Δευτέρα 2 Νοεμβρίου 2015

ΕΕΑΣΚΠ- Πανελλήνιο, Παν - Αναπηρικό Συλλαλητήριο , 4-11-2015

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΝΩΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ
ΤΗΣ ΣΚΛΗΡΥΝΣΗΣ ΚΑΤΑ ΠΛΑΚΑΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΕΑΣΚΠ

 ΘΕΜΑ : Συμμετοχή της ΕΕΑΣΚΠ στο Πανελλήνιο, Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο,την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015 

Η ΕΕΑΣΚΠ θα συμμετέχει στο Πανελλήνιο, Παν - Αναπηρικό Συλλαλητήριο την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, στην Πλατεία Ομόνοιας, ώρα 11:00 το πρωί.

Η Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας  καλεί τα μέλη της και τις οικογένειές τους, καθώς και κάθε ευαισθητοποιημένο πολίτη, να συμμετέχουν στο Πανελλήνιο, Παν-Αναπηρικό συλλαλητήριο την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2015, στην Πλατεία Ομόνοιας στην Αθήνα.

   Παρακαλούνται τα μέλη, οι φίλοι και οι εθελοντές του Σωματείου, να δηλώσουν συμμετοχή μέχρι και τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου στο τηλέφωνο : 2610362127 , προκειμένου να προγραμματιστεί η μετάβαση προς Αθήνα σε συνεργασία με το παράρτημα της ΕΣΑμεΑ Πάτρας, για την παρουσία μας, στο Παν-Αναπηρικό Συλλαλητήριο για να διαδηλώσουμε ενάντια στην κρίση  και στις επιπτώσεις της.
  Τα Άτομα με ΣΚΠ, που πάσχουν από χρόνια, ανίατη και συνεχώς επιδεινούμενη νόσο που οδηγεί σε αναπηρίες θα ενώσουν τις φωνές τους μαζί με άλλους φορείς ΑμεΑ και θα στείλουν το μήνυμα ότι η δραματική κατάσταση που βιώνουν με την τεχνοκρατική πολιτική απέναντι σε όλα τα ΑμεΑ θα πρέπει να σταματήσει άμεσα!
  Απαιτούμε να αρθούν τα άδικα μέτρα και να αναθεωρήσουν με γνώμονα τη λογική, τη συνέπεια και την κατανόηση των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουμε στην καθημερινότητά μας.
  Τα μέλη της ΕΕΑΣΚΠ θα συνταχθούν δυναμικά σε αυτόν τον αγώνα του σεβασμού στα θεμελιώδη δικαιώματα των ΑμΣΚΠ .
    Η μαζική ενωτική και δυναμική συμμετοχή αποτελεί ηθικό χρέος  όλων μας!

ΜΗΝΥΜΑ  ΕΕΑΣΚΠ
Ας σταματήσουμε ΕΔΩ και ΤΩΡΑ το έγκλημα της εξόντωσης των ΑμΣΚΠ
Λέμε ΟΧΙ στην Κοινωνική και Οικονομική εξαθλίωση των ΑμΣΚΠ !
Λέμε ΝΑΙ στην αξιοπρεπή διαβίωση των ΑμΣΚΠ !
Όλοι μαζί «ΚΕΡΔΙΖΟΥΜΕ ΕΝΩΜΕΝΟΙ»

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Το Δ.Σ.