Παρασκευή 22 Νοεμβρίου 2013

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας συμμετέχει στον διαγωνισμό της Global Sustain και χρειάζεται την υποστήριξή σας για να υλοποιήσει το σχέδιο της να αποκτήσει συμβουλευτικό σταθμό υποστήριξης για τους πάσχοντες με ΣΚΠ

Ακολουθήστε τις οδηγίες στο λίνκ: https://www.facebook.com/GlobalSustain/app_328997750532910 και ψηφίστε τώρα τις ΜΚΟ που παρουσιάζουν ένα έργο σημαντικό, κατά τη γνώμη σας και δώστε νέα πνοή στο έργο τους μέσω της χρηματοδότησης που θα λάβουν για την υλοποίηση του σχεδίου τους. Μόνο δύο όμως από αυτές θα βραβευθούν με χρηματικό έπαθλο. H φετινή ψηφοφορία διεξάγεται μέσω της επίσημης σελίδας της Global Sustain στο Facebook https://www.facebook.com/GlobalSustain?ref=ts&fref=ts . Αντιγράψτε το κείμενο αυτό και διαδώστε το και στους φίλους σας προκειμένου να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερες υπογραφές, με έμφαση στα έργα που υλοποιούνται με γνώμονα την αλληλεγγύη, γιατί το έχουμε ανάγκη. Η τελική επιλογή των προγραμμάτων προς χρηματοδότηση βασίζεται:
• Στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
• Στη γνώμη της Ειδικής Πενταμελούς Επιτροπής.
Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά και πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) ΜΚΟ. Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όλοι! Λήξη ψηφοφορίας: 15 Δεκεμβρίου 2013. Για την ολοκλήρωση της ψηφοφορίας, πρέπει υποχρεωτικά να δηλώσετε μία έγκυρη διεύθυνση Ε-mail, όπου θα σας σταλεί σύνδεσμος τον οποίο πρέπει να ακολουθήσετε, για να επιβεβαιώσετε την ψήφο σας.
— with Margarita Karagiorgou.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου