Κυριακή 15 Ιουνίου 2014

ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΕΕΑΣΚΠ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΗΜΕΡΑ ΣΚΠ 2014

Μια εξαιρετική επιστημονική ενημέρωση απόλαυσαν τα μέλη και οι φίλοι της ΕΕΑΣΚΠ, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε σε αίθουσα του ξενοδοχείου «ΑΣΤΗΡ» στην Πάτρα , το Σάββατο 14 Ιουνίου 2014, στα πλαίσια του εορτασμού της Παγκόσμιας Ημέρας Πολλαπλής Σκλήρυνσης.
Οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να ενημερωθούν για την Παγκόσμια Ημέρα για τη ΣΚΠ από την Πρόεδρο της ΕΕΑΣΚΠ κα Μαργαρίτα Καραγιώργου, για τις ¨Νέες τάσεις και εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση¨ από τον Επίκουρο Καθηγητή Νευρολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Ιωάννη Ελλούλ και για την ¨Εγκυμοσύνη και Πολλαπλή Σκλήρυνση¨ από τον Επίκουρο Καθηγητή Μαιευτικής- Γυναικολογίας Πανεπιστημίου Πατρών κ. Βασίλειο Παπαδόπουλο.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν : ο εκπρόσωπος της Ιεράς Μητρόπολης Πατρών Πατέρας Γερασιμάγγελος Στανίτσας, η Αντιδήμαρχος Υποστήριξης Δημότη, Εθελοντισμού, Ισότητας Φύλων & Ένταξης Μεταναστών κα Μαρία Ανδρικοπούλου –Ρούβαλη , ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γεράσιμος Φεσσιάν και η Δημοτική Σύμβουλος του Δήμου Ήλιδας κα Σταυρούλα Γκουβίτσα.
Έστειλαν χαιρετισμό λόγω ανειλημμένων υποχρεώσεων η Αντιπρόεδρος του Ιατρικού Συλλόγου και Δημοτική Σύμβουλος κα Μαριάννα Σταματιάδου και η Πρόεδρος του Ομίλου Εθελοντών ¨Αγκαλιάζω¨ κα Λαμπρινή Παπαχρυσανθάκη.
Τίμησαν με την παρουσία τους πολλοί εκλεκτοί φίλοι και η Επίτιμη Πρόεδρος της ΕΕΑΣΚΠ κα Ευγενία Αρβανίτη.
Στον συντονισμό των χαιρετισμών και των ομιλητών ήταν υπεύθυνη η δημοσιογράφος κα Ελένη Βασιλοπούλου.
Κατά τη διάρκεια της ενημέρωσης προσφέρθηκε καφές με πλούσια εδέσματα και η εκδήλωση έκλεισε με ελαφρύ δείπνο.
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ, ευχαριστεί θερμά τα μέλη, τους φίλους, τους εθελοντές και όσους παρευρέθηκαν και τίμησαν με την παρουσία τους και όλους όσους συνετέλεσαν στην επιτυχία της εκδήλωσης.
Με εκτίμηση
Το Δ.Σ. της ΕΕΑΣΚΠ


 δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την εκδήλωση εδώ