Παρασκευή 25 Μαΐου 2012

ΣΠΟΤ ΕΕΑΣΚΠ-ΠΟΑμΣΚΠ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ 2012 SPOT ΕΕΑΣΚΠ MSDAY 2012


Τετάρτη 30 Μαΐου 2012

ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΣΚΠ -  World MS Day 

Η τελευταία Τετάρτη του Μαΐου θεσπίστηκε από την Διεθνή Ομοσπονδία Multiple Sclerosis International Federation (MSIF), ως Παγκόσμια Ημέρα για τη νόσο της ΣΚΠ και εορτάζεται με συντονισμένες εκδηλώσεις σε όλο τον κόσμο από το 2009.Η φετινή Παγκόσμια Ημέρα για τη ΣΚΠ, είναι η Τετάρτη 30 Μαΐου  2012 και έχει τη δέσμευση να πολεμήσουμε για έναν κόσμο απαλλαγμένο από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.Η Παγκόσμια Ημέρα MS ξεκινά για τέταρτη φορά σε όλο τον κόσμο και θα κάνει και πάλι έκκληση για αλληλεγγύη και υποστήριξη για 2,5 εκατ. ανθρώπους σ' όλον κόσμο που υποφέρουν από Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.



"Η ζωή μου με την Σκλήρυνση Κατά Πλάκας "είναι το σύνθημα που έχει αποφασίσει και κοινοποιεί η διεθνής ομοσπονδία MSIF  για την Παγκόσμια ημέρα ΣΚΠ  2012 με το μήνυμα : «Η διάγνωση της ΣΚΠ δεν σημαίνει το "τέλος" για όλα τα όνειρα της ζωής ».

Πολλές ενέργειες και διάφορες εκδηλώσεις ετοιμάζονται στην Ελλάδα από τους κατά τόπους φορείς - συλλόγους , σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με ΣΚΠ , καθώς επίσης και σε περισσότερες από 60 άλλες χώρες σε όλο τον κόσμο και τοποθετούν τη ΣΚΠ στο επίκεντρο με τίτλο την ασθένεια με τα 1000 πρόσωπα, προσπαθώντας να προκαλέσουν την προσοχή των πολιτών και των φορέων και να φέρουν στο προσκήνιο τις ανάγκες των ατόμων με ΣΚΠ, εκ των οποίων πάνω από 500.000 ζουν στην Ευρώπη  και περίπου 10.000-12.000 στην Ελλάδα.

Πάνω από 2.000.000 άνθρωποι στον κόσμο έχουν Σκλήρυνση Κατά Πλάκας (MS).   Βοηθήστε να ευαισθητοποιήσουν την παγκόσμια κοινή γνώμη να αναλάβει δράση!
http://patrasevents.gr   http://www.inews.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου