Τρίτη 4 Φεβρουαρίου 2014

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΠΡΟΣ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ ΓΡΗΓΟΡΑΚΗ

ΘΕΜΑ : Επιτυχής παρουσίαση συγγραφικού έργου του Διατροφολόγου Δημήτρη Γρηγοράκη

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση προς τιμή του γνωστού Διατροφολόγου-Διαιτολόγου κ. Δημήτρη Γρηγοράκη που συνδιοργάνωσαν η  Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δυτικής Ελλάδας(ΕΕΑΣΚΠ), ο Σύλλογος Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας και ο Σύλλογος Καλαβρυτινών Πάτρας την Κυριακή 2 Φεβρουαρίου 2014 στις 11.00π.μ στην Αγορά Αργύρη στην Πάτρα.

Την εκδήλωση συντόνισε ο δημοσιογράφος -συγγραφέας και επίτιμο μέλος της ΕΕΑΣΚΠ κ. Αχιλλέας Παπαδιονυσίου και προλόγισαν  η  κα Έφη Αναλυτή - Πρόεδρος Συλλόγου Νέων Καλλιτεχνών Πάτρας, η κα Αφροδίτη Σκαλτσά-Δημητρακοπούλου- Εκπρόσωπος του συλλόγου Καλαβρυτινών Πάτρας και η  Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, όπου στο χαιρετισμό της  ενημέρωσε για τη διαχρονική συνεργασία του Σωματείου και της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας ΑμΣΚΠ με τον κ. Δ. Γρηγοράκη και επισήμανε την πολύτιμη ενασχόληση του συγγραφέα με τη διατροφή στη νόσο της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Επίσης αναφέρθηκε στην ξεχωριστή δραστηριότητα  της προσφοράς εσόδων από την πώληση των βιβλίων του στο Σωματείο της ΕΕΑΣΚΠ, η οποία αναδεικνύει τον αλτρουισμό και την κοινωνική ευαισθησία του εξαίρετου συγγραφέα.  

Ακολούθησαν οι ομιλητές , ο κ. Ανδρέας Πέτρου - Τεχνολόγος Ιατρικών Εργαστηρίων , κα Ιωάννα Βασιλακοπούλου - Διαιτολόγος & Διατροφολόγος, και ο εκπαιδευτικός – συγγραφέας κ. Διονύσης Λειμονής, όπου μίλησαν για το πλούσιο συγγραφικό έργο του κ. Δημήτρη Γρηγοράκη και η εκδήλωση έκλεισε με την γλαφυρότατη παρουσίαση του ίδιου του συγγραφέα για το έργο του, καθώς συγκινημένος και με μεγάλη ευγένεια ψυχής ευχαρίστησε ενδελεχώς όλους τους συνδιοργανωτές ,συντελεστές και καλεσμένους της εκδήλωσης.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Αντιπεριφερειάρχης  Ανάπτυξης κ. Γιώργος Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της Ένωσης  Καλαβρυτινών Πάτρας κ. Νίκος Μαντάς , η Πρόεδρος του ¨Άλμα Ζωής¨ κα Λιολιώ Κολυπέρα, ο Γ. Γραμματέας Στέγης Ελληνικών Χορωδιών και Διοικητικός Διευθυντής Ελληνικού Ωδείου Πύργου κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος και πλήθος εκλεκτών φίλων.

Η Πρόεδρος και το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ ευχαριστούν θερμά όλους τους φίλους που παρευρέθηκαν στην εκδήλωση, το συντονιστή, τους συνδιοργανωτές, τους εξαίρετους ομιλητές, τα μέλη και τους εθελοντές της ΕΕΑΣΚΠ για τη σπουδαία στήριξη και τη σημαντική συμβολή τους στο εθελοντικό έργο του Σωματείου.

Ιδιαίτερα ευχαριστούμε τον αξιόλογο και χαρισματικό συγγραφέα  για την αμέριστη και πολύτιμη προσφορά του.

Τέτοιες πράξεις τιμούν την ανθρώπινη υπόσταση και μας γεμίζουν Αγάπη, Χαρά και Ελπίδα για το μέλλον της ανθρωπότητας.

Με εκτίμηση