Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Ράδιο Γάμμα για την Επιστημονική εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ

Για τη διοργάνωση μίλησε στο Ράδιο Γάμμα και στον Γιώργο Αναστασόπουλο η πρόεδρος της Ελληνικής Ένωσης Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδος κ. Μαργαρίτα ΚαραγιώργουΑκούστε ολόκληρη την συνέντευξη στον παρακάτω σύνδεσμο

Εκπομπή, “Έκφραση Ζωής” της Μαρίας Κορακά

Αφιερωμένη στην Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας, ήταν η εκπομπή, “Έκφραση Ζωής” την Τετάρτη 23-5-2012, στον ANEMOS 937.Η πρόεδρος του συλλόγου ΕΕΑΣΚΠ Πάτρας, Μαργαρίτα Καραγιώργου, ήταν καλεσμένη στο δεύτερο μέρος της εκπομπής της Μαρίας Κορακά.
  
Παραγωγός Μαρία Κορακά,οικογενειακή σύμβουλος, θεραπεύτρια οικογένειας

Μια συζήτηση για τις δράσεις του Συλλόγου, τις εκδηλώσεις, καθώς και για την Παγκόσμια Ημέρα για τη Σκλήρυνση κατά Πλάκας.
ΕΠΑΝΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ ΠΕΜΠΤΗ 24-5-2012 ΣΤΙΣ 6.00μ.μ. 
Ακούστε τη συνέντευξη  www.anemos.net.gr





ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΕΑΣΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ MS DAY 2012


Το διοικητικό συμβούλιο της Ελληνικής Ένωσης για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης κατά Πλάκας, ενόψει της Παγκόσμιας Ημέρας ΣΚΠ έχει την χαρά να σας προσκαλέσει στην ενημερωτική εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 6.00 μ. μ. στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» Αγ. Ανδρέου 16, Πάτρα τηλ. 2610279856

ΔΡΑΣΕΙΣ - ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ ΕΕΑΣΚΠ ΔΥΤ. ΕΛΛΑΔΑΣ

Ενόψει της MS DAY 2012, θα πραγματοποιηθεί επιστημονική εκδήλωση το Σάββατο 26 Μαΐου 2012 στις 6.00 μ. μ. στο ξενοδοχείο «ΑΣΤΗΡ» , ενώ την Τετάρτη 30 Μαΐου Παγκόσμια Ημέρα ΣΚΠ,θα λειτουργεί ενημερωτικό περίπτερο στην Πλατ. Γεωργίου στην Πάτρα,από τις 10.00π.μ. έως τις 8.00μ.μ. όπου θα διανέμεται έντυπο υλικό στους πολίτες.
Οι εκδηλώσεις τελούνται υπό την αιγίδα της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας και του Κοινωνικού Οργανισμού Δήμου Πατρών και σε συνεργασία με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Ατόμων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας.    






-Η ΕΕΑΣΚΠ προγραμματίζει την Κυριακή 10 Ιουνίου 2012 εκδρομή στο Ναύπλιο. Παρακαλούνται τα μέλη και φίλοι να δηλώσουν συμμετοχή στο Δ.Σ. του Σωματείου. Η συμμετοχή είναι 10 ευρώ έκαστος. 

Παρουσίαση βιβλίου του Αχ. Παπαδιονυσίου «Συναντήσεις με Προσωπικότητες» στη Δημοτική Πινακοθήκη Πειραιά

 Με επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 17 Μαΐου η παρουσίαση βιβλίου του συγγραφέα- δημοσιογράφου κ. Αχιλλέα Παπαδιονυσίου. Η ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστεί θερμά για τη συνδιοργάνωση το Σύλλογο Ατόμων με ΣΚΠ με έδρα την Αθήνα, τον Όμιλο UNESCO Ν. Πειραιώς και Νήσων , τους εξαίρετους ομιλητές, όλους τους Αθηναίους φίλους της ΕΕΑΣΚΠ που στήριξαν τη δράση, καθώς και τους χορηγούς της εκδήλωσης. Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αξιόλογο συγγραφέα και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ για την πολύτιμη προσφορά του. Με κοινή απόφαση του συγγραφέα και του Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ δόθηκαν όλα τα έσοδα, από την πώληση των βιβλίων στο Σύλλογο ΣΚΠ Αθήνας με γνώμονα την ενότητα και την αλληλεγγύη και ως δείγμα αμέριστης προσφοράς στο όμορο Σωματείο ΣΚΠ. Τέτοιες πράξεις τιμούν την ανθρώπινη υπόσταση και μας γεμίζουν Αγάπη, Χαρά και Ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

debate 2012_newsplus -ΕΡΩΤΗΣΗ ΤΗΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΕΑΣΚΠ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΣΚΠ

ΑΠΟ : Margarita Karagiorgou : Συγχαρητήρια στους δημοσιογράφους της Newsplus και τους ευχαριστώ θερμά για την υποβολή της ερώτησής μου στο 1o διαδικτυακό debate στην Αχαΐα «Η Ώρα της Ευθύνης», που διοργάνωσαν με επιτυχία την Πέμπτη 3 Μαΐου και παρουσιάζεται στο παρακάτω βίντεο. Παρακολουθήστε το, είναι πολύ ενδιαφέρον ! Η ερώτησή μου και απάντηση από εκπρόσωπο κόμματος στο 1.36΄