Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου 2012

Προσπάθεια ανεύρεσης νέου χώρου...

Το γραφείο του Σωματείου, λειτουργεί κάθε ΤΡΙΤΗ ΚΑΙ ΠΕΜΠΤΗ 6.00μ.μ.-8.00μ.μ. και κάθε ΤΕΤΑΡΤΗ 10.00π.μ.-12.00π.μ., στην έδρα του Πλατεία Εργ. Κατοικιών Ν. Δρόμου 7 , Τ.Κ.26441 ΠΑΤΡΑ                        Τηλ. – Faχ : 2610422655      e-mail: eenosims@yahoo.gr
 Ιστοσελίδα : http://eenosims.blogspot.com/
Ξεκίνησε τη λειτουργία της η ΕΕΑΣΚΠ με κύριο πρόβλημά της τη στέγαση των γραφείων της. Το ήδη υπάρχον γραφείο μόλις 22 τ. μ. δε βοηθά στο να λειτουργήσουν όλες οι δραστηριότητες που προγραμματίζονται και να δοθεί η δυνατότητα στα μέλη της να αναπτύξουν σχέσεις αλληλεγγύης, καθώς και να καλλιεργήσουν ικανότητες που διαθέτουν μέσα από τις δράσεις του Σωματείου.
Η προσπάθεια ανεύρεσης νέου χώρου Δωρεάν παραχώρησης από το Δήμο Πατρών , απέβη μέχρι στιγμής άκαρπη και επειδή οι οικονομικές δυνατότητες της ΕΕΑΣΚΠ είναι πενιχρές , δυστυχώς θα παραμείνουμε προς το παρόν στα 22 τ. μ. και θα προσπαθήσουμε να προσφέρουμε ότι καλύτερο δυνατό μπορούμε.
Θα παρακαλέσουμε θερμά, αν κάποιος συμπολίτης μας κατέχει χώρο προσβάσιμο και δύναται να τον παραχωρήσει στην ΕΕΑΣΚΠ, να έρθει σε επαφή μαζί μας και να τον ευχαριστήσουμε εκ των προτέρων για την πολύτιμη συμβολή και στήριξή του .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου