Τετάρτη 13 Ιουνίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΔΡΑΣΕΩΝ ΙΟΥΝΙΟΥ 2012

 Λειτουργεί ομάδα κοινωνικών επισκέψεων στο σπίτι σε ΑμΣΚΠ που χρήζουν στήριξης λόγω ειδικών καταστάσεων, από εθελοντές μέλη του Σωματείου.

 - Μέλη του Σωματείου με χαμηλά εισοδήματα εντάσσονται στα πλαίσια του προγράμματος του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, για Δωρεάν διανομή τροφίμων, και έως το τέλος Ιουνίου κατατίθενται τα δικαιολογητικά των δικαιούχων για το έτος 2012 στο γραφείο της ΕΕΑΣΚΠ.


- Σε συνεργασία με το ΙΕΚ Βέργη στο τμήμα Φυσιοθεραπείας της σχολής, θα ενταχθούν μέλη της ΕΕΑΣΚΠ για Δωρεάν φυσιοθεραπευτικές πράξεις στα πλαίσια των εκπαιδευτικών εργαστηρίων με την εποπτεία ειδικών.

 - 'Εχουμε συνεργασία με ψυχολόγους, φυσιοθεραπευτές, ρεφλεξολόγους και ειδικούς για θεραπευτικό-χαλαρωτικό μασάζ , καθώς και διαιτολόγο-διατροφολόγο, οι οποίοι προσφέρουν τις υπηρεσίες τους σε ειδική τιμή για όλα τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ.

-Σε συνεργασία με τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Πατρών θα γίνει τμήμα σχολής για τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ και από τον Ιστιοπλοϊκό Όμιλο Ρίου ¨ΙΑΣΩΝ¨ ειδική έκπτωση σε μαθήματα ιστιοπλοΐας για τα παιδιά των μελών του Σωματείου.

 - Το Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ συμμετέχει σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Εργασίας της ΓΣΕΕ του τμήματος Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας στα πλαίσια του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας για δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο, όπου εγκρίθηκαν για εμάς 10 θέσεις εργασίας (κοινωνικών λειτουργών, ψυχολόγων και γραμματείας). Αναμένεται  η προκήρυξη θέσεων.
  
 Τη Τετάρτη 27 Ιουνίου 2012, στις 7.00 μ. μ. στον Παλαιό Ιερό Ναό του Αγ. Ανδρέα Πατρών  θα γίνει Παράκληση Υγείας για όλα τα μέλη και φίλους της ΕΕΑΣΚΠ  και στις  8.00 μ. μ. στο κέντρο ¨ΠΑΤΡΙΝΟ¨  θα πραγματοποιηθεί η Ετήσια Γενική Συνέλευση με Θέμα : Ενημέρωση Ισολογισμού , έγκριση Προϋπολογισμού έτους 2012 και Απολογισμό των πεπραγμένων της ΕΕΑΣΚΠ .
Αναμένουμε την παρουσία όλων καθώς και τις προτάσεις, τις ιδέες, τις σκέψεις τους για την πρόοδο και την ανάπτυξη του Σωματείου  και για να  περάσουμε ένα όμορφο και δροσερό βραδάκι άλληλοευχόμενοι ένα χαρούμενο και ξένοιαστο καλοκαίρι !


Μην ξεχνάτε : όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»
ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ- ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΜΕ!

Με εκτίμηση
Το Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου