Παρασκευή 15 Φεβρουαρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ - ¨ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ¨

Η ΕΕΑΣΚΠ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση του Δήμου Πατρέων και της Αντιδημαρχίας Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων και Ένταξης Μεταναστών και στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και προσφοράς προς τον συνάνθρωπο θα παρευρίσκεται το Σάββατο 16 Φεβρουαρίου στην Πλατεία Γεωργίου από το πρωί στις 10.00 μέχρι το απόγευμα στις 17.00. και θα προβεί σε συλλογή ειδών ,όπως τροφίμων και υποδημάτων για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων και της Δημοτικής Ιματιοθήκης του Δήμου Πατρών.
Σας περιμένουμε όλους όσους μπορούν να προσφέρουν λίγα τρόφιμα , ένα ρούχο ή ένα παιχνίδι για την Τράπεζα Τροφίμων και τη Δημοτική Ιματιοθήκη με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ» !
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι είναι η καλύτερη λύση για να προχωρήσουμε στη ζωή μας με δύναμη και ελπίδα !
Μπορούμε να χαρίσουμε το χαμόγελο σε ανθρώπους που βρίσκονται σε δεινή οικονομική κατάσταση και να γεμίσουμε την ψυχή μας με χαρά !
«ΕΛΑ ΚΙ ΕΣΥ, ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΟΝ»
γιατί
"ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ"
Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την ανταπόκρισή σας.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου