Τρίτη 17 Νοεμβρίου 2015

ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ GLOBAL SUSTAIN 2015

Επιλογή προγραμμάτων ΜΚΟ προς χρηματοδότηση για το έτος 2015
Ψηφίστε την ΕΕΑΣΚΠ  για να υλοποιήσει το σχέδιο της να αποκτήσει συμβουλευτικό σταθμό υποστήριξης για τους πάσχοντες με ΣΚΠ.

Σε ετήσια βάση, η Global Sustain συνεισφέρει στη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων ΜΚΟ ως ένδειξη της δικής της εταιρικής υπευθυνότητας. Μέχρι σήμερα έχουν χρηματοδοτηθεί συνολικά 18 προγράμματα.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα της Global Sustain αποσκοπεί στο να προάγει το έργο των ΜΚΟ τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσής τους, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους μέσω του portal: www.globalsustain.org.

Η Global Sustain  ενισχύει το έργο των Μη Κυβερνητικών Οργανισμών.
Στο τέλος κάθε οικονομικού έτους, η εταιρία προσφέρει ποσοστό των κερδών της για τη χρηματοδότηση έργων και προγραμμάτων ΜΚΟ με σκοπό να στηρίξει σημαντικά το έργο τους, τόσο μέσω της οικονομικής ενίσχυσης, όσο και μέσω της προβολής των δράσεων και των προγραμμάτων τους.
ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΜΕ: Ψηφίστε την ΕΕΑΣΚΠ  για να υλοποιήσει το σχέδιο της να αποκτήσει συμβουλευτικό σταθμό υποστήριξης για τους πάσχοντες με ΣΚΠ.

Ακολουθήστε τα εξής βήματα: 1. Μπείτε στο σύνδεσμο:https://www.facebook.com/GlobalSustain/?ref=hl και κάντε Like,Συνεχίστε: https://www.facebook.com/GlobalSustain/?sk=app_328997750532910 2.Εισάγετε το e-mail σας και πατήστε «Έναρξη ψηφοφορίας». 3. Επιλέξτε (√ ) στην Ελληνική Ένωση για την Αντιμετώπιση της Σκλήρυνσης Κατά Πλάκας Δ. Ελλάδας και υποχρεωτικά και έναν ακόμη φορέα της επιλογής σας. Πατήστε «Επόμενο» 4. Στο επόμενο παράθυρο μπορείτε ΑΝ θέλετε να γράψετε τα στοιχεία σας ή να αφήσετε τον πίνακα κενό. Πατήστε «Επόμενο». 5. ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας, θα πρέπει να ελέγξετε το e-mail σας. Θα σας έχει σταλεί ένας σύνδεσμος στον οποίο πρέπει να κάνετε κλικ για να ενεργοποιηθεί η ψήφος σας, αλλιώς δεν θα προσμετρηθεί στο τελικό αποτέλεσμα.

Δικαίωμα στην ψηφοφορία έχουν όλοι!

Λήξη ψηφοφορίας: 9 Δεκεμβρίου 2015.

Η τελική επιλογή των προγραμμάτων προς χρηματοδότηση βασίζεται:
  • Στα αποτελέσματα της ηλεκτρονικής ψηφοφορίας.
  • Στη γνώμη της Ειδικής Πενταμελούς Επιτροπής που συστάθηκε συγκεκριμένα για αυτό το σκοπό.
Κάθε επισκέπτης μπορεί να συμμετάσχει μόνο μια φορά και πρέπει υποχρεωτικά να ψηφίσει τουλάχιστον δύο (2) ΜΚΟ.

ΤΑ LIKE ΔΕΝ ΠΡΟΣΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ. ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΑ ΒΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΣΕΤΕ ΤΗΝ ΕΕΑΣΚΠ Δ. ΕΛΛΑΔΑΣ 
Παρακαλούμε αντιγράψτε το κείμενο αυτό και διαδώστε το και στους φίλους σας προκειμένου να μαζευτούν όσο γίνεται περισσότερες υπογραφές, με έμφαση στα έργα που υλοποιούνται με γνώμονα την αγάπη και την αλληλεγγύη.
Σας ευχαριστούμε για τη στήριξή σας στο εθελοντικό έργο της ΕΕΑΣΚΠ
Με εκτίμηση                                                                                                                                                                                                       Το Δ.Σ. ΕΕΑΣΚΠ