Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2013

[Description] 24ωρη διαμαρτυρία της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και των φορέων μελών της στο Υπουργείο Οικονομικών! Ζητάμε λύσεις εδώ & τώρα!

Πηγή https://www.facebook.com/events/ 
Τα Διοικητικά Συμβούλια της Εθνικής Ομοσπονδίας Τυφλών και του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών σε συνεδρίαση τους αποφάσισαν να διοργανώσουν μαζική πανελλαδική αγωνιστική κινητοποίηση την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στο Υπουργείο Oικονομικών.

Καλούμε τα μέλη τους, φίλους μας και κάθε πολίτη σε προσυγκέντρωση την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 12.30 μ.μ. έξω από τα γραφεία του συνδέσμου μας, Βερανζέρου 31 και Σωκράτους στην Ομόνοια, από όπου θα ξεκινήσει πορείά προς το υπουργείο Οικονομικών, Μητροπόλεως και Νίκης. Σκοπός και στόχος της κινητοποίησης αυτής είναι να συναντήσουμε τον υπουργό Οικονομικών και να αποσπάσουμε άμεση δέσμευση για την επίλυση τον πιο κάτω αιτημάτων:

1- Στήριξη τον εργαζόμενων τυφλών και του εισοδήματός τους που έχει δραματικά μειωθεί με όλες τις περικοπές από το 2010 ως σήμερα.

2 Επέκταση εξαίρεσης από τις περικοπές του τελευταίου μνημονίου και στις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

3 Λήψη ουσιαστικών μέτρων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους άνεργους τυφλούς.

Η αγωνιστική κινητοποίηση αυτή απαιτεί την μαζική συμμετοχή και στήριξη όλων μας. Η απόφαση της ομοσπονδίας και τον φορέων μελών της είναι να παραμείνουμε έξω από το υπουργείο για ένα 24ωρο μαχόμενοι! Να μην αποχωρίσουμε με άδεια χέρια και ανεκπλήρωτες υποσχέσεις! Να δώσουμε τέλος στην παρελκυστική πολιτική του υπουργείου, στην διγλωσσία της κυβέρνησης και στα σκοτεινά σενάρια για νέα, πιο επώδυνα μέτρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου