Δευτέρα 12 Νοεμβρίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΠΕΤΕΙΑΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ 10-11-2012

   Πραγματοποιήθηκε με επιτυχία η επετειακή εκδήλωση με επιστημονική ενημέρωση της ΕΕΑΣΚΠ, το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2012 στις 5.30 μ. μ., στο ξενοδοχείο ¨ΑΣΤΗΡ¨ στην Πάτρα.

Η ΕΕΑΣΚΠ γιόρτασε τα 20 χρόνια λειτουργίας της σε μια αίθουσα κατάμεστη, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την ιστορία του Σωματείου από την ίδρυσή του το 1992, από την επίτιμη Πρόεδρο και ιδρυτικό μέλος της Ένωσης κ. Ευγενία Αρβανίτη.

   Ακολούθησε η ενημέρωση του έργου , των δράσεων και των διεκδικήσεων της ΕΕΑΣΚΠ, από την Πρόεδρο κ. Μαργαρίτα Καραγιώργου και συνέχισε με την επιστημονική ενημέρωση με θέμα : ΣΚΠ- Συμμόρφωση στη θεραπεία και Νεώτερα δεδομένα από τον κ. Νικόλαο Δημησιάνο, Νευρολόγο-Επιστημονικό Συνεργάτη Νευρολογικής Κλινικής Πανεπιστημίου Πατρών και τον κ. Παναγιώτη Καρανάσιο, Νευρολόγο-Επιμελητή Α΄, Γενικού Νοσοκομείου Πατρών ¨Αγ. Ανδρέας με θέμα : Περιβαλλοντικοί παράγοντες και ΣΚΠ.
   Την εκδήλωση χαιρέτησαν: ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών και Πρωτοπρεσβύτερος του Ι.Ν. Αγ. Ανδρέα Πατρών πατήρ Νικόλαος Σκιαδαρέσης, εκπρόσωπος της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν, ο Πρόεδρος του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρών κ. Θεοχάρης Μασσαράς, η Αντιδήμαρχος Εθελοντισμού κ. Μαρία Ρούβαλη-Ανδρικοπούλου, ο Γραμματέας της Ένωσης Νοσοκομειακών Ιατρών κ. Τάσος Γιακουμής και τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωπος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού του παραρτήματος Πάτρας, η Πρόεδρος του ¨Άλμα Ζωής¨ Πάτρας κ. Λιολιώ Κολυπέρα, εκπρόσωπος του Ομίλου Εθελοντών ¨Αγκαλιάζω¨ κ. Αδαμαντία Δημοπούλου και ο συγγραφέας- δημοσιογράφος και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου.
   Στον συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνη η δημοσιογράφος κ. Άντυ Μαγνησαλή.
   Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, προσφέρθηκαν : καφές με πλούσια εδέσματα και αργότερα ελαφρύ δείπνο και η βραδιά έκλεισε με το μουσικό σχήμα του κ. Σωτήρη Τερλέση.                                                                                                                                                                                        Η εκδήλωση ήταν μια ευγενική χορηγία της φαρμακευτικής εταιρίας Merck-Serono.

Το Δ.Σ. ευχαριστεί θερμά όλα τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές, τους φορείς της εκκλησίας και της πολιτείας, καθώς και τους έγκριτους επιστήμονες ομιλητές και εύχεται σε όλους Υγεία και Χαρά στη ζωή τους.
Με εκτίμηση                                                                                                                                                             &n bsp;                                                       Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου