Τρίτη 18 Σεπτεμβρίου 2012

ΣΥΛΛΟΓΗ ΣΧΟΛΙΚΩΝ ΕΙΔΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ

Στα πλαίσια των δράσεων με γνώμονα την κοινωνική αλληλεγγύη και την αγάπη προς τον συνάνθρωπο, η ΕΕΑΣΚΠ ανταποκρινόμενη στην πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού, Ισότητας φύλων, Μ.Κ.Ο. , Ένταξης Μεταναστών & Εξυπηρέτησης του Πολίτη , σας παρακαλεί να βοηθήσετε στη συλλογή σχολικών ειδών, που θα προσφερθούν σε άπορες οικογένειες του Δήμου Πατρών.
 Η συλλογή από την ΕΕΑΣΚΠ, θα γίνει στο γραφείο του Σωματείου που βρίσκεται επί της Πλατείας Εργατικών Κατοικιών Ν. Δρόμου  [Βρίσκεται πίσω από το κατάστημα sprinder (Νέου Δρόμου) και δίπλα στη Δημοτική Ιματιοθήκη και του Κοινωνικού Ιατρείου του Δήμου Πατρών] και κατά τις ώρες λειτουργίας του, την Τρίτη 18/9/2012 και την Πέμπτη 20/9/2012, από τις 6.00 μ.μ. έως τις 8.00 μ.μ. και την Τετάρτη 19/9/2012, από τις 10 π.μ -12 μ.β..                                   Τηλ. επικοινωνίας: 2610422655                                                                                                                                           Σας ευχαριστούμε εκ των προτέρων για τη συμβολή σας .

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.



Επισυνάπτεται η πρόσκληση της Αντιδημαρχίας Εθελοντισμού


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ

ΔΗΜΟΣ ΠΑΤΡΕΩΝ
ΓΡΑΦΕΙΟ ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΙΑΣ ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ, Μ.Κ.Ο, ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ & ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ

ΠΡΟΣ:
ΜΚΟ & Συλλόγους

Αξιότιμοι κύριοι,
Η Αντιδημαρχία Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων, ΜΚΟ, Ένταξης Μεταναστών και Εξυπηρέτησης του πολίτη,
σε μια εποχή όπου τα ελληνικά νοικοκυριά κλονίζονται οικονομικά, προσπαθεί να σταθεί στο πλευρό των οικονομικά αδύναμων οικογενειών και να τους προσφέρει μια ανάσα ανακούφισης.
Σε αυτή της την επιδίωξη, η Αντιδημαρχία οργανώνει δράση συλλογής σχολικών ειδών με τη συμμετοχή ενεργών και ευαισθητοποιημένων πολιτών οι οποίοι τάσσονται υπέρ της αλληλοβοήθειας και στηρίζουν τον συνάνθρωπο με οποιονδήποτε τρόπο.
Καλούμε λοιπόν, όλες τις ΜΚΟ και τους συλλόγους που επιτελούν ανθρωπιστικό έργο, να συμβάλλουν στην πράξη αλληλεγγύης του Δήμου Πατρέων και να προσφέρουν στην συγκέντρωση σχολικού υλικού κρίνοντας οι ίδιοι τον τρόπο δράσης τους.
Επιθυμητό χρονικό διάστημα συγκέντρωσης είναι μέχρι και 21/9/2012.
Όπως είναι γνωστό, δεν είναι λίγες οι οικογένειες (περίπου 1000) που βρίσκονται σε αδιέξοδο και παραμένουν στο περιθώριο. Σιωπηλοί βιοπαλαιστές που περιμένουν να αντικρίσουν στον πρόσωπο μας μια αληθινά φιλάλληλη κοινωνία.
ΜΕ ΤΙΜΗ
Η ΑΝΤΙΔΗΜΑΡΧΟΣ
ΕΘΕΛΟΝΤΙΣΜΟΥ, ΙΣΟΤΗΤΑΣ ΦΥΛΩΝ,
Μ.Κ.Ο, ΕΝΤΑΞΗΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ
& ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΗΣ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΗ
ΜΑΡΙΑ ΑΝΔΡΙΚΟΠΟΥΛΟΥ- ΡΟΥΒΑΛΗ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου