Δευτέρα 13 Μαΐου 2013

Σε διαθεσιμότητα και λόγω ασθένειας!


Άρχισαν τα όργανα όπως φαίνεται και για τους εργαζόμενους στα δημόσια νοσοκομεία καθώς η κυβέρνηση με νόμο που προωθεί επιχειρεί να δημιουργήσει εκείνο το νομικό πλαίσιο ώστε να προχωρήσει σε απολύσεις. Τι προβλέπει το σχέδιο νόμου «Οργάνωσης Δημόσιας Διοίκησης και άλλες διατάξεις» από το Υπουργείο Διοικητικής Μεταρρύθμισης και Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης που κατατέθηκε σε δημόσια διαβούλευση.

Σχόλιο του ΑΝΑΠΗΡΙΑ ΤΩΡΑ
Εκατοντάδες άνθρωποι με πολύ σοβαρές αναπηρίες (παραπληγίες και τετραπληγίες) εργάζονται εκμεταλλευόμενοι την ευνοϊκή νομοθεσία. Τώρα όμως, πώς θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν τις ενδεχόμενες επιπλοκές που προκύπτουν εξαιτίας της αναπηρίας τους; Πώς μπορούν να αντιμετωπίσουν μια ενδεχόμενη κατάκλιση που χρειάζεται πολύ περισσότερο από ένα μήνα μέχρι να κλείσει; Πώς θα μπορέσουν να αντιμετωπίσουν ένα ενδεχόμενο κάταγμα που χρειάζεται αρκετούς μήνες;
Τόσα χρόνια το διεκδικητικό πλαίσιο των συνδικαλιστών ήταν άλλα αντί άλλων. Τώρα, ήρθαν τα δύσκολα και θα αντιμετωπίσουμε από την αρχή τα προβλήματα που δημιουργεί μια κοινωνία που δεν καταλαβαίνει ούτε από παράλυση, ούτε από παραπληγία ούτε από τετραπληγία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου