Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2013

ΕΕΑΣΚΠ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ  ΜΗΝΟΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2013

- Το γραφείο του Σωματείου λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 6.00μ.μ.-9.00μ.μ. και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 11.00π.μ.-2.00μ.μ., στην έδρα του Πλατεία Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου 7 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ
 Τηλ. – Faχ : 2610422655 
 e-mail: eenosims@yahoo.gr
 Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.com/

- Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Αγρινίου και Περιχώρων στη διεύθυνση: Μαβίλη 12, Τηλ. : 2641024198
Υπεύθυνη Γραφείου Ενημέρωσης : κα Μαρία Κορακά ,Τηλ.: 6974349109.
Τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ  στο Αγρίνιο, συμμετέχουν στα προγράμματα : ΔΩΡΕΑΝ Ψυχοκοινωνική Στήριξη  και ΔΩΡΕΑΝ Φυσικοθεραπείες και θεραπευτική πισίνα.

-Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της ΕΕΑΣΚΠ Πύργου και Περιχώρων . Υπεύθυνη συντονισμού μελών : κα Σία Δημακοπούλου Τηλ.: 6973307237 

-Λειτουργεί γραφείο συντονισμού και ενημέρωσης μελών της    ΕΕΑΣΚΠ   στο Αίγιο. Υπεύθυνη συντονισμού μελών η κα Βάσω Τρεχλή Τηλ.6976070566

Παρακαλούμε τα μέλη των περιοχών του Ν. Αιτ/νίας και Ν. Ηλείας και Αιγιαλείας να έρθουν σε επαφή με τις κατά τόπους υπεύθυνες συντονισμού μελών της ΕΕΑΣΚΠ.

- Ξεκίνησε  η λειτουργία της ομάδας κοινωνικών επισκέψεων στο σπίτι  ΑμΣΚΠ,  που χρήζουν στήριξης λόγω ειδικών καταστάσεων, από εθελοντές μέλη του Σωματείου μαζί με ειδικούς θεραπευτές.

- Η ομάδα ψυχοκοινωνικής στήριξης μελών της ΕΕΑΣΚΠ  λειτουργεί για 4η συνεχή χρονιά ΔΩΡΕΑΝ, κάθε Πέμπτη 4μ.μ -5μ.μ.,  στο Πνευματικό Κέντρο του Ι. Ναού Αγ. Σοφίας Πατρών.  υπό την διεύθυνση του ψυχιάτρου Dr. Γιώργου Μανωλέσου , με ειδικούς ψυχολόγους, κοινωνικούς λειτουργούς, διατροφολόγο και ειδικούς εναλλακτικών θεραπειών όπως ( Ρέικι, Σωματική Ψυχοθεραπεία κ.α.).

Συνεχίζεται η συνεργασία με ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους και ειδικούς για θεραπευτικό-χαλαρωτικό μασάζ , καθώς και διαιτολόγο-διατροφολόγο, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ειδική τιμή για όλα τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

- Ανακοινώθηκαν τα αποτελέσματα για το πρόγραμμα δωρεάν διανομής τροφίμων 2013 του ΟΠΕΚΕΠΕ Από τις 45 αιτήσεις μελών της ΕΕΑΣΚΠ, εγκρίθηκαν βάσει εισοδήματος  12 δικαιούχοι και μόνο 2 δικαιούχοι μπορούν ως την Πέμπτη 10/10/2013 να υποβάλλουν ένσταση, στο Υπουργείο Αγροτικής Ανάπτυξης στη Δ/νση Αγροτικής Οικονομίας, επί της οδού Φειδιππίδου 31.  

- Η ΕΕΑΣΚΠ σε συνεργασία με το Κέντρο Αίματος στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο στο Ρίο δημιούργησε ΤΡΑΠΕΖΑ ΑΙΜΑΤΟΣ για τα μέλη της και τους Α΄ βαθμού συγγενείς τους.                                                       Παρακαλείστε να ενημερώσετε και τους φίλους και συγγενείς σας, να γίνουν εθελοντές αιμοδότες και να ενημερώνουν το Τμήμα  Αιμοδοσίας  κάθε φορά, ότι είναι για το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ.

-  Παρακαλούνται τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ που ενδιαφέρονται να ενταχθούν σε ομάδες δραστηριοτήτων  να έρθουν  σε επαφή με το Σωματείο.

Παρακαλούνται, όλα τα μέλη (ασθενείς και φίλοι) αν τους περισσεύουν φάρμακα (ιντερφερόνες) ή και άλλα σκευάσματα , να τα φέρουν στο Σωματείο, γιατί βοηθάμε άλλους ασθενείς , επειδή καθυστερεί η δική τους  φαρμακευτική αγωγή ή αδυνατούν να τα προμηθευτούν.

Διευρύνεται η ομάδα εθελοντών της ΕΕΑΣΚΠ, και παρακαλούνται οι ενδιαφερόμενοι να έρθουν σε επικοινωνία με το Σωματείο.

- Παρακαλούμε για όλες τις ενημερώσεις για τα προγράμματα, καθώς  και  για όλες τις πληροφορίες να απευθύνεστε στο τηλέφωνο του γραφείου : 2610422655 και στο κινητό : 6937234419


ΠΡΟΣΕΧΕΙΣ  ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ  ΕΕΑΣΚΠ

Θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή 10 Νοεμβρίου 2013 και ώρα 11:00 π. μ. ,επιστημονική εκδήλωση με Θέμα :“ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΣΥΜΠΤΩΜΑΤΩΝ ΠΟΛΛΑΠΛΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ”,  σε αίθουσα του ξενοδοχείου “ΑΣΤΗΡ”  , με ομιλητές τον Καθηγητή Νευρολογίας Dr Παναγιώτη Παπαθανασόπουλο , Διευθυντή Νευρολογικής Κλινικής Π.Ν.Π. , Πρόεδρο Ελληνικής Ακαδημίας Νευροανοσολογίας  με θέμα : Θεραπείες αντιμετώπισης συμπτωμάτων στην Πολλαπλή Σκλήρυνση και τον Ψυχίατρο Dr Γεώργιο Μανωλέσο,  τ. Διευθυντή ΕΣΥ με θέμα : Το επίμονο stress στην Πολλαπλή Σκλήρυνση                                                                                 
Στο συντονισμό θα είναι η Δημοσιογράφος  κα Άντυ Μαγνησαλή                                                                    Η εκδήλωση τελείται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού                                 Οργανισμού του Δήμου Πατρέων

v  Θα πραγματοποιηθούν οι εκλογικές διαδικασίες για την ανάδειξη οργάνων Διοίκησης της ΕΕΑΣΚΠ και των αντιπροσώπων στην ΠΟΑμΣΚΠ την Κυριακή 24 Νοεμβρίου 2013, από τις 10.00π.μ. έως τις 3.00μ.μ., σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ», όπως αποφασίστηκε στην εκλογοαπολογιστική Γ.Σ. που πραγματοποιήθηκε στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ».
Όλα τα τακτικά μέλη θα ενημερωθούν έγκαιρα με επιστολή που θα εμπεριέχει οδηγίες, όπως ενημερώθηκαν ανάλογα και για την εκλογοαπολογιστική Γενική Συνέλευση, βάσει του Καταστατικού της ΕΕΑΣΚΠ.


ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΤΕ :
Όλοι μαζί είμαστε πιο ΔΥΝΑΤΟΙ !
Και  «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Με εκτίμηση                                                                                                                                              Το Δ.Σ.                                                           


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου