Πέμπτη 23 Ιανουαρίου 2014

ΚΟΠΗ ΠΙΤΑΣ ΓΡ. «ΕΕΑΣΚΠ» ΑΓΡΙΝΙΟΥ , ΓΙΟΡΤΗ 20ΕΤΙΑΣ ΣΥΛ. "Η ΕΛΠΙΔΑ"

PhotoΜια εξαιρετική εκδήλωση Γιορτής Ελπίδας και Αλληλεγγύης, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 17 Ιανουαρίου 2014, στο Παπαστράτειο Μέγαρο Αγρινίου, από το Νομαρχιακό Σύλλογο Ατόμων με Αναπηρία «Η ΕΛΠΙΔΑ», για τα 20 χρόνια Αναπηρικού Κινήματος στην Αιτωλοακαρνανία, σε συνδυασμό με κοπή Πρωτοχρονιάτικης Πίτας του συλλόγου ΑΜΕΑ και του Γραφείου συντονισμού μελών Αγρινίου και Περιχώρων του Σωματείου της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας.
Η εκδήλωση τελέστηκε υπό την αιγίδα της Ένωσης Κοινωνικών Φορέων «ΠΥΛΩΝΕΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ» και την τίμησαν με την παρουσία τους, εκπρόσωποι φορέων της περιοχής, όπως η Αντιδήμαρχος Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης του Δήμου Αγρινίου κα Μαργαρίτα Σερπάνου, ο Διοικητής Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Αγρινίου κ. Χριστόφορος Μπόκας, εκπρόσωπος των Πυλώνων Αλληλεγγύης κα Γεωργία Καλαφάτη και πολλοί άλλοι.
Η βραδιά ξεκίνησε με παραδοσιακούς χορούς και μετά την επετειακή ενημέρωση –χαιρετισμό του Προέδρου της ΕΛΠΙΔΑΣ κ. Θεόδωρο Μαδιά, έγινε η κοπή των Πρωτοχρονιάτικων Πιτών της ΕΛΠΙΔΑΣ και της ΕΕΑΣΚΠ. Ακολούθησαν τιμητικές διακρίσεις εκπροσώπων φορέων, όπου μεταξύ άλλων και η Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου η οποία χαιρέτησε τη γιορτή, εξήρε το διαχρονικό έργο του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, ενημέρωσε για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ και έδωσε ευχές για τη νέα χρονιά σε όλους.
Τα δώρα των Πιτών ήταν 4ήμερο ταξίδι στη Βουλγαρία και δόθηκαν επίσης πλήθος δώρων με λαχειοφόρο αγορά.
Η γιορτή συνεχίστηκε με χορευτικά δρώμενα και τελείωσε με μουσικό λαϊκό πρόγραμμα και χορό από τους καλεσμένους.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων που παρευρέθηκαν στη γιορτή, ευχαριστεί θερμά το Δ.Σ. του συλλόγου ¨Η ΕΛΠΙΔΑ» για τη συνδιοργάνωση της εκδήλωσης, για την τιμητική διάκριση της Προέδρου και για την αμέριστη και συνεχή στήριξη στα μέλη του Σωματείου.
«ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ »
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου