Κυριακή 15 Μαρτίου 2015

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΘΕΜΑ: ΤΙΜΗΤΙΚΗ ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ 2ο ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ¨ΗΜΕΡΕΣ ΝΕΥΡΟΛΟΓΙΑΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΒΑΘΜΙΑ ΠΕΡΙΘΑΛΨΗ ¨



                             
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε το 2ο Εκπαιδευτικό Σεμινάριο ¨Ημέρες Νευρολογίας και Πρωτοβάθμια Περίθαλψη¨, που διοργάνωσε το Νευρολογικό Τμήμα του Γ. Νοσοκομείου Πατρών "Ο Άγιος Ανδρέας" την Παρασκευή 13 Μαρτίου και το Σάββατο 14 Μαρτίου 2015 στο ξενοδοχείο "PATRA PALACE".
  Ανάμεσα στις εισηγήσεις για διάφορες νευρολογικές παθήσεις ήταν και η Πολλαπλή Σκλήρυνση και οι νέες θεραπείες με δορυφορικές ομιλίες φαρμακευτικών εταιριών.
  Στην εναρκτήρια τελετή χαιρέτησε εκ μέρους της ΕΕΑΣΚΠ η πρόεδρος κα Μαργαρίτα Καραγιώργου όπου έτυχε της ευχάριστης έκπληξης της τιμητικής βράβευσης του Σωματείου για την προσφορά του, από το Νευρολογικό Τμήμα του Γ. Ν. Π. "Ο Άγιος Ανδρέας" το οποίο παρέδωσε ο Διευθυντής του Τμήματος, ο Νευρολόγος κ. Νίκος Μακρής.
  Η κα Καραγιώργου ευχαρίστησε θερμά τον ίδιο και την επιστημονική ομάδα του Τμήματος για την τιμή, επίσης για τη συνεχή στήριξη στα μέλη και σε όλους τους πάσχοντες με ΣΚΠ της περιοχής, εξήρε το σπουδαίο έργο που επιτελείται στο Νευρολογικό Τμήμα και τόνισε πως τα ΑμΣΚΠ ευελπιστούν και αναμένουν από τις φαρμακευτικές αγωγές τα καλύτερα αποτελέσματα και χωρίς πολλές παρενέργειες με  σκοπό  τη βελτίωση της καθημερινότητας και γενικότερα της ζωής των πασχόντων.
  Θερμά συγχαρητήρια στους διοργανωτές και σε όλους τους εισηγητές για την εμπεριστατωμένη και έγκριτη ενημέρωση.

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου