Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 29-11-2014


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΑΠΟΛΟΓΙΣΜΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΣΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ 29-11-2014
 
ΘΕΜΑ : ¨ Οι Εξελίξεις στην Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης στο Αγρίνιο¨
 
  Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η Ενημερωτική Εκδήλωση της ΕΕΑΣΚΠ με θέμα : ¨Εξελίξεις στην Αντιμετώπιση της Πολλαπλής Σκλήρυνσης¨, στο Αγρίνιο. το Σάββατο 29 Νοεμβρίου 2014,σε αίθουσα του ξενοδοχείου Imperial. 
  Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό και ομιλία της Προέδρου της ΕΕΑΣΚΠ κ. Μαργαρίτας Καραγιώργου, όπου ενημέρωσε για τους στόχους και τις δράσεις του Σωματείου, για τη δημιουργία του Γραφείου Συνηγορίας για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας στη Δυτική Ελλάδα, καθώς επίσης αναφέρθηκε εκτενώς στα σημαντικά προβλήματα που βιώνουν τα ΑμΣΚΠ στο σήμερα κάτω από την πίεση της κρίσης , που ισοπεδώνουν το βιοτικό επίπεδο ζωής τους και ζήτησε να αντιληφθούν οι ιθύνοντες τις ευθύνες τους , να ακουστούν  τα αιτήματά τους και να σταματήσει το ανελέητο και κυνικό κυνηγητό εναντίον τους.   
  Χαιρέτισαν την εκδήλωση ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Πρόνοιας Δήμου Αγρινίου κ. Καλατζής Κώστας, ο  Γραμματέας του Περιφερειακού Συμβουλίου Δ. Ελλάδας κ. Κούστας Κώστας, ο  Γραμματέας  της Νομαρχιακής Οργάνωσης ΣΥΡΙΖΑ Αιτωλ/νίας κ. Γαλατάς Θανάσης και ο Πρόεδρος του Νομαρχιακού Συλλόγου ΑμεΑ « Η Ελπίδα» κ. Θεόδωρος Μαδιάς, όπου υποσχέθηκαν όλοι να βοηθήσουν και να στηρίξουν το έργο της ΕΕΑΣΚΠ στην περιοχή.
  Ο Υπεύθυνος Συντονισμού και Ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ  Αγρινίου και Περιχώρων κ.  Χρήστος Τζωρτζόπουλος χαιρέτησε την εκδήλωση και κάλεσε τους ΑμΣΚΠ της περιοχής να τον ενημερώσουν για ότι χρειάζονται.
  Ακολούθησε η βιωματική εμπειρία του μέλους του Σωματείου κ. Παναγιώτη Τάτση από το Αγρίνιο, ο οποίος εστίασε στο θέμα του ¨Ζώντας με την Πολλαπλή Σκλήρυνση¨ και τόνισε ότι η αγάπη και η αλληλεγγύη είναι θεραπευτικά μέσα κατά της νόσου.
  Κατόπιν έγινε επιστημονική ενημέρωση για τα «Νεώτερα δεδομένα στην Πολλαπλή Σκλήρυνση» από τον Αναπληρωτή Καθηγητή Νευρολογίας    Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Ελλούλ, όπου έδωσε ελπιδοφόρα μηνύματα για τη θεραπεία της Πολλαπλής Σκλήρυνσης .
  Η εισήγηση ήταν εμπεριστατωμένη και πολύ διευκρινιστική και κάλυψε πλήρως, μέσα από έναν ουσιαστικό και δημιουργικό διάλογο τους παρευρισκόμενους ΑμΣΚΠ.
 
  Την εκδήλωση τίμησαν  με την παρουσία τους πολλοί φίλοι και μέλη της ΕΕΑΣΚΠ. Παρευρέθηκαν επίσης, η Αντιπρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ρούλα Λαζανά, η εθελόντρια της ΕΕΑΣΚΠ κα Φρόσω Μπούρδου, ο φοιτητής ΑΤΕΙ Πάτρας στο Τμήμα Κοινωνικής Εργασίας, που κάνει την Πρακτική εξάσκησή του στο Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ κ. Άγγελος Λεβέντης και ο Γ. Γραμματέας της ΕΕΑΣΚΠ  κ. Δημήτρης Μπάλλας, ο οποίος έκανε το συντονισμό της εκδήλωσης.
 
  Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όλους όσους παρευρέθηκαν και συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
 
Με εκτίμηση                                                                                                                        
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ          

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου