδρικοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Παναγιώτη Βαφέα, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρη Μασσαρά, την πρόεδρο του συλλόγου ¨ Άλμα Ζωής¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, την πρόεδρο του Ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, την οποία ευχαριστούμε και για την ιδιαίτερη στήριξη του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς και όλους-ες όσους-ες τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τη δράση με τη συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους
Καλές Γιορτές και
Χρόνια Πολλά με Υγεία, Χαρά & Αγάπη!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


 δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

ΕΕΑΣΚΠ-Συμμετοχή στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό

«Συμμετοχή ΕΕΑΣΚΠ στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό»

Η ΕΕΑΣΚΠ αποδεχόμενη την πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών, θα συμμετέχει  στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, που δημιουργήθηκε στην Πλατεία Γεωργίου, με απώτερο σκοπό  την κοινωνική αλληλεγγύη απέναντι στο συνάνθρωπο και θα λειτουργήσει το ειδικό περίπτερο την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου κατά τις ώρες 10.00π.μ-3.00μ.μ. και 5.00μ.μ-9.00μ.μ.

Στην προσπάθεια διάδοσης του εθελοντικού πνεύματος και της προσφοράς, θα ενημερώνουμε τους συμπολίτες μας για το έργο της ΕΕΑΣΚΠ και συγχρόνως θα διαθέτουμε χριστουγεννιάτικα είδη προς πώληση δημιουργώντας έτσι ένα μικρό bazaar .

Σας περιμένουμε όλους να στηρίξετε την δράση μας, σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή σας και σας ευχόμαστε ολόψυχα
Χρόνια Πολλά και Καλές Γιορτές!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ 2013, ΣΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΕΙΔΗΣΕΩΝ SUPER B
ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ ΧΩΡΙΟ
www.youtube.com

ΕΕΑΣΚΠ-Δ.Τ. ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2013

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ
ΘΕΜΑ : ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ  BAZAAR  2013 ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», στην Πάτρα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.

Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και όλους τους εκλεκτούς φίλους που μας τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν με αγάπη την ΕΕΑΣΚΠ.

 Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας,όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του Bazaar του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.

Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar.

Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται ολόψυχα σε όλους, Καλές Γιορτές και Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Δύναμη!


Με εκτίμηση
 Το Δ.Σ.
Πρώτη αναδείχθηκε η Κατερίνα Μπλέτσα, στον διαγωνισμό EUΡORDIS

ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΟ BAZAAR 2013

Στο Πνεύμα των εορτών των Χριστουγέννων και με μήνυμα προσφοράς και αλληλεγγύης , πραγματοποιήθηκε με επιτυχία το Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ στο φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», στην Πάτρα την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2013.
Ευχαριστούμε θερμά τα μέλη και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και όλους τους φίλους που στήριξαν με αγάπη την ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε όλους τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας, όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του Bazaar του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε τη Διεύθυνση του Ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» για την ευγενική χορηγία του χώρου διεξαγωγής του Bazaar καθώς και για την εξαιρετική και άψογη εξυπηρέτηση προς όλους όσους μας τίμησαν με την παρουσία τους.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ εύχεται ολόψυχα σε όλους, Χρόνια Πολλά με Υγεία, Αγάπη και Δύναμη!
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
 

ΕΕΑΣΚΠ- ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ 2014

Αγαπητοί φίλοι-φίλες

Το Σωματείο (ΕΕΑΣΚΠ) "Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας", προχώρησε στην έκδοση Ημερολογίου 2014, με θέμα : «Ταξίδι στο χρόνο»
.
Το μήνυμα είναι το εξής :  «Ταξιδεύοντας … γνωρίζεις, ανακαλύπτεις, ονειρεύεσαι, νοσταλγείς, αισθάνεσαι, απολαμβάνεις … ΖΕΙΣ ! »

Σκοπός είναι η οικονομική ενίσχυση του Σωματείου και η ενδεικτική τιμή πώλησης είναι 4 ευρώ.

Το Ημερολόγιο 2014 θα διατίθεται προς πώληση, στο Χριστουγεννιάτικο Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή  15 Δεκεμβρίου 2013 στον ημιώροφο του ξενοδοχείου ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα, από τις 10.00π.μ έως τις 8.00μ.μ.

Μπορείτε να το προμηθευτείτε επικοινωνώντας με το Σωματείο στο τηλ.: 2610422655 , 6937234419, ή στέλνοντας
e-mail : eenosims@yahoo.gr και θα σας αποσταλεί ταχυδρομικώς με αντικαταβολή, ή να το παραλάβετε στο γραφείο του Σωματείου στη διεύθυνση : Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου 7, Πάτρα, στις  ώρες λειτουργίας του.

Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη στήριξή σας στην ΕΕΑΣΚΠ
            και
Σας ευχόμαστε ολόψυχα
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ, ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΗ !

Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ
Μαργαρίτα Καραγιώργου