Σάββατο 24 Νοεμβρίου 2012

Η οργανωτική επιτροπή του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ με χαρά σας ανακοινώνει τη διοργάνωση του καθιερωμένου ετήσιου πολυσυνεδρίου-έκθεση της Πάτρας, στις 24 & 25 Νοεμβρίου 2012, στο γνώριμο χώρο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».

Στις φετινές εκδηλώσεις του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ επιλέξαμε ένα επίκαιρο θέμα που αναφέρεται στο παρόν και το μέλλον του τόπου μας:
"ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ - ΤΙ ΛΕΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥΣ".
Η κοινωνία χρειάζεται από το σύνολο των εκφράσεών της να αναδειχθούν θέσεις και προτάσεις που θα κατευθύνουν τις δράσεις της σε χειροπιαστά αποτελέσματα ανακαλύπτοντας τον «Θεό των μικρών πραγμάτων».
Ταυτόχρονα η φροντίδα όλων μας οφείλει να στραφεί, με συγκροτημένο τρόπο, στο τι λέμε στα παιδιά μας για το μέλλον τους, έχοντας βεβαίως πάντα υπόψη μας το «πώς να κρυφτείς απ’ τα παιδιά, έτσι και αλλιώς τα ξέρουν όλα».
Στην κατεύθυνση αυτή θα αναζητήσουμε τις θέσεις και προτάσεις :
– Tων Πολιτικών Κομμάτων
– Της Τοπικής Αυτοδιοίκησης
– Του επιχειρηματικού κόσμου
– Της εκπαιδευτικής κοινότητας
– Των επιστημονικών φορέων
– Της Εκκλησίας
– Των κοινωνικών και πολιτιστικών φορέων
– Καταξιωμένων ανθρώπων του πνεύματος
– Των Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης και των Social media.
Στα πλαίσια φυσικά του πολυσυνεδρίου θα συνεχίσει τη λειτουργία του ο καταξιωμένος θεσμός του ΕΛΕΥΘΕΡΟΥ ΒΗΜΑΤΟΣ του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που αξιοποιεί πλήρως τη σύγχρονη τεχνολογία και το Ίντερνετ, επιχειρώντας τη διάδοση των ιδεών του σε ένα ευρύτερο κοινό, σε εθνικό και παγκόσμιο επίπεδο.
Στις φετινές εκδηλώσεις του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα ενταχθεί και μια νέα ενότητα το «1ο Forum Καινοτομίας». Στο πλαίσιο των διήμερων εκδηλώσεων με αυτήν την ενότητα θέλουμε να αναδείξουμε την τεράστια αξία που έχει για την ανάπτυξη του τόπου μας η έμφαση στην καινοτομία. Σκοπός μας είναι το «Forum Καινοτομίας» να αποτελέσει μια μόνιμη δυναμική συνεδριακή και εκθεσιακή συνιστώσα του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ.
Καθ’ όλη τη διάρκεια των διήμερων συνεδριακών εκδηλώσεων θα λειτουργεί όπως πάντα το Εκθεσιακό τμήμα του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, που και φέτος θα αναπτυχθεί στο ισόγειο και στον ημιώροφο του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ».
Οι εργασίες του FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ θα συνδυαστούν πλήρως με το VEC (Virtual Exhibition Center), το ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΟ ΕΚΘΕΣΙΑΚΟ ΚΕΝΤΡΟ της ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΕΠΕ (www.virualexpocenter.gr), που μέσω των καινοτόμων λειτουργιών του επιτρέπει την πλήρη αξιοποίηση των δυνατοτήτων της σύγχρονης τεχνολογίας για Live streaming και On Demand διαδικτυακές μεταδόσεις των εργασιών του πολυσυνεδρίου και την φιλοξενία μεγάλων κλαδικών διαδικτυακών εκθέσεων.
Αναλυτικά για το FORUM ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ 2012 και τις μέχρι τώρα δράσεις του μπορείτε να ενημερωθείτε από το επίσημο site της διοργάνωσης www.forumanaptixis.gr, όπου βρίσκονται και τα πλήρη πρακτικά προηγούμενων εκδηλώσεών του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου