Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

Τί γίνεται με το επίμαχο θέμα των Κέντρων Πιστοποίησης Αναπηρίας;

Αναφέρει το άρθρο για μια «επίσκεψη στα ΚΕΠΑ εν ώρα λειτουργίας» και βέβαια, για να μην τρέφουν κάποιοι αυταπάτες, εννοεί ΟΤΑΝ λειτουργούσαν.

Τα μηνύματα που φτάνουν από παντού, αναφέρουν ότι ΤΙΠΟΤΑ πλέον δεν λειτουργεί, και κανείς δεν ξέρει πότε θα λειτουργήσει ξανά, ΑΝ λειτουργήσει.

Κατά τα άλλα, η χώρα είναι σε «τροχιά ανάπτυξης», και η κυβέρνηση για να το πετύχει αυτό, πατεί πάνω στους ανήμπορους, τους εξαθλιωμένους και τις οικογένειες τους που και εκείνες ανεβαίνουν τον ίδιο Γολγοθά.

Δεν είναι λίγοι εκείνοι που καταριούνται τους πολιτικούς, να πάθουν τα ίδια και χειρότερα για να καταλάβουν τι σημαίνει να έχεις πρόβλημα υγείας, να μη μπορείς να ζήσεις ανθρώπινα, και να σε κοροϊδεύουν.

Το θέμα με τα ΚΕ.Π.Α, η καλύτερα τα ίδια τα ΚΕ.Π.Α, στα χέρια της «κυβέρνησης» είναι ένα «φονικό όπλο» κατά των ατόμων με αναπηρία.

Γενικότερα, η ίδια η «κυβέρνηση» (λέμε τώρα, κυβέρνηση) είναι ένα άλλο «τάγμα εφόδου», χειρότερο από εκείνα της χρυσής αυγής, που σαν αποστολή του έχει την εξόντωση ενός ολόκληρου λαού, και κατά ένα μεγάλο ποσοστό το έχει πετύχει.



Γράφει ο Βασίλης Τσούγκαρης

tro-ma-ktiko.blogspot.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου