Παρασκευή 20 Ιουλίου 2012

ΕΕΑΣΚΠ- ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΗΝΟΣ ΙΟΥΛΙΟΥ

Στα πλαίσια του Διεθνούς Φεστιβάλ Πάτρας , ο Πολιτιστικός Τομέας και ο Κοινωνικός Οργανισμός του Δήμου Πατρών, παρέχει Δωρεάν εισιτήρια για κάποιες παραστάσεις Διοργάνωσης του Δήμου στα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ που κατέχουν την κάρτα μέλους.
Για τις διοργανώσεις που δεν είναι άμεσα του Δήμου Πατρών προσφέρονται Δωρεάν  εισιτήρια στα μέλη του Σωματείου της ΕΕΑΣΚΠ κατόπιν συνεννοήσεως .
Οφείλουμε να τους ευχαριστήσουμε θερμά για τη χορηγία τους και τους συγχαίρουμε για τη στήριξή τους στις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες πολιτών.
Ενημερωθείτε πιο αναλυτικά από τη Γ. Γραμματέα κα Άννα Μουλίνου και την Ταμία της ΕΕΑΣΚΠ κα Κωνσταντίνα Κουργιαλή .

Επίσης, για όποιον ενδιαφέρεται για Δωρεάν Ιαματικά λουτρά στα Σελιανίτικα Αιγίου, μπορεί να απευθύνεται , εκ μέρους της ΕΕΑΣΚΠ στην κα ΠΑΠΑΘΑΝΑΣΟΠΟΥΛΟΥ ΜΑΡΙΑ στα τηλέφωνα : 2691072189 οικία, 2691071220 λουτρά, κινητό : 6946073371.

Το γραφείο της ΕΕΑΣΚΠ θα παραμείνει κλειστό από 20 Ιουλίου και για όλον το μήνα Αύγουστο, αλλά για επείγοντα θέματα μπορείτε να μας τηλεφωνήσετε και θα είμαστε δίπλα σας, όπως ΠΑΝΤΑ !

Μπορείτε να ενημερώνεστε και από τη σελίδα της ΕΕΑΣΚΠ στο Facebook : Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ.Ελλάδας καθώς και από την Ιστοσελίδα μας στη διεύθυνση: http://eenosims.blogspot.gr/

ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ
Με εκτίμηση
Η Πρόεδρος
Μαργαρίτα Καραγιώργου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου