Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου 2012

Συγκέντρωση φαρμάκων από την εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου

Πάτρα:Συγκέντρωση φαρμάκων από την εφημερίδα "ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ" για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου
«Χάπι νιου γίαρ για όλους» είναι το σύνθημα της καμπάνιας που κάνει η εφημερίδα «ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ» με σκοπό να συγκεντρώσει φάρμακα για το Κοινωνικό Φαρμακείο του Δήμου Πατρέων και του Φαρμακευτικού Συλλόγου Αχαΐας.
Η λειτουργία του Κοινωνικού Φαρμακείου στηρίζεται από το Φαρμακευτικό Σύλλογο Αχαΐας σε συνεργασία με τον κοινωνικό τομέα του Δήμου. Σε αυτό στηρίζουν την φαρμακευτική τους περίθαλψη , μέχρι στιγμής, 350 ανασφάλιστοι και άποροι συμπολίτες μας. Οι ανάγκες καθημερινά πολλαπλασιάζονται γι’ αυτό και η «Π» αποφάσισε, στο πλαίσιο των κοινωνικών της δράσεων, να συγκεντρώσει φάρμακα. Στην προσπάθεια συμπράττουν οι: Φαρμακευτικός Σύλλογος Αχαΐας, Ιατρικός Σύλλογος Πατρών, Αντιδημαρχία Εθελοντισμού και Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δυτικής Ελλάδος.
Η συγκέντρωση του υλικού γίνεται: Γραφεία «Π», Κορίνθου και Γκότση. Επικοινωνήστε 2614 409516 (αστική χρέωση) κ. Άσπρου. Επίσης αύριο και μεθαύριο (Πέμπτη 20 και Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου) θα γίνεται και στο κινητό περίπτερο του δήμου Πατρέων που βρίσκεται στο κάτω μέρος της πλατείας Γεωργίου , κατά τις ώρες λειτουργίας των εμπορικών καταστημάτων. Η παραλαβή των φαρμάκων θα γίνεται από τους εθελοντές της ομάδας «Ε» του Δήμου Πατρέων.
Η «Π» σας καλεί να προσφέρετε έστω κι ένα κουτί παυσίπονα, που αδυνατούν να αγοράσουν δεκάδες συμπολίτες μας. Επίσης να ανοίξετε τα ντουλάπια του σπιτιού σας και να προσφέρετε φάρμακα τα οποία δεν έχουν λήξει και σε σας δεν είναι πλέον απαραίτητα.
Αύριο Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου στις 10.00 το πρωϊ θα γίνει η επίσημη έναρξη της καμπάνιας παρουσία εκπροσώπων όλων των φορέων που συμμετέχουν σε αυτή.
Παρακαλούμε για την προβολή της συγκεκριμένης προσπάθειας που αφορά ολόκληρη την πόλη κι έχει ως αποδέκτες τους ανασφάλιστους και άπορους συμπολίτες μας.

http://www.attacktv.gr 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου