Τετάρτη 16 Απριλίου 2014

Η ΕΕΑΣΚΠ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ! (51 photos) ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ ΓΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗ ΔΡΑΣΗ : «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ»

ΘΕΜΑ : Η ΕΕΑΣΚΠ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΤΟ ΠΑΡΩΝ !

Η ΕΕΑΣΚΠ στα πλαίσια της κοινωνικής αλληλεγγύης και αγάπης προς τον συνάνθρωπο παρευρέθηκε το Σάββατο 12 Απριλίου 2014, στην Πλατεία Γεωργίου στην Πάτρα και συμμετείχε στη συγκέντρωση ειδών όπως τροφίμων , είδη ρουχισμού και υποδημάτων, σχολικών ειδών και παιχνιδιών για την ενίσχυση της Τράπεζας Τροφίμων, της Δημοτικής Ιματιοθήκης και τα συσσίτια του Δήμου Πατρέων.
Με το σύνθημα «ΔΩΣΕ ΤΟ ΠΑΡΩΝ» , πλήθος κόσμου ενίσχυσε την προσπάθεια και στάθηκαν με αλληλεγγύη, απέναντι στους συμπολίτες μας, που έχουν ανάγκη προσφέροντας από το περίσσευμά τους δημιουργώντας μια μεγάλη αγκαλιά ελπίδας.
Στις δύσκολες εποχές που ζούμε ενισχύουμε με την ενεργό συμμετοχή και τη συνύπαρξη όλων μας την Κοινωνική Αγάπη και την Προσφορά, γιατί πιστεύουμε ότι "ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ" !
Δίνουμε τα θερμά μας συγχαρητήρια σε όλους τους διοργανωτές και τους φορείς που στήριξαν την προσπάθεια και ένα μεγάλο ευχαριστώ στα μέλη, τους φίλους και τους εθελοντές του Σωματείου που βοήθησαν σε αυτήν την εκστρατεία ανθρωπιάς και αλληλεγγύης.


Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.
— at Πλατεία Γεωργίου.
 
 δείτε περισσότερες φωτογραφίες εδώ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου