Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2013

Χριστουγεννιάτικο Χωριό 2013

Στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης, προσφοράς και αγάπης προς το συνάνθρωπο και μέσα στη γιορτινή ατμόσφαιρα του Χριστουγεννιάτικου Χωριού που στήθηκε στην πλατεία Γεωργίου, η ΕΕΑΣΚΠ λειτούργησε το ειδικό σπιτάκι-περίπτερο της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού την Παρασκευή 20 Δεκεμβρίου και το Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2013 δημιουργώντας ένα μικρό Bazaar με σκοπό την ενίσχυση του Σωματείου και ενημέρωσε τους διερχόμενους για τις δράσεις της ΕΕΑΣΚΠ ευαισθητοποιώντας τους πολίτες για τη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Ευχαριστούμε θερμά το Δήμο Πατρέων και κυρίως την Αντιδημαρχία Εθελοντισμού για τη δωρεάν παραχώρηση του περιπτέρου, τα μέλη , τους φίλους και τους εθελοντές του Σωματείου, καθώς και τους χορηγούς επιχειρηματίες συμπολίτες μας , όπου με τα είδη που μας προσέφεραν συνέβαλλαν στην επιτυχία του εθελοντικού έργου της ΕΕΑΣΚΠ.
Ευχαριστούμε για την παρουσία τους , την Αντιδήμαρχο Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών κα Μαρία Ρούβαλη – Ανδρικοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Οικονομικών κ. Παναγιώτη Βαφέα, τον Αντιδήμαρχο Κοινωνικού Οργανισμού κ. Θεοχάρη Μασσαρά, την πρόεδρο του συλλόγου ¨ Άλμα Ζωής¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, την πρόεδρο του Ομίλου εθελοντών κατά του καρκίνου ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη, την οποία ευχαριστούμε και για την ιδιαίτερη στήριξη του Bazaar της ΕΕΑΣΚΠ, καθώς και όλους-ες όσους-ες τίμησαν με την παρουσία τους και στήριξαν τη δράση με τη συμμετοχή τους στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό.
Ευχόμαστε ολόψυχα σε όλους
Καλές Γιορτές και
Χρόνια Πολλά με Υγεία, Χαρά & Αγάπη!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.


 δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου