Τετάρτη 27 Φεβρουαρίου 2013

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. στηρίζει και καλεί όλα τα άτομα με αναπηρία, χρόνιες παθήσεις και τις οικογένειές τους στην αγωνιστική κινητοποίηση της Ε.Ο.Τ. την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο υπ. Οικονομικών

Η Ε.Σ.Α.μεΑ. στηρίζει με όλες της τις δυνάμεις την κινητοποίηση της Ε.Ο.Τ. που αποτελεί το γνήσιο εκφραστή των τυφλών και των ατόμων με προβλήματα όρασης της χώρας και καλεί όλους τους φορείς που ανήκουν στη δύναμή της να παραστούν στην κινητοποίηση την Ε.Ο.Τ. . την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου και ώρα 1 μ.μ. στο υπ. Οικονομικών στο Σύνταγμα. Η απόφαση της ομοσπονδίας και τον φορέων μελών της είναι η παραμονή έξω από το υπουργείο για ένα 24ωρο.

Σκοπός και στόχος της κινητοποίησης αυτής είναι η συνάντηση με τον υπουργό Οικονομικών ώστε να δεσμευτεί άμεσα για την επίλυση τον πιο κάτω αιτημάτων:

- Στήριξη τον εργαζόμενων τυφλών και του εισοδήματός τους που έχει δραματικά μειωθεί με όλες τις περικοπές από το 2010 ως σήμερα.

- Επέκταση εξαίρεσης από τις περικοπές του τελευταίου μνημονίου και στις συντάξεις του ιδιωτικού τομέα.

- Λήψη ουσιαστικών μέτρων για τους ελεύθερους επαγγελματίες και τους άνεργους τυφλούς.

Η ανεργία η φτώχεια και ο κοινωνικός αποκλεισμός απειλεί την πλειονότητα της αναπηρικής οικογένειας. Το αναπηρικό κίνημα ενώνεται και αγωνίζεται από κοινού για να αποτρέψει τη λήψη μέτρων που θα οδηγήσουν σε ένα νέο Καιάδα. Αγωνιζόμαστε ενωμένοι για να αποτρέψουμε μέτρα που θα οδηγήσουν στη κοινωνική ευθανασία τα άτομα με αναπηρία και τις οικογένειές τους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου